Aynen öyle. Yapımcı ekibin bu oyunu bırakıp farklı oyun yapalım (bknz. Kader Mühürleri) düşüncesi olmasaydı şuan bambaşka bir çehremiz olabilirdi. Ama yine de nolursa olsun nostalji güzel şey.SERDARBEY yazdı: ↑19 Eki 2020 23:46eski nicklere baktım hepsi koca bir mazi olmuş vay be herşey eskiden güzeldiSkyBlue yazdı: ↑19 Eki 2020 19:22 Selamlar,
Bugün yine Tılsım Genel Sohbetin derin arşivlerine dalmışken çoğunuzun bilmediği, tarihin tozlu sayfalarından bir konu buldum.
Muhabbetimiz Daim Olsun, Eğlence Loncası 1 ve Eğlence Loncası 2 sayfalarının atasını.
viewtopic.php?f=31&t=42170
Zamanında destek için açtığımız ufak bir sayfanın yıllar sonrasında farklı kimliğe bürünerek devam etmesi sevindirici.
Çoook çook eski dönemlerden...
MykonS
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Bu arada Serdar, baya 2-3 yıl önce yani, Sarıyerli Uzun Hasanla, Eminönü de oynadığınız bir dönem olmuş galiba. O hayırsız köftehora ulaşabilirsen söylesene gelip bi merhaba desin hayırsız. 8-9 yıldır gördüğüm yok. En son bana börek alacaktı. Piyasadan yok oldu. Kurtlarxsarıyerli
Bu arada Kurt loncasından bahsetmişken Kurtlarxejder vardı ne oldu ona? Rudboy’a mı devredilmişti resCuer tarafından?
Bu arada Kurt loncasından bahsetmişken Kurtlarxejder vardı ne oldu ona? Rudboy’a mı devredilmişti resCuer tarafından?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
hasanla sürekli sosyal medyadan görüşürüz evet eminönünde oynadığımiz zamanlar karakterimi ona vermiştim fazlaydiSkyBlue yazdı: ↑20 Eki 2020 00:05 Bu arada Serdar, baya 2-3 yıl önce yani, Sarıyerli Uzun Hasanla, Eminönü de oynadığınız bir dönem olmuş galiba. O hayırsız köftehora ulaşabilirsen söylesene gelip bi merhaba desin hayırsız. 8-9 yıldır gördüğüm yok. En son bana börek alacaktı. Piyasadan yok oldu. Kurtlarxsarıyerli
rudboydan hiç haberim yok 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Serdar ben yarın gelirim. Bana sadece saat söyle. Şu saatte oyunda ol de ben gelirim. Hasan’ı da ayarlaman lazım ama.
Rudboy mevzusunu da sana söylemedim yanlış anlama. Bilen biliyor.
Rudboy mevzusunu da sana söylemedim yanlış anlama. Bilen biliyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Unutma sakın! Saat söyle hemen gelirim.SERDARBEY yazdı: ↑20 Eki 2020 00:35hasanla sürekli sosyal medyadan görüşürüz evet eminönünde oynadığımiz zamanlar karakterimi ona vermiştim fazlaydiSkyBlue yazdı: ↑20 Eki 2020 00:05 Bu arada Serdar, baya 2-3 yıl önce yani, Sarıyerli Uzun Hasanla, Eminönü de oynadığınız bir dönem olmuş galiba. O hayırsız köftehora ulaşabilirsen söylesene gelip bi merhaba desin hayırsız. 8-9 yıldır gördüğüm yok. En son bana börek alacaktı. Piyasadan yok oldu. Kurtlarxsarıyerli
Bu arada Kurt loncasından bahsetmişken Kurtlarxejder vardı ne oldu ona? Rudboy’a mı devredilmişti resCuer tarafından?sonra biseyler oldu bıraktık ama ben suan halen oynuyorum. hasanın hesaplar bende yarin gel tilsima hasanida çağırırız 2 lafin belini kirariz
![]()
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Tamamdir. Akşam 21.30-22.00 arasında bende oyunda olacağım. Lodos musunuz, Arz mı? Size nerden ulaşabilirim?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
doğma büyüme lodosumda şimdi boştayız
karaköyde oluruz yada dm den numarami atarım
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Tılsımda karaköy’e girmem mümkün gözükmüyor.SERDARBEY yazdı: ↑20 Eki 2020 12:22doğma büyüme lodosumda şimdi boştayız![]()
karaköyde oluruz yada dm den numarami atarım
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~