Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkınd

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ferhatreyizzzz yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Kafası çalışan insan konuşur,beyni duran insan küfür eder.Bakınız:Ferhat.

Bak kaç saattir burada hakaret ediyorsun bana küfürbaz terbiyesiz şu bu diyerek.Ben sana '' Lan '' bile demedim.Ve üstüne küfürbaz ferhat diyip duruyorsun ya ilginç geldin bana.
Gecenin bir yarısı işten yorgun argın gelip forumu açtığımda senin o hayatımda dahi işitmediğim iğrenç küfürlerini gördükten sonra...Evet bu eleştirileri sonuna kadar hak ediyorsun.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Ferhatreyizzzz yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Avukat lazım değil diyen şahıs sen avukatlık yaptığının farkındamısın ? Ferhat gibi küfürbazları istemiyoruz bu forumda.

Sayınız kaç ? Mesela beni isteyenlerin uzun bir listesini yaparım.Sen istemiyoruz diyorsun ya.O çoğul konuştuğun kişilerle beraber git desteğe şikayet et burada ağlamana gerek yok .. hadi canım daha fazla şovunu yapmadan uzaklaş.Bak saatlerdir yazılarına düzgünce cevap veriyorum .Sende sınırını aşma istersen ..Aksi takdirde dediğin gibi '' Küfürbaz '' tarafım çok güzel çalışır hani 8-)

0oo q@RdeS1M qüFüRB@Z T@RæF1N ç@L1Ş1yoR |-|@nnYyyy
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

LEPRECHAUN yazdı:Gecenin bir yarısı işten yorgun argın gelip forumu açtığımda senin o hayatımda dahi işitmediğim iğrenç küfürlerini gördükten sonra...Evet bu eleştirileri sonuna kadar hak ediyorsun.
Hiç işitmediğin küfürler mi ? Nerede yaşıyorsun sen ..İstanbul beyefendilerinin ortasında yaşayıp hiç sokağa çıkmamışsın sanırsam neyse.

Hiç işitmemişsen iyi olmuş o zaman bak sayemde birkaç şey öğrenmişsin..Bak küfür edince bile bir işe yarıyor.Sana 1 2 birşey öğretmişim ne mutlu
:)
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DiSMoTi yazdı:0oo q@RdeS1M qüFüRB@Z T@RæF1N ç@L1Ş1yoR |-|@nnYyyy

Diğer forum hesabından ettiğin küfürlerden sonra cezan açılmamış heralde.Bir kaç gündür bu hesaptasın.Neyse senin ettiğin küfürleride unutmadık

ve en önemlisi olarak..

35.5 karşıyaka hadi baş baş
;)
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Ferhat olm bi s.git ya hergün hergün sen ve saçmalıkların :) Gm lerin kendini önemsediğini falan zannediyor kendi açtığı konuda kendi rezil oluyor olm herifler seninle d.şak geçiyor :D daha benimle ilgileniyolar benle dalga geçiyolar diye oran buran kalkıyor :D yok forumda beni herkes tanır yok oyunda beni herkes tanır :D qq yaptığın şeylerle tanınacağına hiç tanınma daha iyi :D ama senin felsefen reklamın iyisi kötüsü olmaz şeklinde herhal :D

Emin
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ferhatreyizzzz yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Gecenin bir yarısı işten yorgun argın gelip forumu açtığımda senin o hayatımda dahi işitmediğim iğrenç küfürlerini gördükten sonra...Evet bu eleştirileri sonuna kadar hak ediyorsun.
Hiç işitmediğin küfürler mi ? Nerede yaşıyorsun sen ..İstanbul beyefendilerinin ortasında yaşayıp hiç sokağa çıkmamışsın sanırsam neyse.

Hiç işitmemişsen iyi olmuş o zaman bak sayemde birkaç şey öğrenmişsin..Bak küfür edince bile bir işe yarıyor.Sana 1 2 birşey öğretmişim ne mutlu
:)
Resim
Bu sahneyi gerçekleştirmeni çok isterdim.
Neyse yeterince eğlendim.Allah ısalah etsin.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Ferhatreyizzzz yazdı:
DiSMoTi yazdı:0oo q@RdeS1M qüFüRB@Z T@RæF1N ç@L1Ş1yoR |-|@nnYyyy

Diğer forum hesabından ettiğin küfürlerden sonra cezan açılmamış heralde.Bir kaç gündür bu hesaptasın.Neyse senin ettiğin küfürleride unutmadık

ve en önemlisi olarak..

35.5 karşıyaka hadi baş baş
;)
Hazır futbola girmişken galatasaray-lazio maçı biletleri nerde bilen varmı
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yaLnizadam66 yazdı:

Ferhat olm bi s.git ya hergün hergün sen ve saçmalıkların :) Gm lerin kendini önemsediğini falan zannediyor kendi açtığı konuda kendi rezil oluyor olm herifler seninle d.şak geçiyor :D daha benimle ilgileniyolar benle dalga geçiyolar diye oran buran kalkıyor :D yok forumda beni herkes tanır yok oyunda beni herkes tanır :D qq yaptığın şeylerle tanınacağına hiç tanınma daha iyi :D ama senin felsefen reklamın iyisi kötüsü olmaz şeklinde herhal :D

Emin

viewtopic.php?f=28&t=96417&start=70

28 Temmuz saat 03.17
Ferhatreyiz yazdı:
'' Emin '' Sana tek kelime bile cevap vermeyeceğim.Her konuma gelip beni kötülüyorsun.Benden uzak Allah'a yakın ol.
Şimdi uza :arrow:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

LEPRECHAUN yazdı:Resim
Bu sahneyi gerçekleştirmeni çok isterdim.
Neyse yeterince eğlendim.Allah ısalah etsin.

Bunu yaparken fotoğrafını çeken ben mi olayım yani ? yazık intihar etmene göz yumamazdım ben ya 8-)
En son Ferhatreyizzzz tarafından 30 Tem 2012 19:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Ferhatreyizzzz yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:

Emin

viewtopic.php?f=28&t=96417&start=70

28 Temmuz saat 03.17
Ferhatreyiz yazdı:
'' Emin '' Sana tek kelime bile cevap vermeyeceğim.Her konuma gelip beni kötülüyorsun.Benden uzak Allah'a yakın ol.
Şimdi uza :arrow:
Aferim aslanım öğrenmişssin bana laf edemeyeceğini :D haddini biliyorsun susuyorsun :D
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön