Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bu konuyu birisi açmasaydı ben açacaktım Çemberlitaşta gaffra gitmeden hasarın en fazla 1600 olabilirken adam gelmiş +2000 hasarlı istiyor. Benim şuan Eldivenim ayakkabı ve zırhım var hasarım dahada artmıyor peki ben nasıl gaffara gideceğim insanı oyundan soğuttunuz takıldık kaldık burada :?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

su güncelleme atı alan uskudarı geçmeden getirilmeliydi. Yani getirdiginız her guncellemeyle bazı oyuncuları gormezden gelmeye devam?
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

Arizonaa yazdı:Bu konuyu birisi açmasaydı ben açacaktım Çemberlitaşta gaffra gitmeden hasarın en fazla 1600 olabilirken adam gelmiş +2000 hasarlı istiyor. Benim şuan Eldivenim ayakkabı ve zırhım var hasarım dahada artmıyor peki ben nasıl gaffara gideceğim insanı oyundan soğuttunuz takıldık kaldık burada :?
Haklısın benimde ceketim var bende giremiyorum :D . En az 2000 nasıl girilsin ? 1600 1700 alında 20-20 keselim :D .

maRbLey yazdı:su güncelleme atı alan uskudarı geçmeden getirilmeliydi. Yani getirdiginız her guncellemeyle bazı oyuncuları gormezden gelmeye devam?
Haklısın .. BU Çemberlitaş güncellemesi gelmeden önce bir yerde GM aynen şöyle demişti '' Çemberlitaş'ta büyücüler tek yetenek kullansın diye (Örneğin Kıyamet Zırh) Çift fiziksel (Sıfır Zırh) Çift buz efsunlu , yapıldı... Hatta Çemberlitaş gelmeden 2 gün önce Çemberlitaş'ı oyuncular test etsin diye bir İnternet Kafeden girilebiliyordu ( Adesk Gibi ) Orada büyücüler sadece buz yeteneğine sahipti fiziksel vb yeteneklere sahip değildi . Gel gelelim Kıyamet Asa gibi silahlara Büyü hasarı hepsi ve Büyü hasarı Fiziksele artı basıldı . Ne gerek var ki ? sadece Hasar hepsine yada Hasar fiziksele basılabilirdi . 2 sine birden + basılınca oyunda denge bozuldu ( denge bozuldu derken herkes +2000 arıyor ,beni alsalar 20 20 de keserim (keserler) emin olun benim bu durumda olduğum gibi çok oyuncu var 1600 veya 1700 olup giremeyen . )
:)
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

yok direk gaffarı semihayı 1 cana çeksinler biz gidip poşeti alalım sadece :D daha güzel oldu işte her önüne gelen kesemiyo
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

avss123 yazdı:yok direk gaffarı semihayı 1 cana çeksinler biz gidip poşeti alalım sadece :D daha güzel oldu işte her önüne gelen kesemiyo
Sen ve senin gibiler yüzünden bu oyun gelişemeyecek .. Fazla konuşmuyorum . Konuyu okumanı tercih ederim okumak kimseye zarar vermez .
:)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön