Mini İKV Buluşması!
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Mini İKV Buluşması!
Anadolu yakasında ne var anlayamadım herşey orada oluyor.Sevdiğim sanatçıların konserleri, oyun fuarları, Buluşmalar vs..
Bir kere de bana yakın bir yerde olsa keşke 
CHIVALROUS
Her buluşma fuar vb. aktivitelerde bulunduğum gibi bu aktivite de ordayım...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Neden Sobee bi tane buluşma yaptıklarında sadece bir tane yerde odaklı kalıyor. Başka şehirlerdede yapabilirler. Hep istanbulda bir tane yere bağlı kalıyorlar. Bakınız. Joygame ekibine her istanbulun ilçesinde veya başka şehirlerde mini buluşmalar düzenliyorlar. S2, zombiRock, Cengizhan2 vb .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
M1btLa yazdı:Neden Sobee bi tane buluşma yaptıklarında sadece bir tane yerde odaklı kalıyor. Başka şehirlerdede yapabilirler. Hep istanbulda bir tane yere bağlı kalıyorlar. Bakınız. Joygame ekibine her istanbulun ilçesinde veya başka şehirlerde mini buluşmalar düzenliyorlar. S2, zombiRock, Cengizhan2 vb .
Kardeşim Yeni Gelişmelerden Haberin Yok Sanırsam Joygame Türkiye turuna Çıktı İl İl gezerek Kafelerde Etkinlikler Düzenleyip Ödül Dagıtıyorlar Her ilde Merkez Bi nokta Belirleyip Ordaki Oyuncuları Oraya Topluyorlar.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Sobee stüdyonun Böle bi Tura Çıkması Zor olucaktır neden Die sorarsanız Sobee stüdyo ve Joygame Karşı karşıya getirilirse Sobee stüdyo Kalitesi ve Oyunu ile Biraz yüksek kalır Joygame 10 taneden fazla Oyunun Ana merkezi kurucusu Hepsiyle Fazla İlgilenemediği İçin Tura çıktığı Oyunlar Wolteam ve S2 Son Silah Oyunları Üzerinden Çıkıyor Sobee 3 5 oyun ile İlgileniyor SüperCan , İCF , İKV,1Man Gibi Oyunlar Hem sayısı Az Hemde Mecbur 1 tanesi ile Ugraşırsa Dier Oyunlardan tepki Gelir Onun İÇİn İKv nin Sadece İstanbulda Toplanması Mantıklı Merkezi Bi nokta nede olsa Ve Bu Küçük Bir Buluşma bir Araya Gelip Eğlenmek amaçlı Yapılan Bişi Ama bende Çok mutlu deilim Orda Yapılmasına Türkiyenin Heryerinden Oynanıyor Bence bu Kadar Sıkıntı etme İnş Başka Bi Buluşmada Sizin Orda olur
GameX'te İstanbulda Olucaktır.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
O R U Ç L U Y U Z Mübarek !
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lie The World
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Compex Beşiktaş'ta oldu ve olmaya devam ediyor. (Lütfi Kırdar )xFahrenheitx yazdı:Anadolu yakasında ne var anlayamadım herşey orada oluyor.Sevdiğim sanatçıların konserleri, oyun fuarları, Buluşmalar vs..Bir kere de bana yakın bir yerde olsa keşke
Geçen sene Adeks buluşması da Beşiktaş'ta oldu. Sanırsam ilk kez Anadolu Yakasında oluyor bir buluşma
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Yav bir saat verin bare sabahın köründe gidip kapıdamı bekleyecez