Anatoliangirl yazdı:Kardeş ben başımdan geçenleri anlatayım hem ben sıkılmam hem okuyanlar .
Bu oyuna ben 6. sınıftayken başladım . O zamanlar 29 level sınırdı . [Beyazköşk] 13 level büyücü yapmıştım ama o zamanların sıkıntısı oydu , gerisi kasılmıyordu . Sonra oyunda biriyle tanışıp ortak olduk . 21 level savaşçısı vardı ben nasıl seviniyordum düşün . O savaşçıyı binbir zorlukla 29 yaptık . Hem mahalleden hem de sınıftan bir arkadaşımı oyuna başlattım . O yeni karakteriyle kasılırken eski bir arkadaşımın da oynadığını öğretim ve ortak olduk . 29 seviye şifacısı vardı . Eminönü arz sancakta 45 seviyre kurt adamlar , 52 seviye kurt lider vardı . O şifacıyla kesemediğim adam yoktu . Kurt liderden meteor kolye düşürmüştüm , 1 kripraza takas etmiştim . Gün geçtikçe kurtların yerine taş kanatlar geldi , taş kanatlar gitti tepegözler geldi . Tepegözlerden 7 adet amplifilikatör elması düşürmüştüm , sonra etkinlik bitti . Kısa keserek devam edeyim . Sonra mahalledeki arkadaşımla çarları 29 yaptık ve oyun artık sıkmaya başlamıştı . Yeni yeni karakterler açıp 29 yapmıştık . Sonra bir öğlen okuldayken (7. sınıf olabilir) arkadaşım gelip meteor bölgesi açıldı dedi bana . Dünyanın en mutlu insanı olmuştum . Güncellemeyi kurduk girdik meteora . Bir de ne göreyim , DESPERADO adlı karakter 39 seviye olmuş daha güncelleme geleli saatler olmuş . Şaşkınlıkla geçindik , kastık gittik . Zar zor yapılan görevler , eğlenceli zamanlar , kısacası burda yazamadığım yüzlerce güzel şey uçup gidiyor yavaşça . Neyse . Bizim savaşçı kral olmuştu düşünün . Eeski ve arkadaşları kütük yaran mı dersiniz , Hasan2 Jandarma Ali kütük yaran mı dersiniz , Full alman conk takım mı dersiniz , full element kritik takım mı dersiniz , ne ararsanız vardı yani . Sonra bizim hesaplar çalındı çok değerli sınıf arkadaşlarımız tarafından . Oyunu bıraktık , ortağım silkroad'a döndü , ben farklı oyunlara . Daha sonra bi arkadaşım gel teşkilatta başla bizim çarlar var sende kas dedi . Tekrar başladık . 0'dan 39'a . Yİne tüm eğlenceleri yaşadık . Sonra 8. sınıf mezuniyetten önce sınıf pikniği yapmıştık , 13 mayıs olması lazım . Piknikten sonra direk internet kafeye , yeraltı güncellemesi geldi çünkü . Neyse , kastık ettik , zar zor görevler falan filan . Daha sonra arkadaşlar oyunu bıraktı . Ben sıfırdan büyücü açtım , 1 levelde plus aldım . Oyuna 0 yardım , 0 sermaye ile başladım . Tek başıma bişeyler başarmak istiyodum , ve başardım da . Daha sonra mahalledeki ortağım tekrar oyuna başlamak istedi . Başladık da . Lisedeydik artık . Ben evden ayrıldım , öğretmen lisesini kazandım . yurtta kalıyodum artık , sadece hafta sonları giriyordum oyuna . Yaz tatili geldi . Ortağımla tekrar başlamanın mutluluğu içindeydik . Skype yükledik ve sabah 9:00 akşam 0:00 oyundaydık . Skype hiç kapanmaz , oyun hiç alta alınmazdı .O zamanlar ejder sadece sayılı insanda vardı . Yaz tatilini itemsiz geçirdikten sonra , 10. sınıfta hafta sonları full oyunda olmaya başladık . hiç durmadan ikv oynuyoduk . Bir gün dedim ki , sen büyücü aç , ben şifacı . 15 tatilden 2 hafta önceydi . Arkadaşıma plus aldım , hafta içi okuldan sonra kendi kasıyordu büyücüyü , hafta sonu birlikte kasıyorduk . 15 tatil başladığı an sığınağa girmeye başladık . Ejderler artmıstı ama hala bizde yoktu . Güneş asa ile koşturuyoduk . Şimdi bakın şansa . Şifacımda plus varken 1 adet item düşmedi . Plus bittiği gün ilk motorda ayakkabı , ibni cevo mor asa aynı çanta . ilk kenanda fundi kolye , ikinci kenanda fundi kolye yüzük aynı poşette , daha sonra diğer itemler . Arkadaşıma sadece kıyamet alevi kolye düştü . arkadaşlıklar sürekli artıyordu , skypeta artık 6 kişi oluyoduk grup için . migrata girmeye başladık . çok geçmeden ben de arkadaşım da pantolonu düşürdük . ama bir türlü zırh düşmüyordu ve gruplara da zar zor giriyoduk . yaz tatilinde tatilden dönünce (1 ağustos) dedimki , ejdersiz bizi kimse almaz içeri , 1 haftalık sarraf şans arttırıcı aldım arkadaşa . hiçbiriniz inanmaz belki , sadece ilk gün 7 menekşe çektik , 3. gün ejder ürettik . zaten gerisi gelmeye başladı . paso migrat sığınak . ama oan hala bişey düşmüyodu . ben fundi zırhı çokdan düşürmüştüm , hatta 2. yi . ama arkadaşta hala zırh yoktu . 700 e yakın madalya olmuştu . artık oyunda soğudu çıkmıyo diye. büyücüsüne girip ilk junonda alternator zırh düşürdüm . ertesi gün ilk junonda nucleus zırh düşürdüm . sonra çemberli çıktı ve okullar açıldı , biz girememye başladık , çemberliye almaz oldular . alsalar da çok uzun sürüyodu ilk başlarda , benim de o kadar zamanım yokdu . sonuç olarak bıraktık oyunu LOL oynamaya başladık . belli mi olur kafamız eser 2 hafta sonra başlarız tekrar .
yazdıklarım yaşadıklarımızın 30 da 1'i bile değil . Şans sizsiniz arkadaşlar , şansı siz yaratırsınız . öğlen başlayın oynamaya , namazınızı kılın devam edin . ikindi vakti kalkın namazınızı kılın , devam edin sonra bölge atmaya . abdest alın gelin madene oturun şans arttırıcıyla . Şans yok diyen benim hayatımı bilmediğinden şansım yok der . bir bilseniz benim yaşadıklarımı , oturur şükür edersiniz .
Bazı arkadaşlar da gelicek dicek sen kaç yaşındasın , lise 4 e geçtim haberiniz olasizi sıktıysam affedin , çok sıkılmışım , çok dolmuşum belli
cus mk Bunu Okuyan Mll varmıdır:D