.......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: .......

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Auril yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Voyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)

Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.
8-)

Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim. :P
Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu arada :D :D :D

Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam :D :arrow:
Senin Türkcen çok düzgün sanki git kendi hocana selam söyle
Sameti rahat brakın :D
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

Voyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)

Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.
8-)

Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim. :P
mahşallah yine yavaş kasıomuş ama :) ben bi günde 25 ettm vakit olsa 49 ederimde oruç oruç çekilmio dükkandaki Ex artırıcı olmasa kasmam zaten :)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Auril yazdı:
samedsedir06 yazdı:

8-)

Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu arada :D :D :D

Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam :D :arrow:
Senin Türkcen çok düzgün sanki git kendi hocana selam söyle
hahahaHhohohoh Adam sız bozmus qq kaybolun dagılın cakallar :D :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön