``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxLoST
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen MeGaxLoST »

Koraya Sor O Soyler
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
Resim '``'HANEDAN'``'
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

tamam
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

MeGaStaR yazdı: Güzel Dileklerinden Dolayı Arkadaslara Teşekkür Ederim . Bazıları Lonca DeğiL de Aile Olduğumuzu Hala Anlamamış Gibi ve Çekemeyenler Su Üstüne Cıkmaya Devam Ediyor Gördüğüm Kadarıyla . . =)

Biz bir dostluk grubuyuz bu yüzden bu grupta yaş farkıymış statüymüş özel konummuş hiçbir arkadasım bende dahil bu konuları göz önünde bulundurmayız. Çünkü bizlerin düşüneceği ve yapacağı çok şey var. Bu konulara takılarak bir yere varamayacağımızı düşünüyorum. Birileri otoritenin olmadığına yönelik bir takım şeyler söylemiş =) Sadece gülyorum...

Yine vurguluyorum. BİZ BİR LONCA DEĞİL , AİLEYİZ. Ben ise bu ailede yeri geldiğinde diğer dostlarımın fikirlerini dinleyerek bir takım düzenlemeler yaparım yeri geldiğinde ise tek başıma uygun olacağına inandığım fikirleri savunur,uygularım. Diğer arkadaslarım da yaptıklarıma ve yapacaklarıma saygı duyarlar. Aksini düşünen arkadaslarım olduğu zaman fikirlerini dinlerim , her hafta yapılan toplantılarda arkadaslarımıza o konuyu açar ortak bir karara bağlarız. Zaten bunlara itiraz edecek birinin Mega Ailesinde Yeri Olmaz...! Aramızdaki dialoglar kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez. Biz kimseye emir vermeyiz. Espri değeri taşıyan bazı konusmalar birilerinin yanlıs anlamasına neden olmus. Normaldir , Meran'da Her Türden Varlık Vardır .

Son olarak diğer arkadaslarımdan lonca konusu altında yapılan yorumların daha seviyeli olmasını istiyor, yorumda bulunan arkadaslarıma teşekkür ediyor , saygılarımı sunuyorum. . .

İyi Forumlar . .
Haklısın kardeş.
Sizin yapacağını daha çok şey var.. örneğin sbs - matematik sınavı - türkçe sinavı vs.vs.

bak samples diye biri bi konu açmış gördün mü ;
içerik düznelendi sık kullanılanlarımda kayıtlı.. nasil bir aile olduğunuz belli

Forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Forum üzerinden sakıncalı linkler paylaşmayınız

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

gÜNCELLL
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Koray isterseniz eski İkv Resmi Forum Sitesi gibi sizlere forum sitesi açarım.Forum yönetimi sizin elinizde kalır,sadece kurucu benim.Üyelik sizindir ;)

İçerik düzenlendi / Başka forumların linklerini paylaşmayınız . Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MegaReaL »

ikvking yazdı:Bakın daha kendi içinizdeki sorunları halledememişsiniz..Hangi loncada veya grupda bir başkana kafa kaldırış(yüksek sesle konuşma) biçimi görülmüştür.. (Ayrıca Koray haLa büyücümü yazmamışsınız Kaçını tekrarLayışım ?)

Neden bu başkaldırış;
Çünkü nedeni ise Koray'ın (Megaşifa) diğer megalardan yaşça farkı olmamasıdır. (13 - 17) Bu durum kimsede bir baskı uygulamadığı için çocuk yaşta(13 - 17) bu işlere kalkışmamak gerekir diye düşünüyorum.söz sizde
Biz, artık öyLe bir yapıya geLdikki, Neyi nasıl diyeceğimizi biliriz.

Koray'a yaşı küçük demişsin Yaşı çok küçük değil ama meran'ın saygını ;)

Sizi dize getirdiki hala Koray'ın üstüne konuşuyorsun.Biz Koray'ın kaLkıştığı bu Lonca'da

oLmaktan gurur ve onur duyuyoruz.Ona ettiğin Laf bize'de dayanır.

Buna dayanarak Laf'Larını doğru seçip konuşmanı Sana önermek durumundayım.
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

MegaReaL yazdı:
ikvking yazdı:Bakın daha kendi içinizdeki sorunları halledememişsiniz..Hangi loncada veya grupda bir başkana kafa kaldırış(yüksek sesle konuşma) biçimi görülmüştür.. (Ayrıca Koray haLa büyücümü yazmamışsınız Kaçını tekrarLayışım ?)

Neden bu başkaldırış;
Çünkü nedeni ise Koray'ın (Megaşifa) diğer megalardan yaşça farkı olmamasıdır. (13 - 17) Bu durum kimsede bir baskı uygulamadığı için çocuk yaşta(13 - 17) bu işlere kalkışmamak gerekir diye düşünüyorum.söz sizde
Biz, artık öyLe bir yapıya geLdikki, Neyi nasıl diyeceğimizi biliriz.

Koray'a yaşı küçük demişsin Yaşı çok küçük değil ama meran'ın saygını ;)

Sizi dize getirdiki hala Koray'ın üstüne konuşuyorsun.Biz Koray'ın kaLkıştığı bu Lonca'da

oLmaktan gurur ve onur duyuyoruz.Ona ettiğin Laf bize'de dayanır.

Buna dayanarak Laf'Larını doğru seçip konuşmanı Sana önermek durumundayım.
genel konuşuyorum benim düşündüklerim herkez tarafından düşünülen şeyler;

- Sizin yapınız gerçekten kötü..siz bir aile değilsiniz..kendinize saf oluşturmuş kendi tarafınıza aldıklaırnızı bazılarına kışkırtan kişilersiniz.. (sende bu safa alınmıs SAF bir kişiliksin)

- yaşı küçük her Türk genci 18 yaşınaa kadar cocuk sayılır korayda 17 bile değilken cocuk sayılıyor.sadece kendi menfaatlerini doğru yerde kullanması onu bıraz (bazıları tarafından) adam yerıne koymuş oluyor

- biz derken ? benim bileğimi kimse bükemedi.

- bak dediğim gibi koray herkezi kendi tarafına almaya çalışıyor. siz bu oyunu oyun olarak oynamıyorsunuz. (onun sayesinde) ben koraya ne dersem her birlikte cvp veriyonus bu bir birlik değildir onun ağzı yokmu ? bu bir tapma şeklidir geç...

- laflarım aşşalayıcı değil aşşalayıcı olduğu durumlarda "GM Nocemment" en iyi şekilde durumu engelliyor kendisine teşekkurlerimi sunarım.

- (ek) hadi siz bir ailesiniz öyle bir yapıya geldiniz.. hadi tamam "cnm" "cicim" "bebegim" fln dedin anlarım bağırma şekli ap ayrı birşey.

- (ek) seni severim lütfen benimle bu konuda tartışmaya girme.
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiyametxDUYGU »

BILGILENDIRME :[/color]
KHOLPASHALİ RESMI FORUM KONUSU KAPANMISTIR =)
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

KiyametxDUYGU yazdı:BILGILENDIRME :[/color]

Millete bak be sanki çok güzel bir şeymişde her yere yazıyor :S
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiyametxDUYGU »

Rapkoliq yazdı:
KiyametxDUYGU yazdı:BILGILENDIRME :[/color]

Millete bak be sanki çok güzel bir şeymişde her yere yazıyor :S

oO Kımler Gelmıs..
Senınde Konu Kapanmıstı Sory =)
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön