GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Oyun mantık çerçevesinde istanbulda olmak durumunda hem oyunun geçtiği yer istanbul hemde en büyük kitle orada.. Sitemimiz benim ve benim gibilerin sayesinde gelen bu hediye denilen aslında bir zorunluluk olan şey..Yıllardır haksızlığa uğradığımızı desteğe mesaj attım beta olmama rağmen nickimi büyük almadığımı ya kaldırılmasını yada herkesin byük yapılması için hak tanınmasını istedim yani bu hediye değil kazanılmış bir haktır benim almam gerekirken bulunduğum şehirden işim okulum dolayısıyla gelemiyorum K.maraştayım.. sevdiğim bir kişiydin sanatkar yorumlarınla vs.. ama görüyorum ki sende yüzeysel olmuşsunSanatkarr yazdı:bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sanatkarr yazdı:bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.
Peki sana sorum bu oyunu 700.000 kullanıcı oyunuyor bu 700.000 kullanıcının hepsi istanbulda mı ki sadece oraya özel bir etkinlik gerçekleştiriliyor..?
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Öncelikle teşekkür ederim. Ancak şunu özellikle belirtmelerine ve belirtilmesine rağmen neden bu olay sadece istanbulmu oynuyora çekiliyor bunu anlamıyorum. Ben izmirdeyim. İşim gereği etkinliğe katılamadım katılsaydımda isim değişikliği için olmazdı bu. Ben şunu vurgulamak istiyorum; olay tamamiyle fuar standına daha fazla talep olması (kalabalık bir standın hiç alakası olmayan kişileri bile oraya çekeceğini düşünürseniz, bu fuarın amacıdır yeni müşteriler edinebilme) amacıyla verilmiş "FUAR ÖZEL HEDİYESİ" dir. Fuar istanbulda düzenlenmiştir haliyle istanbulda ikamet edenler ayrıcalıklı gibi görülmektedir. Ama alakası yok istanbulda olmayanlar oyun oynamıyor anlamına gelmiyor.
Bir arkadaşımın yorumu aklıma geldi onu paylaşmak isterim.
Fuara özel düzenlenen turnuva veya yarışmalarda kazanan oyunculara "EPE" "BULUŞMA HATIRASI" denilen nesnelerden verildi. Sizler isim hakkından hak arayan kesim için söylüyorum. Bu aldıkları hediyeleri oyun içinde satarak para kazanıp bir şekilde oyun içinde haksız rekabetten dolayı para kazanırlarken hiç sesiniz çıkmıyor da. Sadece isim görüntüsünün değiştirlmesi gibi oyun içinde hiçbir eşitsizliğe yol açmayan "FUARA ÖZEL İSİM DEĞİŞTİRME" hakkına neden bu kadar itiraz ediyorsunuz.
Bunu yazan zamanında EPE kazanmış (onun yalancısıyım) bir oyuncu. Daha kısa nasıl özetlenir bilemiyorum. Neredeyse İstanbulda oturan kişilere cephe alacaksınız.
bir örnekle açıklamak isterim.
Her türlü fuar etkinliğinde bu tür hediyeler indirimler fuara özel taksitler olur. Bu yıl düzenlenen herhangibir fuarda diyelimki bir araba firması fuara özel 9000 TL indirim yaptı ve kalan tutarı 60 aya böldü. Siz o yada bu nedenle O fuara katılamadınız. Fuardan sonra o üretici firmaya gitseniz size aynı olanakları sunarmı? adamlar üzerine basa basa demiş ki bu sadece "FUARA ÖZEL HEDİYE"
Umarım anlatabilimişimdir.
Herkese iyi forumlar.
Bir arkadaşımın yorumu aklıma geldi onu paylaşmak isterim.
Fuara özel düzenlenen turnuva veya yarışmalarda kazanan oyunculara "EPE" "BULUŞMA HATIRASI" denilen nesnelerden verildi. Sizler isim hakkından hak arayan kesim için söylüyorum. Bu aldıkları hediyeleri oyun içinde satarak para kazanıp bir şekilde oyun içinde haksız rekabetten dolayı para kazanırlarken hiç sesiniz çıkmıyor da. Sadece isim görüntüsünün değiştirlmesi gibi oyun içinde hiçbir eşitsizliğe yol açmayan "FUARA ÖZEL İSİM DEĞİŞTİRME" hakkına neden bu kadar itiraz ediyorsunuz.
Bunu yazan zamanında EPE kazanmış (onun yalancısıyım) bir oyuncu. Daha kısa nasıl özetlenir bilemiyorum. Neredeyse İstanbulda oturan kişilere cephe alacaksınız.
bir örnekle açıklamak isterim.
Her türlü fuar etkinliğinde bu tür hediyeler indirimler fuara özel taksitler olur. Bu yıl düzenlenen herhangibir fuarda diyelimki bir araba firması fuara özel 9000 TL indirim yaptı ve kalan tutarı 60 aya böldü. Siz o yada bu nedenle O fuara katılamadınız. Fuardan sonra o üretici firmaya gitseniz size aynı olanakları sunarmı? adamlar üzerine basa basa demiş ki bu sadece "FUARA ÖZEL HEDİYE"
Umarım anlatabilimişimdir.
Herkese iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Denilecekki bu şifreleride satıp para kazanıyorlar. Almak zorunda değilsiniz arkadaşlar. Özelliklede üçkağıtçılara dikkat edin almayı göze aldıysanız bile adını sanını duymadığınız oyunculara güvenip paranızı emeğinizi vermeyiniz.
NOT: EPE bir yarışmadan elde edilmiştir. Fakat İsim değiştirme şifresi 15 TL karşılığında alınmıştır. Bunu size satan oyuncu bir şekilde reel parası ile oyun parası satın almış oluyor. İkisini birbirine karıştırmayınız.
İyi forumlar.
NOT: EPE bir yarışmadan elde edilmiştir. Fakat İsim değiştirme şifresi 15 TL karşılığında alınmıştır. Bunu size satan oyuncu bir şekilde reel parası ile oyun parası satın almış oluyor. İkisini birbirine karıştırmayınız.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kutunun yetkili bayilerde satılmasını istiyoruz.
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
- Kenancolak
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
FUARDA Yapılan 3 e 3 Lodos Arz Er meydanı Kapışmalarini Kazanan Kişilere Ödül Verilicek Dendi Hala Haber Yok 2 Haftadir Bekliyoruz Bi Hediye Verme kBukadar Uzun Süre Sürermi Ve Ne Zaman Ödüllerimizi ALıcazz
Beyaz Köşk
AncyraxDjateşI
AncyraxDjateşII
AncyraxDjateşIII
Beyaz Köşk
AncyraxDjateşI
AncyraxDjateşII
AncyraxDjateşIII
AncyraxDjateşI
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
soru cevap etkinliği yapılmıştı ordan hediye kazandık ama ne bildirim ne mail
beklemedeyiz

TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Merhabalar
GameX fuarında satışa sunulan isim değiştirme paketini piyasadaki tüm kutulara ekleseniz fiyattada küçük bir oynama yapsanız
fuara katılamayan arkadaşlarada böyle bir güzellik olsa herkes bundan faydalansa .. İnanın daha heyecanlı ve kutu satışlarında patlama olur
hem siz kazanırsınız hemde oyuncular bu farklılıktan memnun kalır .. Bunu okuyan herkes destek versin İKV DESTEK bize bu kıyağıda yapar eminiz biz .. Herkes destek versin olmaz diye birşey yok !
Saygılarımla ..
GameX fuarında satışa sunulan isim değiştirme paketini piyasadaki tüm kutulara ekleseniz fiyattada küçük bir oynama yapsanız
Saygılarımla ..
BBM PİN : 2709C9F2
Re: Sabır
ahmetakif yazdı:Selamun Aleykum
Arkadaşlar Fuar İstanbulda yapılmak zorundaydı.
Fuara katılamayanlar ve kutu alamayan arkadaşlar.Eğer Fuara gidicek olan arkadaşlarınız varsa onlardan talep edebilirsiniz.Fakat Tanıdığınız kimse Yoksa Ulaşacağınız kutu falan yoksa Sabretmenizi tavsiye ederim.
Çünkü Kutular bitebilir.Fuar bitebilir evet.İkv Camiası Yakında Bu kutuları her ile sunacak ve her ilde bu kutular bulunacaktır.
Şuan için böyle birşeyin olması belki mümkün değil.Ama onlarıda anlayın fuarda deprem yaratabilmek için fuara gelenlere diyor.
İlerde böyle bir Özelliğin İkv oyuncularına sadece fuardakilere verildiğini düşünsenize...
Zaten buluşma hatırası ,epe ws gibi hediyeleri alamayan online arkadaşların birçoğu oyunu bırakmıştı.
Sizlerde Temin edebiliyorsanız Kutuları bir an evvel almayı düşünün.Eğerki alamıyorsanız işi oluruna Zamana bırakın Ben inanıyorumki Herkeze bir isim değişikliği hakkı verilecek . . .Herkeze İyi forumlar.
Selamun Aleykum İkv Ailesi Tarih 14 Aralık 2010
İstanbul Kıyamet Vakti Oyununun ne kadar Adil Bir oyun oldugunu Yukarıda Dile Getirmiştim.
Fuara Katılamayan Arkadaşlarada böyle bir Tolerans tanınacağını Arz etmiştim.
Nitekim Yüzümüzü Kara Cıkarmadılar.
Teşekkürler