Ödüllü Fan Art Yarışması Başvuruları Sona Erdi!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Panaromiks yazdı:MERHABALAR Öncelikle Yetkililere Birşey Söylemek İstiyorum.
Başvuru Yapacağımız Sayfada Neden "En İyi PİVOT ANİMASYON" Kategorisi Yok.
Ama Ana Başlıkta 9 Adet Kategorinin İçinde Yeralmakta.
Voyant yazdı:
bYATEW yazdı:animasyonu kategorelire koymamıssınız ne ad altında yollıcaz hangi kategori adı altında başvurularda yok
Siz çalışmanızı hazırlayın. En kısa sürede katılım sayfası düzenlenecektir.
[GM] Voyant'ın bu konu hakkındaki cevabı bu şekildedir.Biraz sabırlı olalım :) .
YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Kadir bey peki ben eserimi yaklaşık bir saat önce ilgili form ile gönderdim, eserlerin sayfanın güncellendikten sonra tekrar gönderilmesi gerekmez umarım; keza böyle bir durum karışıklığa yol açabilir diye düşünüyorum, bir sorun çıkıp çıkmayacağını bilmek isterim?
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
PrivacyT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen PrivacyT »

Pivot tam bana göre! fakat tatildeyim yetiştiremiycem sanırıım fanarta. cep telefon ödulu de süppermiş de çizgi yeteneğimiz yok :D Fuara da geliyorum... görüşmek üzere ikv... 8-)
JouRney yazdı:Her yıl büyük ilgiyle karşıladığımız geleneksel Fan Art yarışması, bu sene de yine aynı heyecanla devam ediyor.
Meraklısı ve seveni için yeni "Pivot Animasyon" kategorisi hayırlı olsun.Ödüllere gelecek olursak, söylemeye gerek bile yok.İKV gelişmeye devam ettikçe düzenlenen etkinliklerin ve yarışmaların da zenginleştiğini, kalitesinin ne kadar arttığını görebiliyoruz. Yarışmaya katılacak fanlara başarılar, iyi çalışmalar...
Görselde falan katılcam ama sen ve battalgazi gibi grafikçiler olduktan sonra işimiz zor gözüküyor, yarışmada tüm herkese başarılar.
Elimde oyundan görüntü falan var pivot olmassa onu göndercemde yarışmanın forumu yenilencek mi DEV Nerull :?:
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü
Resim Resim Resim
Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Kullanıcı avatarı
bidinlebeni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bidinlebeni »

Geçen sene katılmamıştım ama bu sefer ödüller cezbedici.Umarım güzel bir rekabet olur. :O)
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Selam Arkadaşlar,

Sorularınızı en ekonomik şekilde, tek bir mesaj içinde cevaplayayım:
Comader yazdı:İşte en sevdiğim İKV etkinliği.Bu sene de hevesle beklememe rağmen kısa hikaye kategorisi için aklımda hiç ilham yok.Aslında var çok şey kurguladım ama 3000 değil 30 bin kelimeye sığmaz.Mecburen bir şeyler ayırıp süsleyeceğiz artık :).

Ve buradan yine yönetime sitem ediyorum.Kaç yıldır yalvarıyorum size,3.000 kelime az,şu kelime sınırını lütfen 4 veya 5 bine çıkarın.
Kategorimizin adı Kısa Hikaye. Hikayelerin teker teker noktası, virgülüne kadar incelenmesi ve değerlendirilebilmesi için kelime sayısını sınırlı tutmak gerekiyor.
bYATEW yazdı:animasyonu kategorelire koymamıssınız ne ad altında yollıcaz hangi kategori adı altında başvurularda yok
Fan Art formunda yaptığımız güncelleme bazı sunucularda görünmüyordu. Düzenlendi.
SikayetVar yazdı:Merhaba 5 saat kadar çalışıp sıradan bir müzik hazırladım bana ait olduğunu kanıtlamak için dizilimlerin hepsini göründüğü bir görüntü mü? yoksa tek tek bütün patternlerin görüntülerini mi atayım yaklaşık 13 adet var biraz seri cevap verirseniz ona göre ekran görüntüsü alacağım.
Müziğin özgün olduğunu kanıtlamak için her pattern için ayrı ayrı ekran görüntüsünü /dosya boyutunu da büyütmeden jpeg formatında) gönderebilirsin. Parçada kullandığın sample'ları nereden elde ettiğini de ayrıca yazabilirsin.

Dipnot: Eserin özgün olması önemli. Geçen sene bir oyuncumuz Yüzüklerin Efendisi soundtrack'i göndermişti. Bayağı bir eğlenmiştik :)

ysrough yazdı:Kadir bey peki ben eserimi yaklaşık bir saat önce ilgili form ile gönderdim, eserlerin sayfanın güncellendikten sonra tekrar gönderilmesi gerekmez umarım; keza böyle bir durum karışıklığa yol açabilir diye düşünüyorum, bir sorun çıkıp çıkmayacağını bilmek isterim?
Başvurularınız aynı yere gidiyor. Sorun yok.
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Nerull yazdı:Selam Arkadaşlar,

Sorularınızı en ekonomik şekilde, tek bir mesaj içinde cevaplayayım:
Comader yazdı:İşte en sevdiğim İKV etkinliği.Bu sene de hevesle beklememe rağmen kısa hikaye kategorisi için aklımda hiç ilham yok.Aslında var çok şey kurguladım ama 3000 değil 30 bin kelimeye sığmaz.Mecburen bir şeyler ayırıp süsleyeceğiz artık :).

Ve buradan yine yönetime sitem ediyorum.Kaç yıldır yalvarıyorum size,3.000 kelime az,şu kelime sınırını lütfen 4 veya 5 bine çıkarın.
Kategorimizin adı Kısa Hikaye. Hikayelerin teker teker noktası, virgülüne kadar incelenmesi ve değerlendirilebilmesi için kelime sayısını sınırlı tutmak gerekiyor.
Fan Art formunda yaptığımız güncelleme bazı sunucularda görünmüyordu. Düzenlendi.
SikayetVar yazdı:Merhaba 5 saat kadar çalışıp sıradan bir müzik hazırladım bana ait olduğunu kanıtlamak için dizilimlerin hepsini göründüğü bir görüntü mü? yoksa tek tek bütün patternlerin görüntülerini mi atayım yaklaşık 13 adet var biraz seri cevap verirseniz ona göre ekran görüntüsü alacağım.
Müziğin özgün olduğunu kanıtlamak için her pattern için ayrı ayrı ekran görüntüsünü /dosya boyutunu da büyütmeden jpeg formatında) gönderebilirsin. Parçada kullandığın sample'ları nereden elde ettiğini de ayrıca yazabilirsin.

Dipnot: Eserin özgün olması önemli. Geçen sene bir oyuncumuz Yüzüklerin Efendisi soundtrack'i göndermişti. Bayağı bir eğlenmiştik :)

ysrough yazdı:Kadir bey peki ben eserimi yaklaşık bir saat önce ilgili form ile gönderdim, eserlerin sayfanın güncellendikten sonra tekrar gönderilmesi gerekmez umarım; keza böyle bir durum karışıklığa yol açabilir diye düşünüyorum, bir sorun çıkıp çıkmayacağını bilmek isterim?
Başvurularınız aynı yere gidiyor. Sorun yok.
:D harbi harbi gönderdimi :D
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Boşuna katılıp yorulamam zaten torpilden dolayı hiç bir yarışma düzgün geçmiyor. 7 8 iletiyle adamlar birinci oluyorlar. Helal olsun onlara.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
HatasizCOOL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Erkan I Harbiye

Mesaj gönderen HatasizCOOL »

Bu sene ilk olarak katilacaim, karakalem uzerinde baya iddaliyim kendime ozgun bir cok kalitelide eserim bulunmakta. Gercekten iddaliyim bu konuda ve diger karakalem alaninfaki rakiplerimede barasilar diliyorum. HatasızCOOL ;)
HatasızCOOL ADeMOĞLu HÜRadaM
Kullanıcı avatarı
kalarl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalarl »

Bende ilk defa katılıyorum.2 bölümde yarışmaya katılacağım biri çizim biri kısa hikaye ikiside hazır ama göndermedim bir kaç düzenleme gerekiyor. :D Rakiplerime ve diğer yarışmacılara başarılar diliyorum umarım ilk 3e girebilirim :) :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
boraymeral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen boraymeral »

bişey sorucam galiba görmediniz .piv dosyasını nasıl .gif dosyası yapabilirim??
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön