Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

ANGELETTA yazdı:Günlüğünü ilgiyle devam etmekteyim dostum , maden çekmeye başladığına çok sevindim açıkcası sabır işidir fakat sabır selamettir :)
Teşekkür ederim. Her şey zırh için :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün birkaç saat oyunda olabildim.Bu süre zarfında savaş yapabildim.Gerek arkadaşlar arasında,gerek G I Joe Loncası ile beraber Arzlara kafa tutarak,mükemmel bir performans sergiledik.Lafı kısa keserek başlayalım.

Üstat sağ olsun bana Menekşe Elmas bulduğunu ve ayırdığını söyledi.Fiyatı sürpriz olsun.Az kaldı.Sağ olsun biraz da indirim de yaparak bana bırakabileceğini söyledi.Parada da acele etmemem gerektiğini de dile getirdi.Ben de materyalları sattığım karakterden parayı alıp Ana Karaktere aktardım ve üstüne üstlük bir kişiye 4m'den Örümcek Salgısı sattım.
Resim

Volkan Moda Geçmemi ve savaşmayı teklif etti.Savaş başladı.1-0 öne geçtim.Ama güzel Büyü Bozamıyordum.O tılsımın hakkını ver hakkını diyebilirsiniz ancak savaşlarda pek kullanmadım.
Resim

2-1 öne geçti.:(
Resim

Durumu 2-2 yaptım ama sanki o,bilerek kaybetti gibime geldi.İş son savaşa bakıyordu artık.Bilmiyorum artık ama,yanlış tuşa mı bastı yoksa hamle yaparken beni sersemletmesi için mi bıraktı Tesla Küresi çağırdı.Fırsattan istifade Tesla küresine vurdum.Galiba Y2 tılsımını unuttu.Kritikle 8000 civarı bir vuruş yaptım.Canı baya azalmıştı.Bu turda sadece bir kere Büyü Bozma kaçırdım.Gerçekten güzel bir savaştı.Skoru 3-2 yaptım.Volkan Tebrik etti,Teşekkürlerimi ilettim.
Resim

Biz Sivri Ada'da Arz avına çıktık ama sonuç hüsrandı ta ki Angeletta isimli kullanıcının daveti bizi Eminönü'nün sessiz sokaklarını savaş naralarıyla doldurana dek.Eminönü oldukça hareketliydi.Bir ara sancağa kadar girdik.Ama Kurnaz Arz takımı bizleri Muhafızlara yem ettirdi.Güzel kp kastık.20 dakikada 400 kp kadar bir kazanç elde ettik.Güzel savaştı.G I Joe Loncasını tebrik ediyorum ve selamlıyorum.
Resim

Günün Sözü:
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker. -F.M.Arouet VOLTAIRE

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle,esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün kısaca bir maden turu yaptım,pek bir şey düşmedi öbür günlere oranla.Ayrıca Peptit Klorotoksin'i Anıl'a satmak için oyuna girdim o da oyundaydı fakat AFK idi herhalde idi.Neyse başlayalım.

2 adet Saf Kalay düşürdüm:
Resim

Resim

1 tanesi bile kar olan Saf Gümüş:
Resim

Son olarak Anıl'a mesaj atarken bir arkadaş geldi,karakterimin içine kadar yaklaştı.Ortaya şöyle bir görüntü çıktı.Resmen kafa kafaya gelmiş gibi olduk.Bizi mi koparıyor anlamadım ki? :P
Resim

Günün Sözü:
Merhamet sevgiye yakınsa, minnet onun aksine yakındır. -Bernard Shaw

Bugünlük böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Retaliation yazdı:Üstat sağ olsun bana Menekşe Elmas bulduğunu ve ayırdığını söyledi.Fiyatı sürpriz olsun.Az kaldı.Sağ olsun biraz da indirim de yaparak bana bırakabileceğini söyledi.Parada da acele etmemem gerektiğini de dile getirdi.
Menekşeler hazır, seni bekliyor. :) Merakla takip ediyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

BilgeTonyukuk yazdı:
Retaliation yazdı:Üstat sağ olsun bana Menekşe Elmas bulduğunu ve ayırdığını söyledi.Fiyatı sürpriz olsun.Az kaldı.Sağ olsun biraz da indirim de yaparak bana bırakabileceğini söyledi.Parada da acele etmemem gerektiğini de dile getirdi.
Menekşeler hazır, seni bekliyor. :) Merakla takip ediyoruz.
Teşekkür Ederim üstat,yakındır onları almama. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün kısa bir gündü.Yoğundu ayrıca.Duydum ki Emre yeni bir lonca açmış.Hayırlısı olsun.Halbuki loncaya +10 kapasite arttırıcı aldığımı biliyordu.Her neyse;kısa güne şunları sığdırdım.Haydi başlayalım...

Şöyle Saf Kalaylar aradan çıksın.Toplam 30 adet oldular.
Resim

Resim

Resim

2 adet de Saf Gümüş düşürdük.Saf Gümüşlerden son 2 adet kaldı reçete için.
Resim

Resim

Hol'de çıkan amansız savaş.Lodoslar hiçbir şey yapamadı.Arzlar gerçekten güçlü.Şapka çıkartıyorum karşılarında.Ama Bölge kanalından yazdıkları,biraz küçümseyici.Bu,ciddi Lodos oyuncularını çok sinir etmiş olmalı herhalde küçük tartışma döndü,neyse ki kısa sürdü.
Günün ödülü;Peptit Klorotoksin.
Resim

Acaba ikinci mi?Hayır...Sadece bir tılsım. :(
Resim

Günün Sözü:
Sessiz insanın egosu içindedir.Günü geldiğinde ortaya kusar. -F.Yaman

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Ağabeyine sözünü verdiği gibi Bab-I Ali'de bekliyordu genç nefer.Ağabeyi'nin Ruh Taşlarını kullanmasını bilmesi,ona avantaj sağlıyordu.Sonunda gelmişti.Elini göğüs kafesine götürerek selamladı ağabeyini.

Resim

- Durum nedir Kardeşim?
- Ağabey Bab-ı Ali'nin başı Kurtlarla belada.Yardımın lazım.Orada kazım yapan insanlara saldırmışlar ve savaş ilan etmişler.
- Hmm.Şimdi diyorsun ki Balyoz Nazım'ın önce bir bir öldürdüğü ve sonra anlaşmaya vardığı Kurt Adamları öldür.
- Evet Ağabey.Ruhu şad olsun Balyoz Nazım üstadın.Bunu yapabilir misin?
- Sen yeter ki iste.
- Eyvallah Ağabey.

Bekleyişte kalan Yaman,Ağabey'inden iyi haberleri bekliyor ve onun için dua ediyordu.Retaliation mağaraya giriş yaptı.Mağarada kurt ulamaları ve rüzgar esintilerinden başka ses yoktu.Önüne çıkan Hızlı Koşan ve Kurt Adam birliklerine Elektrik şoklarını göndererek öldürüyordu.Bir ara içinden"Element zor işliyor bunlara,fiziksel atak mı yapsaydım?"dedi ama sonra yoluna devam etti.Mağaranın girişindeki birlikleri yok ettikten sonra Elif'in yanında bekleyen kardeşinin yanına gitti ve olumlu yönde başını sallayarak gülümsedi.Kardeşi koşarak Ağabeyine sarıldı.

- Şükür bir şeyin yok Ağabey.Haydi gel Elif Hanım ile konuşalım şu Kurt olayını.
- Tamam kardeşim.

Yumuşak görünümlü fakat içinde gizli bir asker ruhu olan kadın hançerini yavaşça göstererek hiddetle konuşmaya başladı.

- Bu Kurt sürüsünün liderinin Adı KaraKürk'tür.Kendisi iyi bir savaşçıdır.Kurt toplumları cesur ve adil savaşçılardır.Bu KaraKürk'ün arkasında 4 büyük Şaman bulunmakta.Ona ulaşmadan önce Şamanları öldürmelisiniz.Şimdi Yaman bana son durumu bildir mağara içindeki.
- Ağabeyim sayesinde Mağaranın başlangıç kısımları güvende.Birliklerin sayısı azaldı ve ebüyük darbe aldılar.
- Bir an hırslandım Elif Hanım.Görev olmayacağını bilsem daha giderdim ama kardeşimi de telaşlandırmak istemedim.
- Şimdi gidip KaraKürk'ü öldürün ve bu davaya son verin!

Retaliation kardeşine sarıldı ve tekrar mağaraya yöneldi.Önüne gelen tüm yaratıkları kesmeye başladı.Sonunda Şamanlara varmıştı ama çok güçlülerdi.Bunları alt etmek için o da bir arkadaşını yardıma çağıracaktı.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Teşkilatın yağız delikanlısı...Özlemişiz...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Sabah madenle güne uyanmak istedim.Aslına bakarsan erken kalkmak istemiyordum.Dün çünkü baya yoruldum.Maalesef ki alarmı kapatmayı unutmuşum;çaldı çaldı ve beni huzursuz etti.Alarmı kapattım ama gözlerimi kapatamadım.Zerre uyku yoktu gözlerimde.Sabahın verdiği boşlukla başlamak istedim.Hadi başlayalım:

İşte Saf Kalaylar.Son güncel durumda Transformatör Zırhı basmama 10 adet Saf Kalay,1 adet Saf Gümüş,6 Hydrargyrum(Cıva) ve 8 menekşe elmas kaldı.Bu arada Menekşeye çok yakınım İhsan Ağabey'e selamlar. :)
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Son zamanlarda ortalık kızışmış durumda.Bazı eski dostlar,hala güven konusunda tereddüt ediyorlar.Burada kendisine yardım ettiğim bir hususu yazmak istemem.Sonuçta aramızda olan bir şey.Küçük bir sebebi ülke meselesi haline getirenler biraz durulsun lütfen.Biz,kimseye iyi yada kötü bir şey söylemedik.Dilin kemiği yok.Burada laf kavgasına lüzum da yok.Tartışmayı alevlendirmesinler!

Şimdilik bu kadar sevgili günlük,günün sözü için erken çünkü yazmaya devam edeceğim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Devam edelim...Mükemmel gündü şahsım adına.Sonunda İhsan Ağabey'e parayı verebileceğim ve Menekşe Elmasları alabileceğim.Güncel listeyi bir önceki iletide atmıştım.Bunun dışında bir gelişme olmadı ve Hasan arkadaşımın karakterini kasmada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Umarım kendisi hedefini ulaşıp,Latif'ini üretebilir.Güzel görünür ve işlevi gerçekten efsanelerce anlatıldığı gibi ise,ileride ben de üretmeyi deneyebilirim.

Oyuna girdim ve girdikten 15-20 dakika sonra Peptit Klorotoksinler için alıcı buldum.
Resim

Bir Peptit Klorotoksin düşürdüm ve...
Resim

Anıl arkadaşım sayesinde klanda Petit Klorotoksin'i maliyetinden biraz fazla alacak olan arkadaşa sattım.Daha yeni düşürmüştüm satmak da nasip oldu.Şükür.
Resim

Hasan arkadaşımı kasarken Örümcek Salgısı düşürdüm.Henüz alıcı bulamadım.
Resim

Bu sefer umutlarımız yıkıldı :(
Resim

Günün Sözü:
Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur. -Victor Hugo

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön