tılsımda biri bana hakret adres isteme tehdit yapmıştı
bende bunu destekdeki bı arkadaşa werdim
tam işlem yapılcaktı ki çarını başka hesaba aktarmış we işlem yapılamadı
tılsımda biri bana hakret adres isteme tehdit yapmıştı
bende bunu destekdeki bı arkadaşa werdim
tam işlem yapılcaktı ki çarını başka hesaba aktarmış we işlem yapılamadı
blok hesaba atılıyor ...
sen gine eline diline hakim ol
Hoca Yönetımden bırıne sordum sus cezaları hesaba bakmaz karaktere bakar dedı... dısardan sızler gıbılerıde hesaba bakar dıyor qq bın akce yollayında sunu deneyım :D
Hesaba bağlı bir karakter cezalı ise, o hesapta bulunan hiçbir karakter ceza bitene kadar aktarılamaz bu bir.
İkincisi senin gibi şımarık ve küfürbaz bir velet biraz adam olmaya çalışıp edepli olursa, böyle antin kuntin işlerle uğraşmasına gerek kalmadan rahat rahat cezasız oynar.
vatanperver yazdı:Hesaba bağlı bir karakter cezalı ise, o hesapta bulunan hiçbir karakter ceza bitene kadar aktarılamaz bu bir.
İkincisi senin gibi şımarık ve küfürbaz bir velet biraz adam olmaya çalışıp edepli olursa, böyle antin kuntin işlerle uğraşmasına gerek kalmadan rahat rahat cezasız oynar.
Yorumun için teskkurler yegenım Bu 1
Sen Kıcından basından Burda Yorum yapmana gerek Yok +++ ben Kufurbaz deılım benı bılen bılıyor Genel Etkılesım viewtopic.php?f=46&t=97388&start=30 Adresıne gır Olayları Gor Sonra Burda karı gıbı konusmaya devam edersın hadı sımdı mılletı rahatsız etmeden yaylann Antın kuntık cocuk:D
Samed yeniden savaşçı kasalım dostum sana zaten senin char doğuştan kel değil . Körle yatan şaşı kalkar hesabı senin charda Maynaqşifacı ile haşır neşir olunca 1 çık gir de dökülmüş saçları
Faşoşifa MARS Dragony DarKMeSSİaH NeRoN LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
hknzkn07 yazdı:Samed yeniden savaşçı kasalım dostum sana zaten senin char doğuştan kel değil . Körle yatan şaşı kalkar hesabı senin charda Maynaqşifacı ile haşır neşir olunca 1 çık gir de dökülmüş saçları
Dostum kasmasına kasakta fazla vaktım olmuyor Sen benım yerıme kasarsan Oo kell sıfanın kelınden öperım:D.D