raşit bak adam gıbı anlatıyom cok takıntılı olmayın...
biz eray ben hakan yeğen ve ikizim 5 kişi somadan oyuna gırıyoruz em yapmak ıcın gırdık bugun ama felankor loncadan arkadaş gelın dışıyı keselım dedı bızde tamam dedık gıttık kestık sonra lodos lardan bırı 1 grub kesemezsınız kadımı dıye ıddaya gırıyor bızımle bızde bısı demedık mesutu cagırdık ve gıdelım denıyek dedık denemeye gıttık sonra fıtıltı kapalı kımsenın ne yazdıgına bakmıyorum gormuyorum ....
en son olarak da belırteyım bır den alınan bı karar planlamadık ıyı form lar cok takan ıstedıgını yapar benı konuşturmayın yanlış yanlış anlayıp da uste cıkmayın...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Tskxgenelkrmay yazdı:raşit bak adam gıbı anlatıyom cok takıntılı olmayın...
biz eray ben hakan yeğen ve ikizim 5 kişi somadan oyuna gırıyoruz em yapmak ıcın gırdık bugun ama felankor loncadan arkadaş gelın dışıyı keselım dedı bızde tamam dedık gıttık kestık sonra lodos lardan bırı 1 grub kesemezsınız kadımı dıye ıddaya gırıyor bızımle bızde bısı demedık mesutu cagırdık ve gıdelım denıyek dedık denemeye gıttık sonra fıtıltı kapalı kımsenın ne yazdıgına bakmıyorum gormuyorum ....
en son olarak da belırteyım bır den alınan bı karar planlamadık ıyı form lar cok takan ıstedıgını yapar benı konuşturmayın yanlış yanlış anlayıp da uste cıkmayın...
Tskxgenelkrmay yazdı:raşit bak adam gıbı anlatıyom cok takıntılı olmayın...
Ben senin fısıltının kapalı olduğunu biliyordum...
Bu yüzden orada olanları biliyordum hepsine öm attım ve hiçbir cevap alamadım...
İşte öm attıklarım:
Tskxhxalbay
Xharikasınx
Tskxkxmareşal
Greyxwolf
Hepsinin öm'lerini, klanlarını ve bölgelerini hatta msn'lerini kapatlamaları çok mantıklı gelmedi...
Hadi dedim rahatsız olmasınlar diye kapatmışlardır MSN'den ne Hakan ne de Mesut cevap vermedi, hatta Mesut ben yazdıktan sonra MSN'ini kapattı...
Tamam bir şey demiyorum kalbinizi kırdıysam affola...