Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı:
Retaliation yazdı:Üstat bana yakın zamanda zırhı basmanı bekliyorum dedi ve ben de tabiri caizse gaza gelerek,klansız bir karakterle Eminönü'nde Saf Kalay ve Saf Gümüş düşürme yoluna düştüm.Daha ilk maden çekişimde farklı bir saf maden çıktı.Neye niyet neye kısmet ;)[/i]
Resim

][/color]
Altın madeninden kalay düşmesini beklemiyordun herhalde :D
Altın madeni diye belirtmeyi unutmuşum.Güzel bir gözlem yapmışsın. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Retaliation yazdı:Bugün üstat BilgeTonyukuk ile sohbetimiz oldu Hasan arkadaşımla.Saatler sürdü.

Neyse bu kötü anıyı unutturacak bir Ağabeyimiz ile hem alışveriş yaptım hem de muhabbet ettim,ayrıca yanımda Hasan arkadaşım da vardı.Kendisinden 5m kadar da borç aldım.Borç yiğidin kamçısıdır.En kısa sürede ödeyeceğim.Ayrıca İhsan Ağabey(BilgeTonyukuk),bana zırh malzemelerinden birazını karşıladı.Teşekkürlerimi iletiyorum.İleride Arz olursam,RoA ailesine katılmak istediğimi belirttim kendisine.Hadi hayırlısı.
Resim
Günlüğünde bana da yer verdiğin için teşekkür ediyorum genç arkadaşım. Padişah'ın Yeri'nde, meteor alevinde güzel bir nargile içtik, tadı damağımda kaldı. Tekrarını bekliyorum arayı açmadan. :) Bu arada sözlerimin tesir etmesiyle maden çekmeye başlaman beni gururlandırdı, şansın bol olsun. Saf Altın'ına talibim bilesin. :lol: Esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

BilgeTonyukuk yazdı:
Retaliation yazdı:Bugün üstat BilgeTonyukuk ile sohbetimiz oldu Hasan arkadaşımla.Saatler sürdü.

Neyse bu kötü anıyı unutturacak bir Ağabeyimiz ile hem alışveriş yaptım hem de muhabbet ettim,ayrıca yanımda Hasan arkadaşım da vardı.Kendisinden 5m kadar da borç aldım.Borç yiğidin kamçısıdır.En kısa sürede ödeyeceğim.Ayrıca İhsan Ağabey(BilgeTonyukuk),bana zırh malzemelerinden birazını karşıladı.Teşekkürlerimi iletiyorum.İleride Arz olursam,RoA ailesine katılmak istediğimi belirttim kendisine.Hadi hayırlısı.
Resim
Günlüğünde bana da yer verdiğin için teşekkür ediyorum genç arkadaşım. Padişah'ın Yeri'nde, meteor alevinde güzel bir nargile içtik, tadı damağımda kaldı. Tekrarını bekliyorum arayı açmadan. :) Bu arada sözlerimin tesir etmesiyle maden çekmeye başlaman beni gururlandırdı, şansın bol olsun. Saf Altın'ına talibim bilesin. :lol: Esen kal.
Eyvallah üstat. Muhabbet etmek benim için çok iyi oldu açıkçası. Tekrarını çok isterim. Bu sefer kavunlu nargile içeceğim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün arkadaşlarımla bölge attım ve bir şey düşüremedim. :x Velhasıl elimdeki 2 Liderlik Sembolü ve 3 adet Dişi Örümcek Gözü'nü sattım ama fotoğraf almayı unuttum.Az fotoğraf aldım.Hepi topu 2 adet.Bir arkadaşımın bilgisayarı ile ilgili bir sorunu varmış.Oyundan çıkıp onun yanına giderek sorununu giderdim.Her neyse başlayalım.

Bir karakterimin Dev Komodo görevi olduğu için Anıl arkadaşımdan yardım istedim.Hasarım az.1513 hs ile kesene kadar 30 dk geçer.Sağ olsun yardım etti.Sabah saatlerinde böylece sunucu sessiz iken bu görevi de bitirerek ganimeti aldım.
Resim

Baktım Arkadaşlarım Kenan'a gidiyor,ben de gideyim dedim.2 tur attık.Biliyor musun günlük?Herkes Alternatör Yüzük düşürmüş ben ise daha hiçbir yüzüğümü düşüremedim. :cry: Velhasıl 2 turun toplamında düşen tek eşye Motorin'den düşen mor asalardan biri:
Resim

Günün sözünü sosyal hayatımdan alıyorum.Bir arkadaşım,uzun zamandır gözükmeyeli baya değişmiş.Kendisi 1800 Tl'ye aldığı telefonun havasını yapıp bizi küçümserken,"Ben bu sıralar çok değiştim,herkese iğneleyici laflar sokuyorum"demesi beni taşırıken,karşılık olarak verdiğim cevabı tahmin etmişsinizdir. 8-)

Günün Sözü:
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. -S.J.HARRIS

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Resim

8-) 8-)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

FireFighter095 yazdı:Resim

8-) 8-)
Aaa ne güzel klorotoksinler...Alırım ben bunları. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün 30 dakika kadar maden arayışındaydım.Bu süre zarfında,bir adet Saf Gümüş ve beş adet Saf Kalay çektim.Fazla aktivitede bulunmadım.Bugünlük bu kadar.
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Günün Sözü:
Fakirlik, insanın sözde dostlarını uzaklaştırır.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.Esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün ticaretli,madenli ve azıcık bölgeli bir gün oldu.Fazla para kasamadım.Hasan'ın büyücüsünün Meran görevlerinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Bunun dışında bir tur Kenan attım ve Eminönü'nde maden turu attım.Sözü kısa keserek başlamak istiyorum.

Liderlik Sembolü ve Dev Komodo Dişi sattım ama fotoğraf almayı unuttum. :(

Her neyse,Meran'da iken şöyle bir reçete düştü.Tank savaşçılara yakıştırabileceğimiz bir reçete:
Resim

Hasan,yeni görevini almak için Eminönü'ne giderken,ben de Yeraltı'ndaki yapıtların üstüne çıktım ve güzel bir görüntü yakaladım.
Resim

Ne güzel söylemiş Ağabeyimiz!
Resim

Hol'de gezinirken Salgı düşürdüm.Şu an piyasası yükselen bir materyal.
Resim

Bugün düşürdüğüm Saf Kalaylar,12 tane ile başladım 25 ile bitirdim.
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Tek Saf Gümüş:
Resim

Bir tur da Kenan attım.Ama sadece iksirler ile yetinebildim.Başka hiçbir şey düşmedi.

Günün Sözü:
Kendi kendimizin altında kalmamalıyız ki cemiyetin üstüne çıkalım -Necip Fazıl Kısakürek

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Genç neferi bayadır boşta bıraktık. Yakın zamanda onun da maceraları devam edecek. Ona biraz ara vereceğim ama ara vermeden önce olay örgüsünü bitirerek ara vermeye çalışacağım.
Resim
Kullanıcı avatarı
ANGELETTA
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ANGELETTA »

Günlüğünü ilgiyle devam etmekteyim dostum , maden çekmeye başladığına çok sevindim açıkcası sabır işidir fakat sabır selamettir :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön