Selamlar ,
Yeni güncelleme ! Yeni bir heyecan ! Yeni bir 'sorun' ! ( Bazıları için )
İstanbul kıyamet vakti destek ekibinin bu çalışmasını öncelikle tebrik etmek gerekir. Nedenini sorarsanız eğer, İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda hareket ettiklerindendir.'' İkv destek ekibi çalışmıyor , mesajlarımıza cevap vermiyor , hep başka konular üzerinde çalışmalar yapıyorlar, '' diye söylenen sözlerin ne kadar yalan dolan olduğu , bu yeni gelen güncelleme ile görüldü.
Konunun başında da söylediğim gibi , Yeni bir güncelleme geldi . Bazıları için sevindirici , bazıları için şaşkınlık yaratabilecek durumlar oluşturdu.Herkesin ortak bir görüşü ile bu güncellemelerin yapıldığını söyleyebilirim. İtiraz eden arkadaşlar sanıyorum ki , bu maden sıkıntısının olduğu dönemde madenleri stoklayan kimselerdir.
Bu güncelleme'de emeği geçen herkese teşekkürler.
Üretici ve Madencilere Müjde
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Bu zor dönemde maden stoklayan maden avcıları ne kadar zarar etmiş olacak hiç düşünmediniz mi !
30m'e aldığım malı 15m'den yukarı veren yok.
30m'e aldığım malı 15m'den yukarı veren yok.
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Maden süresinin uzatılması çok sorun yaratacak. 10 adet istiyor bir iksir. İksir kullanımı serbest tamam ama maden bulamadıktan sonra nasıl kullanacaz. İksir konusu artık düşünün. Mısır çarşımız var iksir satan tükkanımız yok
Bunun yanında eminönü de dolaştığınızı farz edin. Ejder asa ya ihtiyacı olan biri menekşe arayışına girecek. 20 dk da bir çıkan maden başında beklenir mi. Diğer tüm materyalleri lazım olan biri menekşeyi nasıl çekecek. Eminönü de turlasa zaten diğer madenler çekilmiş oluyor. Bunun şöyle düzeltilmesi lazım en azından. Bir kaç madenin süresi normal olsun 5 dk da çıksn. Diğerleri en azından 10 ar dk olsun. Süreleri çok uzun. Derhal çözüm !
Bunun yanında eminönü de dolaştığınızı farz edin. Ejder asa ya ihtiyacı olan biri menekşe arayışına girecek. 20 dk da bir çıkan maden başında beklenir mi. Diğer tüm materyalleri lazım olan biri menekşeyi nasıl çekecek. Eminönü de turlasa zaten diğer madenler çekilmiş oluyor. Bunun şöyle düzeltilmesi lazım en azından. Bir kaç madenin süresi normal olsun 5 dk da çıksn. Diğerleri en azından 10 ar dk olsun. Süreleri çok uzun. Derhal çözüm !
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
süper haber.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
20 dakika mııı :shock: :shock: 

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Bu uygulama maden fiyatlarını düşürmek içinmi yoksa 2 yada 3 kat arttırmak içinmi yapıldı pek anlayamadım. Ama düşürmek istiyorsanız aynı çoklukta süreyi 3 dk yaparsanız düşer diye tahmin ediyorum. Eceli uzun ugraş sonucu ürettim ama ejder ve ashap için aynı yorumda bulunamayacam, tabi bu şaheserleri üretemedigim içinde oyun tabiriyle ezik kaldık ve bölgelere alınmadık buda oyundan sogumama neden oldu.Madende yaptıgınız degişikligi tekrar gözden geçirmenizi temenni ediyorum. 
- Unicorn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DUMAN
arkadaşlar lütfen yazılanları düzgünce okuyalım maden başında bekleme devri bitti başında beklemek yerine gezerek toplamanızı tavsiye ediyor yazılanlarda
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Çok iyi oldu.. 1 gün öncesine 50m olan menekşe biranda 15m'e indi...Artıcak diyen arkadaşlara ufak bi örnek..

Gocuman
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
az önceki yorum tamamen yanlış anlama neticesinde olmuş birşey . eski hali daha iyi idi . ekonomik dengeleri korumak amacıyla demişsinizde şikayet edilen şey safların azlığından dolayı idi değişen ne var ? tamamen hayal kırıklığı bu sistemle eminimki maden fiyatları dahada artacaktır . ayrıca 39 lvle kadar olan reçetelrin üretimi imaknsızdı bugün yapılan şeyi 49 lvller geldiğinde yapılmalıydı yönetimin ne kadar yavaş işlediğini birkez daha ispatladınız . 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
evet olayın özü budur yönetim dikkate almayacak gerçi , yazık bu oyunu oynayan insanlara gerçetenadali yazdı:Bu uygulama maden fiyatlarını düşürmek içinmi yoksa 2 yada 3 kat arttırmak içinmi yapıldı pek anlayamadım. Ama düşürmek istiyorsanız aynı çoklukta süreyi 3 dk yaparsanız düşer diye tahmin ediyorum. Eceli uzun ugraş sonucu ürettim ama ejder ve ashap için aynı yorumda bulunamayacam, tabi bu şaheserleri üretemedigim içinde oyun tabiriyle ezik kaldık ve bölgelere alınmadık buda oyundan sogumama neden oldu.Madende yaptıgınız degişikligi tekrar gözden geçirmenizi temenni ediyorum.
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy