Şifasız gafar kesimi ?
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifasız gafar kesimi ?
O hesapla hiçbir alakam yok .. Bilginize ..
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
COMMANDER yazdı:5 büyü oldugunda semiha herkes kons açılırsa rahat rahat kesilirrr.....asdasfadasgas yazdı:demek ilk semiha kescen haCOMMANDER yazdı:GEL KOSKE GÖR POST KASMA PEŞİNDEMİYMİŞİMOnLyForInTime yazdı:Abi bırakın şunu yahuPost kasma derdinde bu
Oyundan anladığı bir şey yok .. Semihayı içeri atarken 5 büyü konslarsa varya gülüm , o semiha 25 sefer döner , tek atar .. AKIL SIFIR BEYLER ..
Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyorBilmeyip geliyor konuşuyor burada .. Post kasma derdince abicim bu
Tılsım -- Genel Sohbet'te de konu açıyor ötüyor boş boş
Gafar zade ilk bozmada bozma kaçıyor o kadar
Tam senn dirnc kırma bitinde ona atıyor vala ben hiç kaçırmam
Kaos için fln döner diyorsun da direk semihayı kescez diyorum nerenden dinliyorsun anlamadım gitien son ne zaman gaffara gittin kardeş veya hiç gittin mi
dk bittiğinde tekrar atıyor demişsin hala gülüyorum
yok beyler bu hiç gaffar kesmemiş
Bu arada bilmiyorsan ogrenmiş ol
Sentankın kırmasını bozdun ya, sonra senin üzerindeki kırma etkisi bittiginde tanka tekrar kırma atar bunu bilmiyorsan sen hiç kesmemişsin
Bak anlatamıyorum sabrım taşıyor .. Semiha 20 cana kadar aralıksız Direnç kırma ATAR . SONRA ARALIĞA BİNER ve bozma öyle dediğin gibi direnç kırma gittiği anda olmaz.
Kesmemişsem eğer , gel tılsım sunucusuna OnLyForInTime karakteri benim .
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
3. Bir diyeceğim Gaffar'ın ismini bile doğru yazamıyorsun .. Gaffar kestim diyorsun .. Gafar ne abi ya ?
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
@asdadasdasdas sen 5 büyünün sadece fizikle ne kadar büyük hasarlar verebildigini biliyormusun ? neyse post kasmak için cevap yazmayın
Ben tek siz hepiniz
-
- Salgın Koruyucusu
post kasmak için cevap yazan ben miyim sen misin lanCOMMANDER yazdı:@asdadasdasdas sen 5 büyünün sadece fizikle ne kadar büyük hasarlar verebildigini biliyormusun ? neyse post kasmak için cevap yazmayın
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
Post kasmak isteyen ben miyim sen misin lan
Her yere mantıksız konular açıyorsun 
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Aynen kardeşim ben bunu beyazköşkte hergün sopalıyodum arzken zuhahahaha :mrgreen: :mrgreen:OnLyForInTime yazdı:Post kasmak isteyen ben miyim sen misin lanHer yere mantıksız konular açıyorsun
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
kanka o bizden la 1 senelik arkadaşım umuta laf yokCruicaL yazdı:Aynen kardeşim ben bunu beyazköşkte hergün sopalıyodum arzken zuhahahaha :mrgreen: :mrgreen:OnLyForInTime yazdı:Post kasmak isteyen ben miyim sen misin lanHer yere mantıksız konular açıyorsun
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
İnanıyosan kendi dene hıyar.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Merhaba, düzeltmek isterim ki 20 canda erg paylaşması güncellemesinden bu yana ilk evvel Semiha Hanım'ı kesmeyi başarabilen gruplar var.asdasfadasgas yazdı:post kasmak için cevap yazan ben miyim sen misin lanCOMMANDER yazdı:@asdadasdasdas sen 5 büyünün sadece fizikle ne kadar büyük hasarlar verebildigini biliyormusun ? neyse post kasmak için cevap yazmayın10 canda erg yapınca bile 4 büyü konsla zor kesiyorduk can basıyordu bazen 5 büyüyle 20 canını mı indireceksin fazladan 1 büyü ne değiştirecek tek başına 10 canını mı indirecek
artık ikvde gaffardan önce semiha kesimi diye bişey olamaz kardeş uyan sadece saçmalıyorsun
İyi Forumlar.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran