Sameti rahat brakınAuril yazdı:Senin Türkcen çok düzgün sanki git kendi hocana selam söylesamedsedir06 yazdı:Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu aradaVoyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.![]()
Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim.![]()
![]()
![]()
Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam:arrow:
.......
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: .......

LEPRECHAUN
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
mahşallah yine yavaş kasıomuş amaVoyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.![]()
Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim.
Yusuf
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
hahahaHhohohoh Adam sız bozmus qq kaybolun dagılın cakallarAuril yazdı:Senin Türkcen çok düzgün sanki git kendi hocana selam söylesamedsedir06 yazdı:Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu aradaVoyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim.![]()
![]()
![]()
Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam:arrow:
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................