TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
mesut elektırık gıttı cıktı oyundanda mesut yarım saat yoktu... bıda gelmedı zaten

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
ben nezaman kadıme gıtsem caggırsam bı bahane bulurlar ekerlerdı bugun herkez gelmek ıstıyo hayırdır cok merak edıyorum...

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ne olursa olsun her şeyi ayarlayıp (Pazar günleri hariç) her Kadim'e gelmedim mi?Tskxgenelkrmay yazdı:ben nezaman kadıme gıtsem caggırsam bı bahane bulurlar ekerlerdı bugun herkez gelmek ıstıyo hayırdır cok merak edıyorum...
Sizlere taktik söylediğimde bile duyduğum cevap şuydu:
"Sus, kapa çeneni; beğenmiyorsan git."
Bunlara karşı sadece sustum...
Sadece senin hatrına...
Ama anlamışım ki sana fazla değer vermişim Mehmet, beni bağışla...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
berk ben sızsız hıc bıyere gırdımmı gıttım bu gune kadar bı kere mahallecek gırelım dedık kımseye haber vermeden haber versek ızleme gelıcekdınız yada sız yardıma gelıcektınız oysa 1 grub deneyıp vıdeo alacaktık ıcıne sıctınız....

- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Beyler size birşey demiyorum harbiden cok iyi insanlarsınız.Ama bizim yanımıza gelince 'Memet senin allah belanı versin' ve 'Olum siz yalancısınız ' laflarınızdan once olum sizin fısıltı kapalımı diye sorsanız olmazdı dimi.
Berk sana gelince sen dun biz erayla hata yapınca ben sana madem sıkıldın git berk dedigimde senin bana dediğin laf ne hatırlıon demi. Bana diyosun ki 'ben burda memet için varım'.
Bu ne demek biliyosun demi.Benim burdan anladıgım Siz bizim için bi hiçsiniz benim için bi memet var.
Benm başka diyeceğim yok...
Berk sana gelince sen dun biz erayla hata yapınca ben sana madem sıkıldın git berk dedigimde senin bana dediğin laf ne hatırlıon demi. Bana diyosun ki 'ben burda memet için varım'.
Bu ne demek biliyosun demi.Benim burdan anladıgım Siz bizim için bi hiçsiniz benim için bi memet var.
Benm başka diyeceğim yok...

Yönetim size para vericem
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben orada bölgeden duyduğumda beynimden vurulmuş gibiydim...Tskxgenelkrmay yazdı:berk ben sızsız hıc bıyere gırdımmı gıttım bu gune kadar bı kere mahallecek gırelım dedık kımseye haber vermeden haber versek ızleme gelıcekdınız yada sız yardıma gelıcektınız oysa 1 grub deneyıp vıdeo alacaktık ıcıne sıctınız....
Bana koyan tek gitmeniz değildi, sadece haber vermemenizdi....
İbrahim bu arada orada tek şifacıydım, eğer gitseydim görevleriniz olmayacaktı ve herkes bana cephe alacaktı...
O zaman Mehmet'e değer veriyordum ama şu an gereğinden fazla değer verdiğimi anlamış oldum...
Bu arada ben oraya gelecekken elektrik kesildi ve yetişemedim...
Eğer yetişseydim diyeceğim şey şu olacaktı:
"Mehmet, Eray yaptığınız ayıp; madem beni istemiyordunuz o zaman deseydiniz biz gideceğiz ama kusura bakma gruplar doldu diye...
Ben şu ana kadar kim sordu da lonca içinde bu kişilere yalan söyledim...
Ya o gruptan çıktım ya da yer açtırdım o kişilere ama sizden bunu beklemedim, sadece bir haber vermenizi bekliyordum...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Mehmet oyunu bırakıyormuş , doğru değil dimi

...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mehmet'e laf atıldığında konuştuğumda loncanın adını kirletmiş oldum...
Loncaya hırsız, karaktersiz vb. ithamlarda bulunulduğunda konuştum; loncanın adını kirletmiş oldum...
Loncada tartışan kişiler olduğunda susmaları için konuştum, yine lonca adını kirleten ben oldum...
Loncada birkaç tane çürük yakaladım, isimlerini söyledim; yine loncayı kirleten ben oldum...
Aileme küfredildi, küfürsüz cevap verdim; loncanın adını kirleten ben oldum...
Loncaya yardım etmek için bazı ithamları sert biçimde yaptım; yine loncanın ismini kirleten ben oldum...
Bunları yaparken bana: "Kapa çeneni, sus ***, lan konuşma" gibi ithamlarda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim....
Loncaya hırsız, karaktersiz vb. ithamlarda bulunulduğunda konuştum; loncanın adını kirletmiş oldum...
Loncada tartışan kişiler olduğunda susmaları için konuştum, yine lonca adını kirleten ben oldum...
Loncada birkaç tane çürük yakaladım, isimlerini söyledim; yine loncayı kirleten ben oldum...
Aileme küfredildi, küfürsüz cevap verdim; loncanın adını kirleten ben oldum...
Loncaya yardım etmek için bazı ithamları sert biçimde yaptım; yine loncanın ismini kirleten ben oldum...
Bunları yaparken bana: "Kapa çeneni, sus ***, lan konuşma" gibi ithamlarda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Berk bişi denemek istedik 1 grub kadımi deneyelim dedık ne kadar abarttınız herşeyide haber vererekmi yapalım kac kere kadime gittik hep beraber gitmedikmi ne abartıyonuz bi kere kendımız gıdelım...illa habermi vericez konuşupta vaktımızı doldurmak ıstemedık...
Siz anlamadan dinlemeden sorup sormadan bilip bilmeden kadime gelip laf atıyonuz fısıltı kapalı ken nası cevap verelım
ondan sonra ben size cevap verince biz kötü oluyoz.
bu konuyu kapatın birdaha yorum yapılmasını ısstemıyorum bız kendımızce bır sey ler yapmak ıstedık sıze haber vermemıze gerek yok herseyide soylemeyelım..
raşit de orda bana sorup sormadan ALLAH BELANI VERSİN dedın sana yakıştımı sence benim ıcın artık raşit diye birisi yoktur raşit bu konudanda uzak dur artık...
bir daha bu konu hakkında yorum yapılırsa gereğini yaparım...uzatmayın
Siz anlamadan dinlemeden sorup sormadan bilip bilmeden kadime gelip laf atıyonuz fısıltı kapalı ken nası cevap verelım
ondan sonra ben size cevap verince biz kötü oluyoz.
bu konuyu kapatın birdaha yorum yapılmasını ısstemıyorum bız kendımızce bır sey ler yapmak ıstedık sıze haber vermemıze gerek yok herseyide soylemeyelım..
raşit de orda bana sorup sormadan ALLAH BELANI VERSİN dedın sana yakıştımı sence benim ıcın artık raşit diye birisi yoktur raşit bu konudanda uzak dur artık...
bir daha bu konu hakkında yorum yapılırsa gereğini yaparım...uzatmayın

Yönetim size para vericem
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Madem istenmiyorum, maraton ayak varken o hesabı silmem...
Şaheserler ve Nadideler aktarılana kadar Ashab'ı da ona üreteceğim sizler için herhangi bir sorun yoksa?
Eğer sorun var diyorsanız yeni şifacı kasar Ashab'ı ona üretirim Maraton Ayak aktarımı olana kadar bekletirim...
Karar sizlerin...
Şaheserler ve Nadideler aktarılana kadar Ashab'ı da ona üreteceğim sizler için herhangi bir sorun yoksa?
Eğer sorun var diyorsanız yeni şifacı kasar Ashab'ı ona üretirim Maraton Ayak aktarımı olana kadar bekletirim...
Karar sizlerin...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм