Yeniden Doğma Seçeneği Bize Ait Olsun !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kralxxkerem
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Yeniden Doğma Seçeneği Bize Ait Olsun !

Mesaj gönderen Kralxxkerem »

umutabi yazdı:
pacoct yazdı:
umutabi yazdı:Bence bi hayli saçma olurdu,
Sebebi ise
Klan savaşında bi adam seni kesti ve adamın 10 canı var,
Hemen kalkıp adamı kesersin ve cok saçma olur ama şifacılar seni kaldırırken xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul edyormusunuz gibi bir yazı olsa hiç fena olmazdı
bir yere kadar haklısın klan savaşı sırasında hemen kalkıp kesersin o zamanda klan savaşının bir anlamı kalmaz buraya kadar iyi de xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul ediyormusunuz gibi bir şey dahada saçma olmadımı sence ???
boşa vakit kaybı olmazmı öldüğünde herkez bir an önce kalkmak için uğraşıyor bide öyle bişeyin çıkması tamamen gereksiz olmazmı ?? belki kafandaki daha farklı bişeydi ama onu yazmamıssın ;)
20 lwl birinin seni 1 canla kaldırıp tekrar tekrar kesilmen hoşuna gidiyorsa peki kardeş veya olup şehirde başlamak istyiorsan adam seni kaldırıyor bence saçma biz izin vermeden bizi canlandıramazlar
Onun yerine seçeneklere "Öldüğünüzde kaldırmaya izin ver" gibi bişey olsa bu seçenek açık olunca bizi sormadan canlandırabilirler ama kapalı olursa biz izin verelim ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SinanSoyman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SinanSoyman »

Sebebi ise
Hemen kalkıp adamı kesersin ve cok saçma olur ama şifacılar seni kaldırırken xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul edyormusunuz gibi bir yazı olsa hiç fena olmazdı
Ben olduğumuz yerden canlanalım demedim , zaten bence öyle bişey olmasıda saçma ben 2 seçenek olmasını önerdim olduğumuz yerden canlanmayı değil
-----------------Acımasızaslann & Acımasızkaplan
Resim
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

SinanSoyman yazdı:Öncelikle herkese iyi günler ..
Bu konumda sizlere yeniden doğduğumuzda başladığımızı yeri seçmemiz gerektiğinden ve yepyeni bir fikirden bahsedicem .
Şimdi öldüğümüzde bildiğiniz gibi 15 sn. bekler en yakın doğma yerinden Yeniden Doğarız. Örn. Yeraltından nerde ölürseniz ölün Domuz Kent'den doğarsınız. Metoorda klansızsanız ya subaydan yada babilden başlarsınız. Ama bence şöyle olmalı:

Öldüğümüzde 15 sn. geçince yukarıda 2 Seçenek olmalı:

Metoorda Öldük ve klansızız 15 sn. doldu. Yukarıda iki yazı var ve şöyle yazıyor:

- İstihbarat Subayının Yanında Canlan- -Babil Ali'de Canlan-

Yeraltında Öldük ve yukarıda iki seçenek var ve şöyle yazıyor:

-Domuz Kent'de Canlan- -Cinnet'in yanında canlan-

Eminönünde öldük ve klansızız 15 sn. doldu. Yukarıda iki yazı var ve şöyle yazıyor:

-Komutanın yanında canlan- -Ağaçlıkta Canlan- (Ağaçlık dediğim yer mısır'ın ordaki örs)

Böyle oldumu hem görevlerimize kolay ulaşabiliriz hemde oyunu daha rahat oynarız bence. Yeraltında nerde ölürsek ölelim domuz kentde canlanmak biraz can sıkıcı çünkü onca yolu tekrar gitmek çok büyük sıkıntı.

Eğer fikri beğendiyseniz lütfen
DESTEK EKİBİNE YOLLAYIN. Beğenmediyseniz veya eksikler gördüyseniz lütfen yorum atıp düzeltmemizi sağlayın.

Teşekkürler
Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin ama bunu Yapacaklarını Zannetmiyorum
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN :D
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

SanaLBeLa yazdı:ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN :D
öldügüz yerde doğarsanız 30 bin para kaybedersiniz pluslara 1/3 ü yani 10 bin gibi bişi getirilir ve şifacı istiyen arkadaşda olur arada :D
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

umutabi yazdı:
pacoct yazdı:
Sebebi ise
bir yere kadar haklısın klan savaşı sırasında hemen kalkıp kesersin o zamanda klan savaşının bir anlamı kalmaz buraya kadar iyi de xxxx isimli oyuncu sizi kaldırmak istiyor kabul ediyormusunuz gibi bir şey dahada saçma olmadımı sence ???
boşa vakit kaybı olmazmı öldüğünde herkez bir an önce kalkmak için uğraşıyor bide öyle bişeyin çıkması tamamen gereksiz olmazmı ?? belki kafandaki daha farklı bişeydi ama onu yazmamıssın ;)
20 lwl birinin seni 1 canla kaldırıp tekrar tekrar kesilmen hoşuna gidiyorsa peki kardeş veya olup şehirde başlamak istyiorsan adam seni kaldırıyor bence saçma biz izin vermeden bizi canlandıramazlar
senin başına çok geldi heralde ama benim başıma gelmedi kardeşim gelsede oyun sonuçta senin imzandaki güzel sözle veriyim cevabını gülü seven dikenine katlanır ;)
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
SinanSoyman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

SanaLBeLa yazdı:ÇOK SAÇMAAAA ÖLDÜĞÜMÜZ YERDE DOĞMAK BEN ŞİFACIMLA NAPACAM OZMN :D
Konuda zaten öldüğümüz yerden kalkalım denmedi. Yorum yapan arkadaşlar öldüğümüz yerde kalkalım dedi bencede saçma öldüğümüz yerden doğmak ama asıl konu seçenekler ben öldüğümüz yerden kalkmaktan bahsetmedim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

SinanSoyman yazdı:
Konuda zaten öldüğümüz yerden kalkalım denmedi. Yorum yapan arkadaşlar öldüğümüz yerde kalkalım dedi bencede saçma öldüğümüz yerden doğmak ama asıl konu seçenekler ben öldüğümüz yerden kalkmaktan bahsetmedim.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Fazla Metin2 oynamanın zararları.Saçma sapan şeyleri İKV'yede getirtmeye çalışıyosunuz.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
SinanSoyman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

VatanKIRIM yazdı:Fazla Metin2 oynamanın zararları.Saçma sapan şeyleri İKV'yede getirtmeye çalışıyosunuz.
Saçma sapandan kastın olduğumuz yerden kalkmaksa haklısın lakin değilse haberin ola hayatımda hiç metin2 oynamadım ..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön