Hayal yazdı:Bunuda Açıklayınops:
(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)
Kod: Tümünü seç
[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
OrjMertkinq yazdı:Bilgi
17 Şub 2011 09:20 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.
Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Uzaklaştırılma nedeni: forum yetkililerini tartışmaya çekme
Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir
------------------------------------------------------------------------
Adamlar bi ortaya çamur atmışlar , Fatih" Adlı forum yonetıcısının yan hesabı "Mertkinqx" yazmışlar , bilinçlensin diye millet yanlış anlaşılmayı kapatmaya calıstık ban yedik iyimiadamlar ne yapacaklarını şaşırdı alkışlıyorum ve size gülüyorum İKV YONETIMI
Yüz yok ki adamlarda pardon adam kelimesine hakaret olur bu
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
-
- Sahaf Yardımcısı
dreamtr yazdı:OrjMertkinq yazdı:Bilgi
Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir
------------------------------------------------------------------------
Adamlar bi ortaya çamur atmışlar , Fatih" Adlı forum yonetıcısının yan hesabı "Mertkinqx" yazmışlar , bilinçlensin diye millet yanlış anlaşılmayı kapatmaya calıstık ban yedik iyimiadamlar ne yapacaklarını şaşırdı alkışlıyorum ve size gülüyorum İKV YONETIMI
Yüz yok ki adamlarda pardon adam kelimesine hakaret olur buKaraktersizin teki bunlar oyunuda kendilerine benzettiler ne diyelim ha oyundayım bu arada Tılsım Dreamtr dayım gelip süresiz banlayabilirsiniz...
Banlar bu yüzsüzler
Merakla forumu açtım ama bir değişiklik yok.Aynı tas aynı hamam BECERİKSİZ yöneticiler boş boş durmaya devam ediyor.Burada binlerce kişinin e - pin talebi var.Hakkımız olanı istiyoruz.1 tane ya.Adamı deli etmeyin.İşinizi doğru dürüst yapın.Bizzat Rehadan aldım iksirleri ve bu iksiri alan herkes e - pin alacak dedi ee nerde bu nedir biliyormusunuz . BU KADAR !
Reader
-
- Sahaf Yardımcısı
Reader yazdı:Merakla forumu açtım ama bir değişiklik yok.Aynı tas aynı hamam BECERİKSİZ yöneticiler boş boş durmaya devam ediyor.Burada binlerce kişinin e - pin talebi var.Hakkımız olanı istiyoruz.1 tane ya.Adamı deli etmeyin.İşinizi doğru dürüst yapın.Bizzat Rehadan aldım iksirleri ve bu iksiri alan herkes e - pin alacak dedi ee nerde bu nedir biliyormusunuz srefszlik. BU KADAR !
Tılsım / sunucunda bizzat bolgeye GM [ Azmibey ] 'e Herkezemi dagıtılacak kazanan tarafdakı dedım , cevabı evet demek oldu ama herşey boş yalan..
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
seagle yazdı:CİDDİMİSİNOrjMertkinq yazdı:Bilgiseagle yazdı:KOnunuza buradan devam edebilirsiniz... İYİ FORUMLAR...
viewtopic.php?f=46&t=51016
KİLİTLİ
:lol: BEKLE BİRAZDAN YAZARLAR böyle![]()
Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir .. Mesajı gelır sanada![]()
BİRAZDAN ARANIZDA OLMIYA BİLİRİM :lol:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: aaasd, apomario, DoNotDisturb, dreamtr, Evulation, hscakir, IIciRkiNkraLII, Kable, kalkan, kertenkele, Kinghero, Locus, mComak, mesgenccom, Orionxxxaiakos, OrjMertkinq, princeofdarknes, Reader, Refresh, seagle, TEVEKKUL, Tokerx, turkoxHAMSTER, Vahit, vokko045, waffle, wonka, xPrince, XxLevisstlyeXx, yinemiben ve 25 misafir
Bu kadar kişi bekliyor forumda .. Yeter artık.. Düzgün bir açıklama yapın ya da güzel bir haber verin istifa haberi .Reha abinin etmesini istemiyorum Reha abi çünkü emir kulu kim dediyse böyle ödül verelim sonra vermiyelim diye bu konu altında istifa ediyorum desin ya da bu hatayı düzeltin tamam işte çok güzel açıklama yapmışsınız peki neden ilk günden bu hesaplama yapılmadı oyuncu çekmek için yani çok belli .
Bu forumu görüntüleyenler: aaasd, apomario, DoNotDisturb, dreamtr, Evulation, hscakir, IIciRkiNkraLII, Kable, kalkan, kertenkele, Kinghero, Locus, mComak, mesgenccom, Orionxxxaiakos, OrjMertkinq, princeofdarknes, Reader, Refresh, seagle, TEVEKKUL, Tokerx, turkoxHAMSTER, Vahit, vokko045, waffle, wonka, xPrince, XxLevisstlyeXx, yinemiben ve 25 misafir
Bu kadar kişi bekliyor forumda .. Yeter artık.. Düzgün bir açıklama yapın ya da güzel bir haber verin istifa haberi .Reha abinin etmesini istemiyorum Reha abi çünkü emir kulu kim dediyse böyle ödül verelim sonra vermiyelim diye bu konu altında istifa ediyorum desin ya da bu hatayı düzeltin tamam işte çok güzel açıklama yapmışsınız peki neden ilk günden bu hesaplama yapılmadı oyuncu çekmek için yani çok belli .
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Excellence yazdı:Ben e - pini mi alayım LATHANDER ? hani nerede ? ben günlerdir açıklama bekliyordum yönetimden e - pinleri nasıl temin edebileceğimizle ilgili herkes öyle biliyordu ki sizde öyle yapacaktınızda son anda döneklik yaptınız gibi geliyor bana samimi gelmiyorsunuz bana? Biz olmasak bu oyun olmaz , eee burada binlerce kişiden söz ediyoruz bu oyun bizim isteklerimiz doğrultusunda hareket etmiyor mu? siz o zaman hep kendi bildiğinizi yaparsınız olmaz ki böyle...Bu arada başka bir konuda size tepkimi sunucam mısır çarşısındaki üretim ve toplama puanlarını neden kutu alamayan sıfırlayamıyor bu sence AÇLIK MI kendin cevap ver?
- bewory
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kardeşx

Bunun Metinle Bi Alakası Yok.. Sadece Sizin Yaptığınıza Kalleşlik Denir. Bukadar Kişi Katılınca 2 Tane İsim Değiştirme Hakkı Vermiştiniz Sonra Olmadı İş Başa Döndü Tekrar 1 Taneye Düşürdünüz Yine Yemedi Hiç Vermiyorsuunz.. Bari Başından Deseydiniz .. Bi Arkadaş Tatilin Başında Diyordu ( Karakter Başına Hak 1 e Düşünce ) :Yakında Bunuda Alırlar Bak Görürsünüz Dedi .. Haklışmış Yani.. Söylicek Söz Bulamıyorum Tek Kelimeyle TERBİYESİZLER..:!:!!!
En son bewory tarafından 10 Şub 2011 14:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
-
- Sahaf Yardımcısı
Beceriksiz , Sahtekar , Yalancı IKV YONETIMI
Bu 1-2 ay içinde yapılan kaçıncı hatanız ? Sayabilen varmı
Diyelimki Lathander Bey yanlış bir açıklama yazdı , forum yetkılerı , yonetıcıler , gamemasterler , devler hergün foruma göz atan adamlar. açtıgımız konuyu anında kilitliyorlar, uyarı verip / ceza verebılıyorlar pekı ya bu kac gündür neden gözden kaçtı bunu izaa edermisiniz ? Mantıklı ve düzgün bir şekilde
Bu 1-2 ay içinde yapılan kaçıncı hatanız ? Sayabilen varmı
Diyelimki Lathander Bey yanlış bir açıklama yazdı , forum yetkılerı , yonetıcıler , gamemasterler , devler hergün foruma göz atan adamlar. açtıgımız konuyu anında kilitliyorlar, uyarı verip / ceza verebılıyorlar pekı ya bu kac gündür neden gözden kaçtı bunu izaa edermisiniz ? Mantıklı ve düzgün bir şekilde