**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Aleykümselam.zebani27 yazdı:Sa gençlik nasıl gidiyor ?.Özledim sizleri bi slm vereyim unuttum zannetmeYİN...
Herşey normal gibi buralarda.Seni sormalı
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
zebani27 yazdı:Sa gençlik nasıl gidiyor ?.Özledim sizleri bi slm vereyim unuttum zannetmeYİN...
A.s özLettin kendini
GueNT
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Arkadaşlar 1saat sonra aranızdayım şuan oyun iniyor..!
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
iste ßu mk .D
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Sonunda. :mrgreen:Melankolik yazdı:Arkadaşlar 1saat sonra aranızdayım şuan oyun iniyor..!
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Merhaba ;
Row lar, Efeler başka bi sunucudan geldiğinde ben, efelerin yazdıkları, çizdikleri yada yaptıklarını az biraz inceleyip,
özellikle çakalları çok çabuk tanıdıkları için tebrik edip, hoş geldin demiştim.... Ama sizler Efeler' i hırsızlıkla suçlayıp
beni karalamaya çalışmıştınız, hatırlatmak istedim, fakat bu gün çok güzel bir enstantane yakaladım oyunda...
Efeler ve Row lar birlik olmuş kadim i kesmeğe gidiyor
Sanırım kendi kazdığınız kuyuya düştünüz ( Hatta ben ittim arkanızdan ) eee ne demişler, büyük lokma ye, büyük konuşma, dün hırsız diyordunuz bu gün kanka oldunuz, önce iyice
araştırın öğrenin ondan sonra ötün, ne derler VAKİTSİZ ÖTEN HOROZUN BAŞI ERKEN KESİLİR...
Mutluluklar dilerim
Row lar, Efeler başka bi sunucudan geldiğinde ben, efelerin yazdıkları, çizdikleri yada yaptıklarını az biraz inceleyip,
özellikle çakalları çok çabuk tanıdıkları için tebrik edip, hoş geldin demiştim.... Ama sizler Efeler' i hırsızlıkla suçlayıp
beni karalamaya çalışmıştınız, hatırlatmak istedim, fakat bu gün çok güzel bir enstantane yakaladım oyunda...
Efeler ve Row lar birlik olmuş kadim i kesmeğe gidiyor
araştırın öğrenin ondan sonra ötün, ne derler VAKİTSİZ ÖTEN HOROZUN BAŞI ERKEN KESİLİR...
Mutluluklar dilerim
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

ah delikurt ah sen valla adam olmucan Hz.Mevlananın lafını buraya yazcaktım baska konuya yazdım ama emin ol hani büyüksün neyse bak sana dicem sen bizim forumumuza yorum yapma bundan sonra Efelerx loncasıyla diyon birlik olmussunuz hani hatırlarsan bi ara Ata larla sorunları vardı bunların biz onlardan da önce sorunumuz vardı oke arasıtıtrsan konuları görüceksindir tamammı ?
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Sorununuz var diye Efeler hırsızdır diyerek iftira mı attınız ?bygloyn yazdı:ah delikurt ah sen valla adam olmucan Hz.Mevlananın lafını buraya yazcaktım baska konuya yazdım ama emin ol hani büyüksün neyse bak sana dicem sen bizim forumumuza yorum yapma bundan sonra Efelerx loncasıyla diyon birlik olmussunuz hani hatırlarsan bi ara Ata larla sorunları vardı bunların biz onlardan da önce sorunumuz vardı oke arasıtıtrsan konuları görüceksindir tamammı ?
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

Hiçbir Row üyesinin ağzından ilk olarak Efeler hırsızdır kelimesi geçmemiştir.Titxdelikurt yazdı:Sorununuz var diye Efeler hırsızdır diyerek iftira mı attınız ?bygloyn yazdı:ah delikurt ah sen valla adam olmucan Hz.Mevlananın lafını buraya yazcaktım baska konuya yazdım ama emin ol hani büyüksün neyse bak sana dicem sen bizim forumumuza yorum yapma bundan sonra Efelerx loncasıyla diyon birlik olmussunuz hani hatırlarsan bi ara Ata larla sorunları vardı bunların biz onlardan da önce sorunumuz vardı oke arasıtıtrsan konuları görüceksindir tamammı ?
Geldikleri sunucuları Tılsım'dan gelen bazı arkadaşlarımız bize olayları anlatmış.Ki olaylara okursan Row loncasının hiçbir şekilde iftira atmadığını anlayacaksın.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END