Onun yerine seçeneklere "Öldüğünüzde kaldırmaya izin ver" gibi bişey olsa bu seçenek açık olunca bizi sormadan canlandırabilirler ama kapalı olursa biz izin verelimumutabi yazdı:20 lwl birinin seni 1 canla kaldırıp tekrar tekrar kesilmen hoşuna gidiyorsa peki kardeş veya olup şehirde başlamak istyiorsan adam seni kaldırıyor bence saçma biz izin vermeden bizi canlandıramazlarpacoct yazdı:bir yere kadar haklısın klan savaşı sırasında hemen kalkıp kesersin o zamanda klan savaşının bir anlamı kalmaz buraya kadar iyi de xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul ediyormusunuz gibi bir şey dahada saçma olmadımı sence ???umutabi yazdı:Bence bi hayli saçma olurdu,
Sebebi ise
Klan savaşında bi adam seni kesti ve adamın 10 canı var,
Hemen kalkıp adamı kesersin ve cok saçma olur ama şifacılar seni kaldırırken xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul edyormusunuz gibi bir yazı olsa hiç fena olmazdı
boşa vakit kaybı olmazmı öldüğünde herkez bir an önce kalkmak için uğraşıyor bide öyle bişeyin çıkması tamamen gereksiz olmazmı ?? belki kafandaki daha farklı bişeydi ama onu yazmamıssın
Yeniden Doğma Seçeneği Bize Ait Olsun !
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Yeniden Doğma Seçeneği Bize Ait Olsun !

- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Ben olduğumuz yerden canlanalım demedim , zaten bence öyle bişey olmasıda saçma ben 2 seçenek olmasını önerdim olduğumuz yerden canlanmayı değilumutabi yazdı:Bence bi hayli saçma olurdu,
Sebebi ise
Hemen kalkıp adamı kesersin ve cok saçma olur ama şifacılar seni kaldırırken xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul edyormusunuz gibi bir yazı olsa hiç fena olmazdı
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin ama bunu Yapacaklarını ZannetmiyorumSinanSoyman yazdı:Öncelikle herkese iyi günler ..
Bu konumda sizlere yeniden doğduğumuzda başladığımızı yeri seçmemiz gerektiğinden ve yepyeni bir fikirden bahsedicem .
Şimdi öldüğümüzde bildiğiniz gibi 15 sn. bekler en yakın doğma yerinden Yeniden Doğarız. Örn. Yeraltından nerde ölürseniz ölün Domuz Kent'den doğarsınız. Metoorda klansızsanız ya subaydan yada babilden başlarsınız. Ama bence şöyle olmalı:
Öldüğümüzde 15 sn. geçince yukarıda 2 Seçenek olmalı:
Metoorda Öldük ve klansızız 15 sn. doldu. Yukarıda iki yazı var ve şöyle yazıyor:
- İstihbarat Subayının Yanında Canlan- -Babil Ali'de Canlan-
Yeraltında Öldük ve yukarıda iki seçenek var ve şöyle yazıyor:
-Domuz Kent'de Canlan- -Cinnet'in yanında canlan-
Eminönünde öldük ve klansızız 15 sn. doldu. Yukarıda iki yazı var ve şöyle yazıyor:
-Komutanın yanında canlan- -Ağaçlıkta Canlan- (Ağaçlık dediğim yer mısır'ın ordaki örs)
Böyle oldumu hem görevlerimize kolay ulaşabiliriz hemde oyunu daha rahat oynarız bence. Yeraltında nerde ölürsek ölelim domuz kentde canlanmak biraz can sıkıcı çünkü onca yolu tekrar gitmek çok büyük sıkıntı.
Eğer fikri beğendiyseniz lütfen DESTEK EKİBİNE YOLLAYIN. Beğenmediyseniz veya eksikler gördüyseniz lütfen yorum atıp düzeltmemizi sağlayın.
Teşekkürler
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN 
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
öldügüz yerde doğarsanız 30 bin para kaybedersiniz pluslara 1/3 ü yani 10 bin gibi bişi getirilir ve şifacı istiyen arkadaşda olur aradaSanaLBeLa yazdı:ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca İHTİLAL
senin başına çok geldi heralde ama benim başıma gelmedi kardeşim gelsede oyun sonuçta senin imzandaki güzel sözle veriyim cevabını gülü seven dikenine katlanırumutabi yazdı:20 lwl birinin seni 1 canla kaldırıp tekrar tekrar kesilmen hoşuna gidiyorsa peki kardeş veya olup şehirde başlamak istyiorsan adam seni kaldırıyor bence saçma biz izin vermeden bizi canlandıramazlarpacoct yazdı:bir yere kadar haklısın klan savaşı sırasında hemen kalkıp kesersin o zamanda klan savaşının bir anlamı kalmaz buraya kadar iyi de xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul ediyormusunuz gibi bir şey dahada saçma olmadımı sence ???umutabi yazdı:Bence bi hayli saçma olurdu,
Sebebi ise
boşa vakit kaybı olmazmı öldüğünde herkez bir an önce kalkmak için uğraşıyor bide öyle bişeyin çıkması tamamen gereksiz olmazmı ?? belki kafandaki daha farklı bişeydi ama onu yazmamıssın
- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu
Konuda zaten öldüğümüz yerden kalkalım denmedi. Yorum yapan arkadaşlar öldüğümüz yerde kalkalım dedi bencede saçma öldüğümüz yerden doğmak ama asıl konu seçenekler ben öldüğümüz yerden kalkmaktan bahsetmedim.SanaLBeLa yazdı:ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN
SinanSoyman yazdı:Konuda zaten öldüğümüz yerden kalkalım denmedi. Yorum yapan arkadaşlar öldüğümüz yerde kalkalım dedi bencede saçma öldüğümüz yerden doğmak ama asıl konu seçenekler ben öldüğümüz yerden kalkmaktan bahsetmedim.SanaLBeLa yazdı:ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN
auril & DoubleLift
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Fazla Metin2 oynamanın zararları.Saçma sapan şeyleri İKV'yede getirtmeye çalışıyosunuz.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu
Saçma sapandan kastın olduğumuz yerden kalkmaksa haklısın lakin değilse haberin ola hayatımda hiç metin2 oynamadım ..VatanKIRIM yazdı:Fazla Metin2 oynamanın zararları.Saçma sapan şeyleri İKV'yede getirtmeye çalışıyosunuz.