Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Umarım yaptığınız haksızlığın farkındasınızdır. Resmen beni kafadan elediniz. Sadece bu oyuna verdiğim onca emeğe acıyorum. Böyle bir oyunda böyle despot bir yönetim olduğu için sizleri kınıyorum...

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim. Loncamızı temsil eden; Uniquetürk, KıVo, BLACKDEWIL. sizlere de yeni turlarda başarılar arkadaşlar. Bende yarışmak isterdim.biliyorum ki çok güzel bir atmosfer olmuştur.
Başvurduk ama olmadı. hak eden kazansın.
- FATOSTYLE
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
atabey yazdı:Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim. Loncamızı temsil eden; Uniquetürk, KıVo, BLACKDEWIL. sizlere de yeni turlarda başarılar arkadaşlar. Bende yarışmak isterdim.biliyorum ki çok güzel bir atmosfer olmuştur.
FEROLEYTE yı unutmayalım

BLACDEWIL // ŞANSÖLYE
Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.
- feroleytee
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Raiders of Anatolia
FATOSTYLE yazdı:atabey yazdı:Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim. Loncamızı temsil eden; Uniquetürk, KıVo, BLACKDEWIL. sizlere de yeni turlarda başarılar arkadaşlar. Bende yarışmak isterdim.biliyorum ki çok güzel bir atmosfer olmuştur.
FEROLEYTE yı unutmayalım![]()
Atabey'i tüm samimiyetimle kınıyorum!
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
fatiih seni kesmek zorunda kalacagım

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- Silentdeathx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
başarılar inan 
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
40 yılın Başı GM Oyuna Giriyo Yanlız Bulmuşken Bişey Sorayım Dedim Etkinlik Görevlileri Nedense Atarlandı Hemen Diskalifiye Olduk :mrgreen: . Zaten Rakibim Yoktu Kazanmıştım Mevzu Parapul Davası Deyil Zaten,Orda Sordugum Bişeye Cevap Verseydi Çocuk Azarlar Gibi Laf Sölemeseydi Söz Bir 20 deyil 30 m Verirdim Sırf Sussun Diye 
Biz Olmasak Kim Maşşlarını Verecek
Biz Olmasak Kim Maşşlarını Verecek
- FATOSTYLE
- İskele Babası
Kuzenlerı karşı karşıya getiren yönetimi kınıyorum

BLACDEWIL // ŞANSÖLYE
- Estellixeymen
- İskele Babası
Loncamızdan katılıp kazanan;Uniquetürk,KıVo,BLACKDEWIL,FEROLEYTE ve diğer katılan arkadaşlara başarılar dilerim savaşçımın yeterli olmamasından dolayı katılamadım büyücüde de pek iddialı olmadığım için ismim yazıldığı halde son anda vazgeçerek katılmadım. Diğer turnuvaya savaşçımı hazırladım ve çalışmalara başladım inşallah seçilirim diğer turnuvaya katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar. 
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Ferüme bak be ferüm bitir hepsinin işini sana güveniyorum beni aratmaKaPLaN yazdı:SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI[tr][th]Karakter Adı[/th][th]-[/th][th]-[/th][th]Karakter Adı[/th][/tr] [tr][td]MoJiTo[/td][th]0[/th][th]2[/th][td]Xxsancaktarxx[/td][/tr] [tr][td]IISILENTDEATHII[/td][th]2[/th][th]1[/th][td]EffairGenclik[/td][/tr] [tr][td]Fuhrer[/td][th]2[/th][th]1[/th][td]cunyırı[/td][/tr] [tr][td]BLACKDEWIL[/td][th]2[/th][th]1[/th][td]ŞAHXPOLICE[/td][/tr] [tr][td]IIEndLeSsXZyTII[/td][th]0[/th][th]2[/th][td]NİGHTKİSS[/td][/tr] [tr][td]Uniquetürk[/td][th]2[/th][th]1[/th][td]ÇınarAğacı[/td][/tr] [tr][td]DaMAT[/td][th]0[/th][th]2[/th][td]FEROLEYTE[/td][/tr] [tr][td]KıVo[/td][th]2[/th][th]0[/th][td]PyrO[/td][/tr]
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL[tr][th]Karakter Adı[/th][th]-[/th][th]-[/th][th]Karakter Adı[/th][/tr] [tr][td]Xxsancaktarxx[/td][th]2[/th][th]0[/th][td]IISILENTDEATHII[/td][/tr] [tr][td]Fuhrer[/td][th]0[/th][th]2[/th][td]BLACKDEWIL[/td][/tr] [tr][td]NİGHTKİSS[/td][th]2[/th][th]0[/th][td]Uniquetürk[/td][/tr] [tr][td]FEROLEYTE[/td][th]2[/th][th]0[/th][td]KıVo[/td][/tr]
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...