:? :shock:Dost loncamı?güldürmeyn bni emnm bundan en cok siz keyf alıyosunuzdur..dost loncayz öylemi ndnse bz kmseyi göremiyoruz
Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
boşver sekomatabey yazdı::? :shock:Dost loncamı?güldürmeyn bni emnm bundan en cok siz keyf alıyosunuzdur..dost loncayz öylemi ndnse bz kmseyi göremiyoruz
:!: :?: :geek: :arrow:
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
İhrac için teşekkür ederim zeki kardeşim.Bundan sonra belki lonca olmanın hakkını verirsiniz inşallah.Bana bir faydanız olmadı bari kendinize olsun. :!:
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
Aramıza Hoşgeldin memet kardeşim ben Hunxküheylan ismim emre 24 yaşındayım izmir karşıyakalıyım bi zamanlar lonca sorumlusuydum fakat işim nedeniyle pek oyuna giremiyorum o yüzden ayrıldım bu görevden şimdi ise sadece üyeyim biz lonca değiliz bunu bir lonca olarak görmüyoruz biz bir aileyiz bunu bilmeni isterim aramıza girerek gücümüze güç katacaksın bundan eminim...Kolay gelsin iyi forumlarMmtxturk yazdı:Herkese iyi günler.Kardeşim mert sayesinde sizlerin arasına girmek nasip oldu.Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum.
Gaziantepliyim 23 yaşındayım bilgisayar v elektronik teknikeriyim pc alım satımıda yapıyorum.Loncadaki arkadaşlar herhangi bi istekleri olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.İnş git git tüm loncayla bi arkadaşlık bağı kurmaya çalışacağım herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.....
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Bizim herkese faydamız var gerek loncadaki kardeşlerimiz gerek tanıdıklarımız.Ama arkamızdan iş çevirenlere ne yararımız olur nede zararımız.Biz büyük bir loncayız elimizden geleni yapıyoruz.Senin yaptığın ayıp birşey başka loncaya basvuru yapmışsın eğer olmasaydı burada devam ederdin olsaydı oraya giderdin zaten loncayı her an loncayı bırakacak birisin eskilerdende bilirim seni..veyis yazdı:İhrac için teşekkür ederim zeki kardeşim.Bundan sonra belki lonca olmanın hakkını verirsiniz inşallah.Bana bir faydanız olmadı bari kendinize olsun. :!:
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bizim herkese faydamız var gerek loncadaki kardeşlerimiz gerek tanıdıklarımız.Ama arkamızdan iş çevirenlere ne yararımız olur nede zararımız.Biz büyük bir loncayız elimizden geleni yapıyoruz.Senin yaptığın ayıp birşey başka loncaya basvuru yapmışsın eğer olmasaydı burada devam ederdin olsaydı oraya giderdin zaten loncayı her an loncayı bırakacak birisin eskilerdende bilirim seni..
Neyse oyunda ve reel hayatında başarılar dileriz.. [alıntı]
Görüyorum kafanı yorma sen bu bir,o başvuruyu erenden haber alınamadığı ve çarlarının çalındığı dönemde yapmıştın,erenle konustum ger i dönücem dedi kabul edilse bile gitmezdim zaten, son olarakta bu konu hakkında ahkam kesmek sana düşmez [İçerik silindi.]
Görüyorum kafanı yorma sen bu bir,o başvuruyu erenden haber alınamadığı ve çarlarının çalındığı dönemde yapmıştın,erenle konustum ger i dönücem dedi kabul edilse bile gitmezdim zaten, son olarakta bu konu hakkında ahkam kesmek sana düşmez [İçerik silindi.]
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
veyis yazdı:Bizim herkese faydamız var gerek loncadaki kardeşlerimiz gerek tanıdıklarımız.Ama arkamızdan iş çevirenlere ne yararımız olur nede zararımız.Biz büyük bir loncayız elimizden geleni yapıyoruz.Senin yaptığın ayıp birşey başka loncaya basvuru yapmışsın eğer olmasaydı burada devam ederdin olsaydı oraya giderdin zaten loncayı her an loncayı bırakacak birisin eskilerdende bilirim seni..Neyse oyunda ve reel hayatında başarılar dileriz.. [alıntı]
Görüyorum kafanı yorma sen bu bir,o başvuruyu erenden haber alınamadığı ve çarlarının çalındığı dönemde yapmıştın,erenle konustum ger i dönücem dedi kabul edilse bile gitmezdim zaten, son olarakta bu konu hakkında ahkam kesmek sana düşmez şimdi kapa çeneni..!
Erenin çarı çalınmadan önce olsaydı o zaman ortaya çıkardı ortaya çıkması bu kadar uzun sürmezdi.
Sonuçta olan oldu gerekli yaptırımlar yapıldı loncadan ihraç edildin bu kadar uzatmanın gereğide yok.Konuyu sende uzatmassan sevinirim.Neyse oyunda ve reel hayatında başarılar..
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle Selamlar
Nasılsınız sevgili yakamoz ailesi görüyorumki bazı sıkıntılar yaşanmış olsada gene herzamanki gibi sorunları birlik olarak bir çözüme kavuşturmuşşunuz.bu olaylar ben yöneticiykende oluyordu hala daha oluyor ve olmaya devam edeceginden eminim ama hiç kimse şunu unutmasınki bu lonca öyle herkesin sandıgı gibi kolay kurulmadı eskiden lonca ismiyle çar açmak mecburuiydi herkes sabah gerek 4de gerek 5de girerdi çarını kasmak için sabaha kadar oyunda oldugum için biliyorum:) şimdi oyunda 1 2 gün yakamozlardan fazla ses çıkmayınca görünüyorki herkes loncadan çıkacagım diyor ve bir kişi çıkıncada arkası geliyor ve herkes lonca kapanmak üzere demeye başlıyor ama şu sözümü herkes aklına yazsın bu lonca asla dagılmaz hiç kimsenin gücüde buna yetmez isterse herkes çıksın eskiden loncada olanlar hatırlar lonca ilk kuruldugunda nur sabri mert bide bir kaç kişi daha vardı sonra bende girdim ozmanda az kişiydik ama şu an geldigimiz nokta bence büyük bir başarıdır onun için kimsenin yok lonca kapanıyor gibi cümleler kurmamasını rica ediyorum çünkü böyle bir şey imkansız her zaman söyledigimiz bir söz vardır bu loncada yönetici yada başkan diye bir şey yoktur ailediki herkes bir yöneticidir ve herkes kendisine gereken görevide en iyi şekilde yapmaktadır eger oyunda ailemizden sorumlu bir kişi yoksa oyunda olan yakamozlardan kim varsa o anda ailemizi temsil eder neyse kafanızı patlatmıyayım zaten uzun oldu sonra arkamdan küfür etmeyin oku oku bitmiyo diye hepiniz ALLAHA emanet olun Mert Şafak:359:)
Nasılsınız sevgili yakamoz ailesi görüyorumki bazı sıkıntılar yaşanmış olsada gene herzamanki gibi sorunları birlik olarak bir çözüme kavuşturmuşşunuz.bu olaylar ben yöneticiykende oluyordu hala daha oluyor ve olmaya devam edeceginden eminim ama hiç kimse şunu unutmasınki bu lonca öyle herkesin sandıgı gibi kolay kurulmadı eskiden lonca ismiyle çar açmak mecburuiydi herkes sabah gerek 4de gerek 5de girerdi çarını kasmak için sabaha kadar oyunda oldugum için biliyorum:) şimdi oyunda 1 2 gün yakamozlardan fazla ses çıkmayınca görünüyorki herkes loncadan çıkacagım diyor ve bir kişi çıkıncada arkası geliyor ve herkes lonca kapanmak üzere demeye başlıyor ama şu sözümü herkes aklına yazsın bu lonca asla dagılmaz hiç kimsenin gücüde buna yetmez isterse herkes çıksın eskiden loncada olanlar hatırlar lonca ilk kuruldugunda nur sabri mert bide bir kaç kişi daha vardı sonra bende girdim ozmanda az kişiydik ama şu an geldigimiz nokta bence büyük bir başarıdır onun için kimsenin yok lonca kapanıyor gibi cümleler kurmamasını rica ediyorum çünkü böyle bir şey imkansız her zaman söyledigimiz bir söz vardır bu loncada yönetici yada başkan diye bir şey yoktur ailediki herkes bir yöneticidir ve herkes kendisine gereken görevide en iyi şekilde yapmaktadır eger oyunda ailemizden sorumlu bir kişi yoksa oyunda olan yakamozlardan kim varsa o anda ailemizi temsil eder neyse kafanızı patlatmıyayım zaten uzun oldu sonra arkamdan küfür etmeyin oku oku bitmiyo diye hepiniz ALLAHA emanet olun Mert Şafak:359:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:arrow:
Tatrışmayı uzatmıyorum.Benim başvuru yaptığım loncanın sayfasında senin ne işin vardı peki ? oraya sonradan bakıpta kendini üste çıkarma.Erenin çarı çalınmadan önce olsaydı o zaman ortaya çıkardı ne demek gerizekalı herkes kendi loncasının bildirim alanından haberleri takip ediyo.Sen aylar sonra başkasının lonca sayfasına bakmışsın yeni gördüysen bu senin sorunun kafana göre üye alıp atıyon oda iyimiş.Bu loncaya keyfimden girmedim EREN teklif etti bende kabul ettim eren olmayınca işim olmaz zaten.iyi gün kötü gün bir de nasihat çekmişin ne kötü günü gördün lan sen hep arkadaşlarınla sığınak migrat atıyon binde bir sığınak atıyo ounda lonca faliyeti yerine koyuyon.Senin sadece tandıklarına yardımın oldu sallama.Vaktim olsa bu mesaja devam ederdim,kaybol şimdi.. :arrow:Birkan yazdı:veyis yazdı:Bizim herkese faydamız var gerek loncadaki kardeşlerimiz gerek tanıdıklarımız.Ama arkamızdan iş çevirenlere ne yararımız olur nede zararımız.Biz büyük bir loncayız elimizden geleni yapıyoruz.Senin yaptığın ayıp birşey başka loncaya basvuru yapmışsın eğer olmasaydı burada devam ederdin olsaydı oraya giderdin zaten loncayı her an loncayı bırakacak birisin eskilerdende bilirim seni..Neyse oyunda ve reel hayatında başarılar dileriz.. [alıntı]
Erenin çarı çalınmadan önce olsaydı o zaman ortaya çıkardı ortaya çıkması bu kadar uzun sürmezdi.
Sonuçta olan oldu gerekli yaptırımlar yapıldı loncadan ihraç edildin bu kadar uzatmanın gereğide yok.Konuyu sende uzatmassan sevinirim.Neyse oyunda ve reel hayatında başarılar..
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Tartışma yaratmayın. Tartışmanızı özeLden haLLedin arkadaşLar Lütfen.