Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri
Bu konuyu birisi açmasaydı ben açacaktım Çemberlitaşta gaffra gitmeden hasarın en fazla 1600 olabilirken adam gelmiş +2000 hasarlı istiyor. Benim şuan Eldivenim ayakkabı ve zırhım var hasarım dahada artmıyor peki ben nasıl gaffara gideceğim insanı oyundan soğuttunuz takıldık kaldık burada :?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
su güncelleme atı alan uskudarı geçmeden getirilmeliydi. Yani getirdiginız her guncellemeyle bazı oyuncuları gormezden gelmeye devam?
Ray malifalitiko
Haklısın benimde ceketim var bende giremiyorumArizonaa yazdı:Bu konuyu birisi açmasaydı ben açacaktım Çemberlitaşta gaffra gitmeden hasarın en fazla 1600 olabilirken adam gelmiş +2000 hasarlı istiyor. Benim şuan Eldivenim ayakkabı ve zırhım var hasarım dahada artmıyor peki ben nasıl gaffara gideceğim insanı oyundan soğuttunuz takıldık kaldık burada :?
Haklısın .. BU Çemberlitaş güncellemesi gelmeden önce bir yerde GM aynen şöyle demişti '' Çemberlitaş'ta büyücüler tek yetenek kullansın diye (Örneğin Kıyamet Zırh) Çift fiziksel (Sıfır Zırh) Çift buz efsunlu , yapıldı... Hatta Çemberlitaş gelmeden 2 gün önce Çemberlitaş'ı oyuncular test etsin diye bir İnternet Kafeden girilebiliyordu ( Adesk Gibi ) Orada büyücüler sadece buz yeteneğine sahipti fiziksel vb yeteneklere sahip değildi . Gel gelelim Kıyamet Asa gibi silahlara Büyü hasarı hepsi ve Büyü hasarı Fiziksele artı basıldı . Ne gerek var ki ? sadece Hasar hepsine yada Hasar fiziksele basılabilirdi . 2 sine birden + basılınca oyunda denge bozuldu ( denge bozuldu derken herkes +2000 arıyor ,beni alsalar 20 20 de keserim (keserler) emin olun benim bu durumda olduğum gibi çok oyuncu var 1600 veya 1700 olup giremeyen . )maRbLey yazdı:su güncelleme atı alan uskudarı geçmeden getirilmeliydi. Yani getirdiginız her guncellemeyle bazı oyuncuları gormezden gelmeye devam?
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
yok direk gaffarı semihayı 1 cana çeksinler biz gidip poşeti alalım sadece
daha güzel oldu işte her önüne gelen kesemiyo
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Sen ve senin gibiler yüzünden bu oyun gelişemeyecek .. Fazla konuşmuyorum . Konuyu okumanı tercih ederim okumak kimseye zarar vermez .avss123 yazdı:yok direk gaffarı semihayı 1 cana çeksinler biz gidip poşeti alalım sadecedaha güzel oldu işte her önüne gelen kesemiyo