sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
loncahan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: H A N

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen loncahan »

3 4 yıldır emegimiz çöp oluyo diyip güncelleme bekleyen oyuncuların kader mühürleri adlı oyunu duyunca ikv deki emeklerini unutması acı bi durum dogrusu sobe ekibi yıllarca biz oyuncularının isteklerini göz ardı ederek emeklerimizi hiçe sayarak güncelleme yerine yeni bi oyun çıkartması çok saçma. Bi çok arkadaşım hep aynı şey diyerek oyuna veda etti bi çogumuzda vedanın eşigindeyiz ve kalkmış yeni oyun diyolar :D gururu olan bu oyunun sitesine bile girip bakmaz :D
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

İmkansız diye bişi yoktur sadece hastalığı dogru teşhir koyacak kişileri bulmak Koreliler oyunda ne kadar iyi olsada Önce inglizce bilmeleri ve sonra türkçe ve Mevlüt Dinç yanında çalışmış olmaları gerekirdir.

Bu arada Mevlüt beyin hiçmi şucu yok Başkan olcan abem buyuksun gel şu oyunu sat TUBİTAKA alla aşkına diyip Orda Arge kurduk oyunu büyütecegiz yenileceğiz senide başkan yacpagız hemde ne başkanı Digital oyunlar platfomu başkanı yani bu oyunu birinci derecen takipe decek bir kişi.

Allah dahada versin 2 koreli uğraş yakar beceremez. Mevlüt bey biz işin içinden çıkamadık bir el at Yok ben ayrıldım benim IKV ile alakam yok. Bakın kendi carenize Benim o eskiden araba turlarında içime giren Acaba bugun benim oyuncularım ne yapıyor bir oyuna girem selam verem günlerin derdi bitti ben İTALYA sevdasına düşmüşsüm buralar superr Kim takar benim SAHANE eserim bitmiş. Yıllarımı verdim ama artık önümü yeni gençlere bıraktım peki mirascıların neyde hocam demezlermi.
Başkanlığı aldın Avrupayı fethettin ama bizi mahvettin be hocam
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Mevlüt beye ne zaman ilgi duydum.

Bugun hava güzel arabamla sehir turu atıyorum. Birden Oyunum aklıma geldi çoçuklara bir selam vermek için kenara cektim.

Aynı duyguyu ben ondan 1 ay önce yasamıştım arabamı ikide bir internet cafeye ceker acaba yeni günceleme geldimi diye 100 den fazla interner cafeyem gitim. İşyerinden kaçamak yaptıgım o günler aklıma geldi. 10 dakika ev ugrayıp bilgisyarı açık bırakırdım vakit kaybolmasın o duyguyu araıyorum halen.

Bir kişinin sigara içmeye başladığı o ilk duygu ne kadar içsende aynı duyguyu yakalayamadıgından bir türlü bırakamama duygusu bu insanlara verilen çok pis bir duygudur. işte

Gözlerin önünden akan karmasık çizgiler asla gelmedi halende gelmiyor.

Şu oyunu oynayan kişilerin çok daha değişik dugulardan geçtiğini hissediyorum.
Ve aklıma geliyor Bir oyun sektoru var yabancılar algı yönetimi yapmak için oyun üstünden milayarlarca yatırım yapıyorlar ve tek engel o ülkede ilgi duyulacak oyunları bir sekilde yok etmek yada izole etme metodları. Bizde bunalrdan birine kurban gittik.
Bu oyunda yokmu olmazmı ama diger yani daha baskın oldugundan etkilemiyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
iSTaNBuLSeFiRiII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen iSTaNBuLSeFiRiII »

loncahan yazdı:3 4 yıldır emegimiz çöp oluyo diyip güncelleme bekleyen oyuncuların kader mühürleri adlı oyunu duyunca ikv deki emeklerini unutması acı bi durum dogrusu sobe ekibi yıllarca biz oyuncularının isteklerini göz ardı ederek emeklerimizi hiçe sayarak güncelleme yerine yeni bi oyun çıkartması çok saçma. Bi çok arkadaşım hep aynı şey diyerek oyuna veda etti bi çogumuzda vedanın eşigindeyiz ve kalkmış yeni oyun diyolar :D gururu olan bu oyunun sitesine bile girip bakmaz :D

kesinlikle katılıyorum insanlar vedigi emekleri hiçe saytarak bukadar basit veda etmelerini anlamıyorum açıkçası yani onca ugraşın karşılıgı bu olmamalıydı oyun hayatımı ciddi anlamda gözden gfeçirmenin vakti gelmiş....
Resim

Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.

KıRıKFiNCaN
İstanbulsefiri
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Sinyor yazdı:
Esadullah yazdı:Selamlar,

Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!

İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!

Yanıldığın nokta. Sobee'nin kurucusu ve İKV'nin başrol oyuncusunun Mevlüt Dinç olduğu yani neyin ne olduğunu biliyor Twitter açıklamalarını atayım bekle orda daha net anlaşılır ne demek istediği.

Resmi Twitter hesabı : @MevDinc

Herşeyin cevabı işde bu iletide bu .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

KraToSs yazdı:
Sinyor yazdı:

Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!

İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!

Yanıldığın nokta. Sobee'nin kurucusu ve İKV'nin başrol oyuncusunun Mevlüt Dinç olduğu yani neyin ne olduğunu biliyor Twitter açıklamalarını atayım bekle orda daha net anlaşılır ne demek istediği.

mevlüt dinç ikv ye ne kadar önem göstermiş? öyle olsa oyunun tanıtılması için birşeyler yapardı. telekom gibi bir firmanın altındasın elinde imkanın da var! niye icanfutbolla süpercanla uğraşıyorsun. ya icanfutbol denen oyunda araba verildi araba!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

KraToSs yazdı:
Sinyor yazdı:

Resim

Bu açıklamadan sonra itibar etmek pek de mantıklı gelmez
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sinyor yazdı:

Resim

Resim

Mevlüt Dinç açıkça belirtmiş motoru büyük güncelleme kaldıramayacağını daha önce motor değişmek istemişler ama yeni bir motora taşımak imkansız olduğu için yapmamışlar.Yani tüm teorileriniz çürümüş bulunmaktadır oyuna ağır güncelleme gelmesi imkansız bizzat oyunun yapımcısının ağzından. Tek çare yeni bir motora taşımak onunda imkansız olduğunu belirtmiş Mevlüt Dinç. Sezer Adatepe eskiden Meran'da oynayan bir arkadaşımızdı. Twitter adresi yukarda girip Twitleri okuyabilirsiniz.
Oyun motorlarını günümüz teknolojisiyle güncelleyebirsiniz. deplhi 7, oracLe, MySQL destekli veri tabanıyla çapını 10 kat geliştirebilirsiniz. Sadece biraz maddi destek verilmesi yeterli tabi uzman yazılımcılar eşliğinde. Yoksa sobee nin küçük ekibiyle değil!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

MaHKuMII yazdı:
Sinyor yazdı:

Resim

Resim

Mevlüt Dinç açıkça belirtmiş motoru büyük güncelleme kaldıramayacağını daha önce motor değişmek istemişler ama yeni bir motora taşımak imkansız olduğu için yapmamışlar.Yani tüm teorileriniz çürümüş bulunmaktadır oyuna ağır güncelleme gelmesi imkansız bizzat oyunun yapımcısının ağzından. Tek çare yeni bir motora taşımak onunda imkansız olduğunu belirtmiş Mevlüt Dinç. Sezer Adatepe eskiden Meran'da oynayan bir arkadaşımızdı. Twitter adresi yukarda girip Twitleri okuyabilirsiniz.
Oyun motorlarını günümüz teknolojisiyle güncelleyebirsiniz. deplhi 7, oracLe, MySQL destekli veri tabanıyla çapını 10 kat geliştirebilirsiniz. Sadece biraz maddi destek verilmesi yeterli tabi uzman yazılımcılar eşliğinde. Yoksa sobee nin küçük ekibiyle değil!
Yazdığınız gereksinimleri bu oyun kendi başına karşılayamıyor mu peki ? Sadece meraktan soruyorum.
9 yıldır piyasada olan bir oyun , bilmem kaç yıldır dükkandan alışveriş yapılıyor.Aslında kazanılan paranın nereye gittiği gayet açık :)

Hazır bahanemiz var kafasıyla hareket ettiklerini düşünüyorum yetkililerin , yoksa isteseler şuan bu oyuna girmek için eskisi gibi birinin çıkmasını yada düşmesini bekliyor olurduk
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

FireFighter095 yazdı:
MaHKuMII yazdı:
Sinyor yazdı:

Resim

Resim

Yazdığınız gereksinimleri bu oyun kendi başına karşılayamıyor mu peki ? Sadece meraktan soruyorum.
9 yıldır piyasada olan bir oyun , bilmem kaç yıldır dükkandan alışveriş yapılıyor.Aslında kazanılan paranın nereye gittiği gayet açık :)

Hazır bahanemiz var kafasıyla hareket ettiklerini düşünüyorum yetkililerin , yoksa isteseler şuan bu oyuna girmek için eskisi gibi birinin çıkmasını yada düşmesini bekliyor olurduk
-Dediğim gibi uzman yazılımcılar... C++ gibi basit programları kullananlar sadece belli bir program yazılım uzmanıdır. C++ alanında kendini yetiştirenler c# programlarını öğrenirler. Ondan sonra delphi 7 gibi uzman yazılım programlarını kullanabilirler.developer demek geliştirici demektir. Ama bizim developerlerimizinde (geliştirici ekip) sobee nin bünyesinde. Sobee de ttnetin bünyesinde... Anlayacağın developerler sobee ve ttnetten emir gelmedikçe hiçbir şey uygulayamazlar. Bu bahsettiğim programlar üzerinden dünyadaki en dehşet oyunu bile yapabilirsin ama bunu yayınlamak öyle herkesin işi değil. BUgün küçük bir siteye bile hosting almaya kalkıştığın zaman her ay belli bir para veriyorsu. Düşünsene MMORPG bir oyuna yayınlama verilen para haricinde ne kadar para verebilirsin ayda. Onu için çok kez dedim ki verin oyunu bir ingiliz bir kore şirketine mevlüt dincin imkansız dediği motor geliştirmeyi nasıl yapıyor görün. (diğer mmorpg oyunların dünya çapındaki yerleri... M2 kngt ll gibi)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön