Anlatıldığına göre çok keyifli bir oyun, MMORG ve E-SPOR olması merakları uyandırdı!
Peki oyuncu sayısı ile rekabet çıkar mı onu bekleyip göreceğiz!
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hatalari eksikleri soylemenin yeri burasi degil bunun icin ozel bi sayfa olusturuldu oradan girip yazabilirsin. Daha oyunun kucuk bir kismi biliniyorken boyle yorumlar yapip insanlarin on yargili olmasina sebep olmayin. Oyun tamamen acildiktan sonra nerede nasil istiyorsan gorusunu belirt kimse sana bisey demez ama suan bunlari soylemek icin erken.FireFighter095 yazdı:Hataları , eksikleri söylemek ne zaman kötü yorum olmuş ?
Uyarılar dikkate alınmazlarsa piyasada barınmayacak bir oyun yapmışlar.
Gördüğüm kadarıyla da tahminen tutunamayacaktır.Tahmin yapmak da suç olmuş !

- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Türk Telekom şirketinin geniş bütçesi sayesinde İKV'de ki görsellerden daha iyi olacağı şüphesiz ama güzel talep alınmazsa okların yine İKV ye döneceğini düşünüyorum. Oyun piyasaya sürüldüğünde oynayıp göreceğiz artık

orası neresi kardeşEYUNAL yazdı:Sen yine az kazık yiyorsun biz 16mbps internet ki genelde 13mbps olur. upload desen 60kb :mrgreen: 92 lira para ödüyorum. Türk telekom biliyor burada diğer firmaların alt yapısı yok sömürmeye tam gaz devam ediyor.resp0nse yazdı:Evimde TT 6mbps internet verebiliyor.Daha fazlasını santrala uzakmışımda vs vs hep aynı terane lafları söylüyorlar ama satarken öyle hızlı böyle hızlı reklamlarda felan filan hikaye hepsi.Aynı evimde mobilden 90mbps görüyorum.Bunu iki resim halinde TT ye gönderdim cevap gönderemediler hala maile.Altına sizin yapacağınız anca bu kadar olur dedim.
TT ye karşı ben zaten bizi yeterince KAZIKLADIĞI için kızgınım.Şimdi Sobee yi de eline geçirdi.Kader Mühürlerinden nasıl bir para kazanma planları var bilemiyorum.Gerçi İKV de her üretimde istenen Kondriti reel para ile satma düşüncesine sahip bir yönetim de var karşımızda.O yüzden "PARAGÖZ" olmuş bu sistemin getireceği hiçbir şeye de şaşırmamak lazım.
Kader Mühürleri benim için yoktur.Verdikleri emeğe eyvallah uğraşmışlar ortaya bişey çıkarmışlar AMA İKV de bize attıkları kazığın vermiş olduğu "ACISI" ile Sobee Stüdyolarının yeni bir oyununa para kazandıramam kendileri de kusura bakmasınlar.Çünkü kendi yaptıkları bütün projeler sürünüyor şu anda HEPSİ! Kader Mühürlerinin de aynı akıbeti paylaşmıcağına ben inanmıyorum o yüzden de bulaşmam.
superonline 50mb (külliyen yalan) internete 55 tl ödüyorum ama bi faydasını göremedim henüz
Kader Mühürlerini beğenen arkadaşlara da saygım var.Eyvallah beğenmişsinizdir oynarsınız.İnşallah iyi yerlere de getirirsiniz.
Sobee Stüdyolarındaki üstadların bir "MYNET" diye kara bi geçmişleri var.O dönemde biz yeniliği yayınlamak istiyoruz ama yayıncı firma olan MYNET buna izin vermiyor dediler.İnşallah TT ile birleşirken bu hususu bu tecrübeyi göz önüne alarak bazı şeyleri imzalamışlardır da aynı hataya bi daha düşmemişlerdir.Çünkü yapacakları TT tarafından yayınlanamıyor mesajına anca gülerim.Oyun sizin oyununuz TT nin size düşkün olması muhtaç olmasını sağlamalısınız.Eğer bişeyler kazanmak isteniyorsa....
auril & DoubleLift
- yaSo3535
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Fıerce
O Oyuna Para Yatırıcaklarına İKV ye Harcasaydılar Şuan Bırakanların Çoğu Tekrar Dönerdi Diye Düşünüyorum.
YaklaşmaPATLARIM
xKARŞIYAKAx
<Fıerce>
xKARŞIYAKAx
<Fıerce>
Bir online oyun müdavimi olarak oyunlara pek duygusal yaklaşmam. Senelerce İKV oynadım, zamanı gelince bıraktım, geçtim. Ancak online oyunları oynamayı çok sevdiğim için sürekli bu ortamın içerisinde bulundum. Bir oyun artık zevk vermemeye başladığında gözünün yaşına bakmadım, emeğime acımadım, sildim geçtim. Ancak belirtmem gerekir ki İKV gönlümde ayrı bir yere sahiptir ki bırakalı yıllar oldu.
Bu aralar ikv'yi zamanında beraber oynadığım ve hala görüştüğüm lise arkadaşımla yeni bir oyunda tekrar birlikte oynamayı kafaya koyduk. Klanlar diye bir browser oyunu oynuyoruz birkaç haftadır ve iyi sardı bizi. Sonrasında kader mühürlerinin lansmanına rastladık ve bir sobee yapımı olduğu için ikv'nin hatrına takibe başladık ki garanti arkadaşımla birlikte bu oyunu da oynayacağız.
İkv'yi geliştiremedi sobee ekibi ve biraz da yazık etti. Ancak ikv'yi geliştirmeyi durdurdukları apaçık belliyken bu oyunu oynamaya devam eden kişileri anlamış değilim. World of tanks diye bir oyun oynadım ve 2 seneye yakın devam ettim, bayağı da iyi oynuyordum, aranan oyunculardandım. Ancak öyle amatör, öyle paragöz, öyle egoist bir yönetim ve geliştirme ekibi vardı ki, oyunu bırakmama sebep oldu. Ben bu amatörlüğü çekmek zorunda mıyım? Ben bu adamların işçisi miyim, hamalı mıyım? Bırakırım, oynamam kardeşim, net. İkv kendini bitirdi, büyük bir oyuncu kitlesini kaybetti ancak bir kısmı hala devam ediyor amaçsızca. Şimdi adamlar ''yeni bir türde'' yeni bir oyun geliştiriyorlar, siz sobee ekibine ikv'den ötürü öfkeli olduğunuzdan oyunu karalıyorsunuz. Oynama kardeşim, bırak gitsin, nedir derdin.
Oyun bana hitap etsin, güzel olsun her türlü oynarım, desteklerim. İkv bir sayfaydı, kapandı gitti. İnsanlar o kadar emeğimiz boşa gitti diyor da boşa giden bir emek yok arkadaşlar, yanlışınız var. Siz oyunu gayet güzel oynadınız, karakterlerinizi kastınız ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirdiniz. Bir oyunun kişiye sundukları da bunlardır. Şuan hesabınızı silseniz, ikv'yi bıraksanız herhangi bir kaybınız olmaz. İkv'de zamanında çok güzel vakit geçirdim ve hala hatırımdadır o günler. İşte İKV'nin bana vaad ettiği buydu ve bu deneyimi bana yaşattıkları için kendilerine minnettarım.
Lol de oynamaktayım yaklaşık 1 buçuk senedir. İkv de oynadım 3-4 sene. Şimdi ikisinin karışımı bir oyun sunuyorlar. Denemeyip ne yapacağım ki?
Bu aralar ikv'yi zamanında beraber oynadığım ve hala görüştüğüm lise arkadaşımla yeni bir oyunda tekrar birlikte oynamayı kafaya koyduk. Klanlar diye bir browser oyunu oynuyoruz birkaç haftadır ve iyi sardı bizi. Sonrasında kader mühürlerinin lansmanına rastladık ve bir sobee yapımı olduğu için ikv'nin hatrına takibe başladık ki garanti arkadaşımla birlikte bu oyunu da oynayacağız.
İkv'yi geliştiremedi sobee ekibi ve biraz da yazık etti. Ancak ikv'yi geliştirmeyi durdurdukları apaçık belliyken bu oyunu oynamaya devam eden kişileri anlamış değilim. World of tanks diye bir oyun oynadım ve 2 seneye yakın devam ettim, bayağı da iyi oynuyordum, aranan oyunculardandım. Ancak öyle amatör, öyle paragöz, öyle egoist bir yönetim ve geliştirme ekibi vardı ki, oyunu bırakmama sebep oldu. Ben bu amatörlüğü çekmek zorunda mıyım? Ben bu adamların işçisi miyim, hamalı mıyım? Bırakırım, oynamam kardeşim, net. İkv kendini bitirdi, büyük bir oyuncu kitlesini kaybetti ancak bir kısmı hala devam ediyor amaçsızca. Şimdi adamlar ''yeni bir türde'' yeni bir oyun geliştiriyorlar, siz sobee ekibine ikv'den ötürü öfkeli olduğunuzdan oyunu karalıyorsunuz. Oynama kardeşim, bırak gitsin, nedir derdin.
Oyun bana hitap etsin, güzel olsun her türlü oynarım, desteklerim. İkv bir sayfaydı, kapandı gitti. İnsanlar o kadar emeğimiz boşa gitti diyor da boşa giden bir emek yok arkadaşlar, yanlışınız var. Siz oyunu gayet güzel oynadınız, karakterlerinizi kastınız ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirdiniz. Bir oyunun kişiye sundukları da bunlardır. Şuan hesabınızı silseniz, ikv'yi bıraksanız herhangi bir kaybınız olmaz. İkv'de zamanında çok güzel vakit geçirdim ve hala hatırımdadır o günler. İşte İKV'nin bana vaad ettiği buydu ve bu deneyimi bana yaşattıkları için kendilerine minnettarım.
Lol de oynamaktayım yaklaşık 1 buçuk senedir. İkv de oynadım 3-4 sene. Şimdi ikisinin karışımı bir oyun sunuyorlar. Denemeyip ne yapacağım ki?
bir ara böyle bir oyun vardı ya ne oldu ? betaya girenlerden ses seda çıkmıyor nasıl bir oyun anlatırmısınız biraz
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
Dün ilk defa hikaye modu aktif edildi şahsen ben çok beğendim. Görev arası geçiş sahneleri falan senaryolu şekilde, bir film gibi izliyorsunuz görev öncesi neler olduğunu. Seslendirmeler falan da yerindeydi. Destek verilmesi gereken bir oyun olacak bence. Bekleyip görelim. 
Yeni oyun İstanbul Kıyamet Vakti' nin devam niteliğinde kurgulansaydı eğer, şuan ciddi ciddi beklenen ve kitlesi olan bir oyun olabilirdi. Ama bu kitleye değer vermediklerini daha kaç kere gösterebilirler bilmiyorum. Oyun bundan sonra geliştirilemiyorsa eğer eyvallah demek ki çağının gerisinde kalmıştır. Ancak size soruyorum senede bir kere güncelleme getirdiğiniz eski oyununuzu bir kenara atıp yeni oyun tasarlayınca daha mı yenilikçi oldunuz ?
Oyun zaten yapısı itibariyle bize çok uzak. Türk oyunu ama gördüğüm kadarıyla başka bir kültürü işliyor.
Çok kötülemiş gibi oldum ama ismi de güzel değil. Bu kadar kötü yorumun altında İKV'den başka bişey olamaz sanırım.
Açık beta açılsın bi girip çıkarız. Türkçe Dil Destekli MMORPG Neverwinter'a devam. (en azından güncelleme geliyor)
Oyun zaten yapısı itibariyle bize çok uzak. Türk oyunu ama gördüğüm kadarıyla başka bir kültürü işliyor.
Çok kötülemiş gibi oldum ama ismi de güzel değil. Bu kadar kötü yorumun altında İKV'den başka bişey olamaz sanırım.
Açık beta açılsın bi girip çıkarız. Türkçe Dil Destekli MMORPG Neverwinter'a devam. (en azından güncelleme geliyor)
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Oyunun hikaye modunu ilk kısmını uzun süre deneme fırsatım oldu. Seslendirmeler, animasyonlar, hikaye örgüsü her şeyiyle muazzam. Özgünlük konusunda çok iyi işler yapıyoruz. Zaten sınıfların yetenekleri filan da harika düşünülmüş onları bir önce yorumumda söylemiştim. Oyun hakkındaki şu an tek endişem paytowin olması.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!