Burcu ve Yakup kardeşlerime öncelik başarılar diler, aramıza tekrardan gelmelerinden dolayı tşklerimi sunar HOŞ GELDİNİZ derim
İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Selam,
Burcu ve Yakup kardeşlerime öncelik başarılar diler, aramıza tekrardan gelmelerinden dolayı tşklerimi sunar HOŞ GELDİNİZ derim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
zaaaaaaaaa ne güzel kapak verdi abartma diesamedsedir06 yazdı:Burju bıtanedırr benım ınfazda oldugumu gordu hemen geldı oda:D
H.g guzummmm:D
samedsedir
olum bi saat dil döktüm lan
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
bxrxu yazdı:hb tekrardanaramzda bulunmaktan mutluluk duydum
) smet
senın etkn var bıraxzda ama abartma
![]()
(polemikxburju)
şekil a KapaKKKKKKKK
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
infazxfatih yazdı:Arkadaşlar Önemli Bir Duyuru :
Uzun Zamandır oyuna ailevi sebeblerden dolayı giremeyen Cplyakap (yakup) Arkadaşım oyuna tekrardan dönmüştür. İnfazxbaron adlı bir savaşçı karakteri ile loncamıza giriş yaptı. Fakat 6mayısdan Sonra online olarak aramızda olacak.
Kendisi Çok sevecen ve saygı değer birisidir. Loncada yakupla sorunu olan varsa oyunda benimle görüşsün..
İyi Forumlar
İyi Oyunlar..
Diğer Üyeleri Oyladığımız Gibi Yakubuda Oylamaya Sunacaz..!
Şahsen Yakubun Loncamıza Yakışmayacağı Düşüncesindeyim..!
Tekrarlıyorum..;
Kesin Bir Karar Yoktur..!Önümüzdeki Toplantıdan Çıkacak Sonuca Göre Değerlendirme Yapılacaktır..!
Tekrarlıyorum..;
Kesin Bir Karar Yoktur..!Önümüzdeki Toplantıdan Çıkacak Sonuca Göre Değerlendirme Yapılacaktır..!

Burju aramıza hoş geldin
Selam,RoneY yazdı:infazxfatih yazdı:Arkadaşlar Önemli Bir Duyuru :
Uzun Zamandır oyuna ailevi sebeblerden dolayı giremeyen Cplyakap (yakup) Arkadaşım oyuna tekrardan dönmüştür. İnfazxbaron adlı bir savaşçı karakteri ile loncamıza giriş yaptı. Fakat 6mayısdan Sonra online olarak aramızda olacak.
Kendisi Çok sevecen ve saygı değer birisidir. Loncada yakupla sorunu olan varsa oyunda benimle görüşsün..
İyi Forumlar
İyi Oyunlar..Diğer Üyeleri Oyladığımız Gibi Yakubuda Oylamaya Sunacaz..!
Tekrarlıyorum..;
Resmi Forum sitemizde İnfazxbaron hk. anket açılmıştır.Üyelerin katılmarı rica olunur.
Link
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Arkadaşlar Daha Öncede Söylediğim Gibi Lonca Başkan Yardımcısının ,Lonca Yöneticisinin İznini Almadan;Görevli Arkadaşlar Lütfen Loncaya Alım Yapmayın..!
Daha Öncede Belirttiğim Gibi Lonca Üye Alımları Durdurulmuştur..!
Tılsımın Sayılan Ve Sevilen Kişileri Haricinde Alım Yapılmayacaktır..!
Daha Öncede Belirttiğim Gibi Yakup Hakkındaki Seçimim Her Zaman İçin ..''HAYIR''.. Olacaktır..!
İyi Forumlar..!
Daha Öncede Belirttiğim Gibi Lonca Üye Alımları Durdurulmuştur..!
Tılsımın Sayılan Ve Sevilen Kişileri Haricinde Alım Yapılmayacaktır..!
Daha Öncede Belirttiğim Gibi Yakup Hakkındaki Seçimim Her Zaman İçin ..''HAYIR''.. Olacaktır..!
İyi Forumlar..!

- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ahmet O senin Kendi Kararın Yakupun Tılsımda 49level Savaşçısı var ve Tılsımdada Bi Okadar Seviliyor. Beni Bu duruma getiren Bana Herzaman Destek Veren En Sevdiğim Arkadaşımdır Kendisi. Oyum ^"EVET"" tir.
Ahmet Lonca İçerisinde Senden Daha Rütbeli Birilerinin Olduğunuda Unutma
Ahmet Lonca İçerisinde Senden Daha Rütbeli Birilerinin Olduğunuda Unutma
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Pasa Esadullah foruma oylama acmıs ordan herkez oylasın 1 hafta sonra sonuclara bakarızzz kabul edılırse edılır edılmesse edılmez... Lonca kararıdır buu Başkan olman hıc bısıy degıstırmez.infazxfatih yazdı:Ahmet O senin Kendi Kararın Yakupun Tılsımda 49level Savaşçısı var ve Tılsımdada Bi Okadar Seviliyor. Beni Bu duruma getiren Bana Herzaman Destek Veren En Sevdiğim Arkadaşımdır Kendisi. Oyum ^"EVET"" tir.
Ahmet Lonca İçerisinde Senden Daha Rütbeli Birilerinin Olduğunuda Unutma![]()
Link: http://www.smf123.net/s1/loncaxin/index.php?topic=23.0
Samedsedir
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................