Ya bu güzel genç kardeşlerimiz oyunla kafayı bulmuşlar. "Yazık yahu bu ne hal" dedirtiyor, aldırma sen bunlara vanderimVandervaart yazdı:Oyunu bırakalı 2 yıl oldu hala aynı kafasın hiç değişmemişin.. Biraz beynin aklın falan var sanırdım ama yokmuş..Bu seçim KURA ile yapıldı güce göre değil.. Kafan çalışsın biraz oyuna çok kaptırma kendiniquakex58 yazdı:Arkadaşlar Saşmalıgın Daniskası sızna ypıcanz ıse smdı warya turnuvanın favorılerındeım ama ıste yedeklerdeym sadece sıze guluyorum baska bısı demıyorum basarılar:) Yonetımın adeletı bu
iyi forumlar
![]()
Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstemem
quakex58 yazdı:Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstemem
kardeş kusura bakma galiba anlamıyorsun bunlar KURA ile seçiliyor anlatabildim mi .! o iyi bu kötü diye bir seçim yapılamaz anlatabildim mi .Merak etme elbet biri katılmaz yedekten girersin.katılamazsanda her ay yapılıyor dert etme bu kadar..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
cemadrian yazdı:quakex58 yazdı:Benım Vandere Bısey Dedıgım Yok ama Sacmalık Snn kazanma ıhtımalın 0 bnm hıc deglse bıle 0,1 var snn o bıle yok o yuzden dıyorum kmseyı kucumsemek degl adamacım yapıcaklarsa bı ısı duzgun yapcaklar bnm belırtmek ıstedıgım yonetımın sacmalıgı vanderı hıc bır sklde kuck dusurmek ıstemem
kardeş kusura bakma galiba anlamıyorsun bunlar KURA ile seçiliyor anlatabildim mi .! o iyi bu kötü diye bir seçim yapılamaz anlatabildim mi .Merak etme elbet biri katılmaz yedekten girersin.katılamazsanda her ay yapılıyor dert etme bu kadar..
ferhat aramızda kalsın ama o konuştuğn tam bir neyse boşuna konuşma anlamaz o :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Tamam ıste O kuralara bnm şikayetım
quakex58 yazdı:Tamam ıste O kuralara bnm şikayetım
ne demeleri lazımdı osman ? Quakenin eceli bıçak sırtı itemleri var .. Vandervaart ın koparanı var almayalım onu mu alalım diyeceklerdi .. BUNUN NERESİ ADİL ?
Herkes Gider Mi ?
İteme Gore alıcaklardı evet smdı vander katılırsam bnm hakkm ynmıs olcak o nolucak ?
yarışmaya 16 kişi alınacağı ve 4 yedek seçileceği günler öncesinden belirlenmişti . Ve bu alımların kura ile çekileceği herkes tarafından biliniyordu..Bunu kabul ederek buraya başvurdun .Evet 17 kişi içinden 1 yedek çıkacaktı buda sen oldun .Ne diyelim Kader..Bekliceksin 1 kişi katılmayacak..yada ücreti ödeyemeyecek..Yedekden Seni alacaklar.Bak Mesela Eminönü sunucu şampiyonasına dün katıldım baya bir kişi katılmadı 4 yedek bile yetmedi yani.. elbet biri katılmaz.katılırsada boşkoy her ay olacak bu etkinlik.. bizde katılamıyoruz 16 büyücü olmadı diye .Ne desek boş yani..
Herkes Gider Mi ?
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
quakex58 yazdı:İteme Gore alıcaklardı evet smdı vander katılırsam bnm hakkm ynmıs olcak o nolucak ?
Harbi Denyosun İtemlere göre Vs mi Olur :mrgreen:
Hasar Ateş Birincisi
yok Buz Birincisi Olur :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Quake dediğim gibi KURA ile çekilior..Milletin itemine göre değil bu yarışma.Merak etme beni bu sunucuda küçük düşürebilecek kimse olmadı bu saatten sonrada olamaz.He benimde kimseyi küçük düşürme gibide bi hedefim yok.
Ama bu tartışmayı uzatmaya gerek yok.Çünkü ben bu yarışmaya katılmam.Ölesine yazdım bende çıkmışım.Benim yerime zaten sen gircen merak etme rakibinde belli.Bakalım bu sözlerini icraata çevirebilcen mi.Acaba Loaya yenilirsen ne diyebilcen onu merak ediorum .. İyi forumlar
Ama bu tartışmayı uzatmaya gerek yok.Çünkü ben bu yarışmaya katılmam.Ölesine yazdım bende çıkmışım.Benim yerime zaten sen gircen merak etme rakibinde belli.Bakalım bu sözlerini icraata çevirebilcen mi.Acaba Loaya yenilirsen ne diyebilcen onu merak ediorum .. İyi forumlar