Yok gerçekten oyunun suyu çıkmış. Oynanacak gibi değil. Grup bölgeleri geldiğinde, Çemberlitaş geldiğinde, Tılsım sistemi geldiğinde de aynı düşünenler vardı ama karaköy eklentisi gerçekten oyunu bitirmiş.
Grup bölgesi olarak tasarlanmış bir bölgeyi açık dünyaya uyarlayamamışlar. Boss’tan açık dünyada item düşürüldüğü ve tek tip item olan bir oyun ben hatırlamıyorum.
Karakter kasmaya çalışıyorum görevlerime yardım edecek insan yok. Para kasmaya çalışsan mümkün değil. 2t param var. Hiçbir işe yaramıyor.
Neyse 1 haftalık hevesimi aldım. Belki olurda bir gün toplanırsak yine bir şeyler yaparız. Onun dışında forumdan takibe devam.
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Rescuer yazdı: ↑04 Eki 2020 21:40 Selamlar,
Kimler kimler uğramış, ne güzel olmuş. Herkesin keyifler yerindedir umarım.
Geçenlerde ben de girdim oyuna biraz dolaştım sağda solda.
Ama karakterler Eminönü sunucusunda Ogün'cüm yanına zıplayamam maalesef.
İKV sosyal medya hesaplarında bir hareketlilik var bu aralar. Güzel paylaşımlar oluyor. Özlediğimiz cinsten. Takip etmeyenler varsa, takip etmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Kendinize dikkat edin, görüşmek üzere.
Selamlar,
Aşk olsun Yasin ağabey oyuna giriyorsun da hiç ses etmiyorsun, kalbimi kırdın vallahi
Ogün'ün 2 T parası var, bizi de görür herhaldeSkyBlue yazdı: ↑13 Eki 2020 15:14 Yok gerçekten oyunun suyu çıkmış. Oynanacak gibi değil. Grup bölgeleri geldiğinde, Çemberlitaş geldiğinde, Tılsım sistemi geldiğinde de aynı düşünenler vardı ama karaköy eklentisi gerçekten oyunu bitirmiş.
Grup bölgesi olarak tasarlanmış bir bölgeyi açık dünyaya uyarlayamamışlar. Boss’tan açık dünyada item düşürüldüğü ve tek tip item olan bir oyun ben hatırlamıyorum.
Karakter kasmaya çalışıyorum görevlerime yardım edecek insan yok. Para kasmaya çalışsan mümkün değil. 2t param var. Hiçbir işe yaramıyor.
Neyse 1 haftalık hevesimi aldım. Belki olurda bir gün toplanırsak yine bir şeyler yaparız. Onun dışında forumdan takibe devam.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Ya Rıfat’cım sen iste 2t senin kulun köpeğin olsun. Zaten işe yaramıyo yaklaşık bi 10 katı-100 katı daha olması lazım ki oyunun güncel piyasasında tutunabilesin.
Savaşçı karakter kasıyordum. Alman item alıyım dedim. Yaratıklara hasarım yetmiyordu. 2t’de param var. 35-40 level arası itemlere de yeter herhalde diye düşündüm. Yetmedi.
d Bari görünüş olarak bir şeye benziyim 35 level gözlük alayım dedim. Şuanki durumda 45 level gözlükler bile çöp olduğuna göre uygun fiyatlı 35 level bulurum dedim. Bakın burası çokomelli ona bile yetmedi param.
Bende oyunun eğlenilmek için oynanması gereken dönemi geçtiğini hissettiğimden dolayı girmemeye karar verdim.
Ama saygı değer arkadaşlarım, dostlarım, muhabbetçilerim. Hepinizin karakterleri var biliyorum. 49’da olsa 59’da olsa hepimiz arkadaşız. Oynamak isteyenler ya da ben oynarım diyenler çıkarsa yeniden birlikte maceralara çıkmayı çok isterim.
Rıfat, Yasin, Olcay, Yasin, Asım ve ismini uzun süredir bu konuda göremediğim saygı değer tüm beyefendilerin dikkatine...
Savaşçı karakter kasıyordum. Alman item alıyım dedim. Yaratıklara hasarım yetmiyordu. 2t’de param var. 35-40 level arası itemlere de yeter herhalde diye düşündüm. Yetmedi.
Bende oyunun eğlenilmek için oynanması gereken dönemi geçtiğini hissettiğimden dolayı girmemeye karar verdim.
Ama saygı değer arkadaşlarım, dostlarım, muhabbetçilerim. Hepinizin karakterleri var biliyorum. 49’da olsa 59’da olsa hepimiz arkadaşız. Oynamak isteyenler ya da ben oynarım diyenler çıkarsa yeniden birlikte maceralara çıkmayı çok isterim.
Rıfat, Yasin, Olcay, Yasin, Asım ve ismini uzun süredir bu konuda göremediğim saygı değer tüm beyefendilerin dikkatine...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ben varım Ogün'cüm bu ekiple fizana bile gideriz de işte diğerleri ne alemde ne yapıyorlar muammaSkyBlue yazdı: ↑13 Eki 2020 18:40 Ya Rıfat’cım sen iste 2t senin kulun köpeğin olsun. Zaten işe yaramıyo yaklaşık bi 10 katı-100 katı daha olması lazım ki oyunun güncel piyasasında tutunabilesin.
Savaşçı karakter kasıyordum. Alman item alıyım dedim. Yaratıklara hasarım yetmiyordu. 2t’de param var. 35-40 level arası itemlere de yeter herhalde diye düşündüm. Yetmedi.d Bari görünüş olarak bir şeye benziyim 35 level gözlük alayım dedim. Şuanki durumda 45 level gözlükler bile çöp olduğuna göre uygun fiyatlı 35 level bulurum dedim. Bakın burası çokomelli ona bile yetmedi param.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Bende seninle aynı fikirdeyim. Diğer arkadaşlarımızdan da geri dönüşler gelirse, oyun ne kadar kötü durumda olursa olsun bir ekip oluşturduktan sonra beraber aynı zevki tekrardan yaşayabileceğimizi düşünüyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Yasin, Olcay, İhsan şu konuyu bir okuyun.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Okudum.
Oyuna donme ile ilgili hevesim az. Gecen sene bu zamanlar oyunu tekrar indirdim ve Cemberlitas'ta biraz takildim. Eger karakter eminonundeyse ben sana birkac item verebilirim ama. Isine yarar belki.
Oyuna donme ile ilgili hevesim az. Gecen sene bu zamanlar oyunu tekrar indirdim ve Cemberlitas'ta biraz takildim. Eger karakter eminonundeyse ben sana birkac item verebilirim ama. Isine yarar belki.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Ya Olcay hemen mızıkçılık yapma. Bizde teker teker oyuna geri dönelim demiyoruz. Hep birlikte oynamayı deneyelim. Zaten olmazsa yapacak bir şey yoktur.
Ay seni yerim. Sen bana item mi vereceksin. Kıyamam
Neyse Yasin’in de cevabı gelsin. Sırada o var.
Ay seni yerim. Sen bana item mi vereceksin. Kıyamam
Neyse Yasin’in de cevabı gelsin. Sırada o var.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Selamlar,
Bugün yine Tılsım Genel Sohbetin derin arşivlerine dalmışken çoğunuzun bilmediği, tarihin tozlu sayfalarından bir konu buldum.
Muhabbetimiz Daim Olsun, Eğlence Loncası 1 ve Eğlence Loncası 2 sayfalarının atasını.
viewtopic.php?f=31&t=42170
Zamanında destek için açtığımız ufak bir sayfanın yıllar sonrasında farklı kimliğe bürünerek devam etmesi sevindirici.
Çoook çook eski dönemlerden...
MykonS
Bugün yine Tılsım Genel Sohbetin derin arşivlerine dalmışken çoğunuzun bilmediği, tarihin tozlu sayfalarından bir konu buldum.
Muhabbetimiz Daim Olsun, Eğlence Loncası 1 ve Eğlence Loncası 2 sayfalarının atasını.
Zamanında destek için açtığımız ufak bir sayfanın yıllar sonrasında farklı kimliğe bürünerek devam etmesi sevindirici.
MykonS
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
eski nicklere baktım hepsi koca bir mazi olmuş vay be herşey eskiden güzeldiSkyBlue yazdı: ↑19 Eki 2020 19:22 Selamlar,
MykonS