Selam Arkadaşlar,
Sorularınızı en ekonomik şekilde, tek bir mesaj içinde cevaplayayım:
Comader yazdı:İşte en sevdiğim İKV etkinliği.Bu sene de hevesle beklememe rağmen kısa hikaye kategorisi için aklımda hiç ilham yok.Aslında var çok şey kurguladım ama 3000 değil 30 bin kelimeye sığmaz.Mecburen bir şeyler ayırıp süsleyeceğiz artık

.
Ve buradan yine yönetime sitem ediyorum.Kaç yıldır yalvarıyorum size,3.000 kelime az,şu kelime sınırını lütfen 4 veya 5 bine çıkarın.
Kategorimizin adı Kısa Hikaye. Hikayelerin teker teker noktası, virgülüne kadar incelenmesi ve değerlendirilebilmesi için kelime sayısını sınırlı tutmak gerekiyor.
Panaromiks yazdı:MERHABALAR Öncelikle Yetkililere Birşey Söylemek İstiyorum.
Başvuru Yapacağımız Sayfada Neden "En İyi PİVOT ANİMASYON" Kategorisi Yok.
Ama Ana Başlıkta 9 Adet Kategorinin İçinde Yeralmakta.
bYATEW yazdı:animasyonu kategorelire koymamıssınız ne ad altında yollıcaz hangi kategori adı altında başvurularda yok
Fan Art formunda yaptığımız güncelleme bazı sunucularda görünmüyordu. Düzenlendi.
SikayetVar yazdı:Merhaba 5 saat kadar çalışıp sıradan bir müzik hazırladım bana ait olduğunu kanıtlamak için dizilimlerin hepsini göründüğü bir görüntü mü? yoksa tek tek bütün patternlerin görüntülerini mi atayım yaklaşık 13 adet var biraz seri cevap verirseniz ona göre ekran görüntüsü alacağım.
Müziğin özgün olduğunu kanıtlamak için her pattern için ayrı ayrı ekran görüntüsünü /dosya boyutunu da büyütmeden jpeg formatında) gönderebilirsin. Parçada kullandığın sample'ları nereden elde ettiğini de ayrıca yazabilirsin.
Dipnot: Eserin özgün olması önemli. Geçen sene bir oyuncumuz Yüzüklerin Efendisi soundtrack'i göndermişti. Bayağı bir eğlenmiştik
ysrough yazdı:Kadir bey peki ben eserimi yaklaşık bir saat önce ilgili form ile gönderdim, eserlerin sayfanın güncellendikten sonra tekrar gönderilmesi gerekmez umarım; keza böyle bir durum karışıklığa yol açabilir diye düşünüyorum, bir sorun çıkıp çıkmayacağını bilmek isterim?
Başvurularınız aynı yere gidiyor. Sorun yok.