Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!
İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!
Yanıldığın nokta. Sobee'nin kurucusu ve İKV'nin başrol oyuncusunun Mevlüt Dinç olduğu yani neyin ne olduğunu biliyor Twitter açıklamalarını atayım bekle orda daha net anlaşılır ne demek istediği.
Resmi Twitter hesabı : @MevDinc
Herşeyin cevabı işde bu iletide bu .
Bu açıklamadan sonra itibar etmek pek de mantıklı gelmez
Kendisi ile şu an Facebook'tan konuşuyorum konuşmaları paylaşacağım.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
Oyun daha hazır değil sanırım. Nerull'a resmi duyurunun ne zaman yapılacağını sorduğumda 'Bilemiyorum. Hazır olduğunda paylaşılır eminim.' cevabını verdi.
Ama en geç 1 Mart'ta duyurulur diye tahmin ediyorum.
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!
İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!
Yanıldığın nokta. Sobee'nin kurucusu ve İKV'nin başrol oyuncusunun Mevlüt Dinç olduğu yani neyin ne olduğunu biliyor Twitter açıklamalarını atayım bekle orda daha net anlaşılır ne demek istediği.
Resmi Twitter hesabı : @MevDinc
Herşeyin cevabı işde bu iletide bu .
Bu açıklamadan sonra itibar etmek pek de mantıklı gelmez
Bu resmi görüpte hala inan ve bana yönetime yalakalık yapıyorsun diyen arkadaşımızı ayakta alkışlıyorum! Benim kimse ile tarafım yok! Göz var nizam var!