1 Tank 1 Normal savascı 2 buyu 2 sıfa OLursa Dha iyi Olurmus ÖLe dedıler;
KAtıLcakLar =
1=) Lostxsayyid TanK OlaraK
2=) Soğukkız Savascı olarak
3=) Lostxbordo Büyü Olarak
4=) ?, Şİfa Lazım
5=) ? Şifa Lazım
6=) ? Ve Büyücü
Ben neDen yokUm UleyNNN... Seni Oyunda KAbA OLArAK GörmyeyİM tolGA
_____________________________________________________________________________________________________ Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim...
1 Tank 1 Normal savascı 2 buyu 2 sıfa OLursa Dha iyi Olurmus ÖLe dedıler;
KAtıLcakLar =
1=) Lostxsayyid TanK OlaraK
2=) Soğukkız Savascı olarak
3=) Lostxbordo Büyü Olarak
4=) ?, Şİfa Lazım
5=) ? Şifa Lazım
6=) ? Ve Büyücü
Ben neDen yokUm UleyNNN... Seni Oyunda KAbA OLArAK GörmyeyİM tolGA
_____________________________________________________________________________________________________ Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim...
ya gelde sövme görevi bitirdim 15 dk da vermye giderken düştüm tolga gel artık delirecem tüf tüfte sıra fado ya gir gel tüf tüf olunca grup tan çıkıp görevi verrim sora grup atınca boşu kes demek anlamına gelir sorasını konuşup anlaşırız tmm
yeter artık lan bıktım düşmekten bu ne ya yeter artık bıkjtıımmmm hep görevde hep bi işimiz varken düşeriz insanı delirtene kadar oyundan atıolar aferim size gm ler hep böle hep aynı yoldan gidin siz sorn yaşamıyosunuz ama sorunu biz yaşıoz aferim hep böle gm ler bu ne ya en az 30 tane kestim 20 tane lik görevde görevi vermeden oyundan atıonuz yuh ya bu kadarıda abartı artık canıma tak etti
arkadaşlar aranızdan gelicek varsa lütfen bakın şifacıyım zor kasıyorum zor görev yapıyorm bide susturulunca
DaRKNiqHT yazdı:ya gelde sövme görevi bitirdim 15 dk da vermye giderken düştüm tolga gel artık delirecem tüf tüfte sıra fado ya gir gel tüf tüf olunca grup tan çıkıp görevi verrim sora grup atınca boşu kes demek anlamına gelir sorasını konuşup anlaşırız tmm
YusuF Kardesım K.b MisaFırler GelDi demın dedıgım gibi Şimdii Gittler gelıyorum ..