GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen Sanatkarr »

bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kruis »

Sanatkarr yazdı:bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.
Oyun mantık çerçevesinde istanbulda olmak durumunda hem oyunun geçtiği yer istanbul hemde en büyük kitle orada.. Sitemimiz benim ve benim gibilerin sayesinde gelen bu hediye denilen aslında bir zorunluluk olan şey..Yıllardır haksızlığa uğradığımızı desteğe mesaj attım beta olmama rağmen nickimi büyük almadığımı ya kaldırılmasını yada herkesin byük yapılması için hak tanınmasını istedim yani bu hediye değil kazanılmış bir haktır benim almam gerekirken bulunduğum şehirden işim okulum dolayısıyla gelemiyorum K.maraştayım.. sevdiğim bir kişiydin sanatkar yorumlarınla vs.. ama görüyorum ki sende yüzeysel olmuşsun ;) bu kadar insanı göz arde eden bir yönetim malum siyasi partiler gibi yok olmaya mahkumdur elbet size alternatifler çıkacak :) o zaman nasıl engel olabileceksiniz oraya geçişlere çok merak ediyorum
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Sanatkarr yazdı:bunun sadece fuara özel bir hediye oluşunu, aslında istanbulda oynayanlara bir hediye olmadığını anlayacak kapasitede olmanıza rağmen hala bitip gitmiş bir hediye diyaloğu ne için uzatılır anlamıyorum.

Peki sana sorum bu oyunu 700.000 kullanıcı oyunuyor bu 700.000 kullanıcının hepsi istanbulda mı ki sadece oraya özel bir etkinlik gerçekleştiriliyor..?
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Öncelikle teşekkür ederim. Ancak şunu özellikle belirtmelerine ve belirtilmesine rağmen neden bu olay sadece istanbulmu oynuyora çekiliyor bunu anlamıyorum. Ben izmirdeyim. İşim gereği etkinliğe katılamadım katılsaydımda isim değişikliği için olmazdı bu. Ben şunu vurgulamak istiyorum; olay tamamiyle fuar standına daha fazla talep olması (kalabalık bir standın hiç alakası olmayan kişileri bile oraya çekeceğini düşünürseniz, bu fuarın amacıdır yeni müşteriler edinebilme) amacıyla verilmiş "FUAR ÖZEL HEDİYESİ" dir. Fuar istanbulda düzenlenmiştir haliyle istanbulda ikamet edenler ayrıcalıklı gibi görülmektedir. Ama alakası yok istanbulda olmayanlar oyun oynamıyor anlamına gelmiyor.

Bir arkadaşımın yorumu aklıma geldi onu paylaşmak isterim.

Fuara özel düzenlenen turnuva veya yarışmalarda kazanan oyunculara "EPE" "BULUŞMA HATIRASI" denilen nesnelerden verildi. Sizler isim hakkından hak arayan kesim için söylüyorum. Bu aldıkları hediyeleri oyun içinde satarak para kazanıp bir şekilde oyun içinde haksız rekabetten dolayı para kazanırlarken hiç sesiniz çıkmıyor da. Sadece isim görüntüsünün değiştirlmesi gibi oyun içinde hiçbir eşitsizliğe yol açmayan "FUARA ÖZEL İSİM DEĞİŞTİRME" hakkına neden bu kadar itiraz ediyorsunuz.

Bunu yazan zamanında EPE kazanmış (onun yalancısıyım) bir oyuncu. Daha kısa nasıl özetlenir bilemiyorum. Neredeyse İstanbulda oturan kişilere cephe alacaksınız.

bir örnekle açıklamak isterim.

Her türlü fuar etkinliğinde bu tür hediyeler indirimler fuara özel taksitler olur. Bu yıl düzenlenen herhangibir fuarda diyelimki bir araba firması fuara özel 9000 TL indirim yaptı ve kalan tutarı 60 aya böldü. Siz o yada bu nedenle O fuara katılamadınız. Fuardan sonra o üretici firmaya gitseniz size aynı olanakları sunarmı? adamlar üzerine basa basa demiş ki bu sadece "FUARA ÖZEL HEDİYE"

Umarım anlatabilimişimdir.

Herkese iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Denilecekki bu şifreleride satıp para kazanıyorlar. Almak zorunda değilsiniz arkadaşlar. Özelliklede üçkağıtçılara dikkat edin almayı göze aldıysanız bile adını sanını duymadığınız oyunculara güvenip paranızı emeğinizi vermeyiniz.

NOT: EPE bir yarışmadan elde edilmiştir. Fakat İsim değiştirme şifresi 15 TL karşılığında alınmıştır. Bunu size satan oyuncu bir şekilde reel parası ile oyun parası satın almış oluyor. İkisini birbirine karıştırmayınız.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Jnoxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Jnoxintikam »

Kutunun yetkili bayilerde satılmasını istiyoruz.
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM

Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kenancolak »

FUARDA Yapılan 3 e 3 Lodos Arz Er meydanı Kapışmalarini Kazanan Kişilere Ödül Verilicek Dendi Hala Haber Yok 2 Haftadir Bekliyoruz Bi Hediye Verme kBukadar Uzun Süre Sürermi Ve Ne Zaman Ödüllerimizi ALıcazz

Beyaz Köşk
AncyraxDjateşI
AncyraxDjateşII
AncyraxDjateşIII
AncyraxDjateşI
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

soru cevap etkinliği yapılmıştı ordan hediye kazandık ama ne bildirim ne mail :D :D beklemedeyiz :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Merhabalar

GameX fuarında satışa sunulan isim değiştirme paketini piyasadaki tüm kutulara ekleseniz fiyattada küçük bir oynama yapsanız :) fuara katılamayan arkadaşlarada böyle bir güzellik olsa herkes bundan faydalansa .. İnanın daha heyecanlı ve kutu satışlarında patlama olur :D hem siz kazanırsınız hemde oyuncular bu farklılıktan memnun kalır .. Bunu okuyan herkes destek versin İKV DESTEK bize bu kıyağıda yapar eminiz biz .. Herkes destek versin olmaz diye birşey yok !

Saygılarımla ..
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Sabır

Mesaj gönderen ahmetakif »

ahmetakif yazdı:Selamun Aleykum

Arkadaşlar Fuar İstanbulda yapılmak zorundaydı.

Fuara katılamayanlar ve kutu alamayan arkadaşlar.Eğer Fuara gidicek olan arkadaşlarınız varsa onlardan talep edebilirsiniz.Fakat Tanıdığınız kimse Yoksa Ulaşacağınız kutu falan yoksa Sabretmenizi tavsiye ederim.

Çünkü Kutular bitebilir.Fuar bitebilir evet.İkv Camiası Yakında Bu kutuları her ile sunacak ve her ilde bu kutular bulunacaktır.

Şuan için böyle birşeyin olması belki mümkün değil.Ama onlarıda anlayın fuarda deprem yaratabilmek için fuara gelenlere diyor.

İlerde böyle bir Özelliğin İkv oyuncularına sadece fuardakilere verildiğini düşünsenize...

Zaten buluşma hatırası ,epe ws gibi hediyeleri alamayan online arkadaşların birçoğu oyunu bırakmıştı.

Sizlerde Temin edebiliyorsanız Kutuları bir an evvel almayı düşünün.Eğerki alamıyorsanız işi oluruna Zamana bırakın Ben inanıyorumki Herkeze bir isim değişikliği hakkı verilecek . . .
Herkeze İyi forumlar.

Selamun Aleykum İkv Ailesi Tarih 14 Aralık 2010

İstanbul Kıyamet Vakti Oyununun ne kadar Adil Bir oyun oldugunu Yukarıda Dile Getirmiştim.
Fuara Katılamayan Arkadaşlarada böyle bir Tolerans tanınacağını Arz etmiştim.
Nitekim Yüzümüzü Kara Cıkarmadılar.
Teşekkürler

Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön