Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen turkishqe »

EraySULUN yazdı:Benim Agustos 17 de dugunum olmasi nedeniyle oyunu birakmis bulunmaktayim.Seminerde oldugumdan gereken bildigilendirmeyi yakin arkadaslarima veremedim..Turnuvadan cekiliyorum.Benim yerime yedek olan ToRaNaGaII nin gelmesini rica ediyorum.Bu foruma son yazimda son istegimi kirmayacaginizdan eminim.

Eminonu sunucusuna geldigim andan itibaren Beyazksokteki arkdaslarimdan cok bana yardim eden ToRaNaGaII (Ismail)'e tesekkur ediyorum.Benden 5 yas buyuk olmasina ramen bana hem abilik hem dostluk yapmistir.Bu yuzden ISMAIL ABIME TESSEKKUR EDIYORUM.Reel ve sanal hayatinda basarilar diliyorum.

Herkse basarilar diliyorum iyi olan kazansin.
Bildigime göre yedekler arasındaki en üst sıradan başlanıyor as kadroya alım yani 2 savaşçı çekildigine göre toranage ve rehabet katılmış olacak.
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

izdirapgrafik yazdı:9 adet birbiriyle tamamen aynı eşyayı giyen iki oyuncunun düello yaptığı bir turnuva düzenliyorsunuz.Sağlıklı bir pvp sistemi olmadan bu tip etkinlikler saçma geliyor bana.Katılmıyorum.
Gerekli cevap verildi zaten - ANLAYANA -
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

HeilHitler yazdı:
izdirapgrafik yazdı:9 adet birbiriyle tamamen aynı eşyayı giyen iki oyuncunun düello yaptığı bir turnuva düzenliyorsunuz.Sağlıklı bir pvp sistemi olmadan bu tip etkinlikler saçma geliyor bana.Katılmıyorum.
Gerekli cevap verildi zaten - ANLAYANA -
Herkesin düşüncesi kendine aittir çok da sivrilmek istemem.
2006-2013
PRESTIGE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen PRESTIGE »

Bütün yedekleri savaşta görmek sevindirici olsada çekilen yada bir şekilde elenen arkadaşlar içinde üzücü...
eray kardeşime reel hayatında başarılar dilerim hepimiz için hayırlı olması dileğiyle ...

ToRaNaGaII
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Çemberli gelmeden önce 521 büyü asitle iyileştirmesiz büyücü keserdim. Şimdi herkes asitçi oldu maşallah. Daha önce defalarca kestiğim şifacılar bugün gelmiş Ruh Döven itemleriyle beni kesiyorlar. Beni bilen bilir kimseye hava yapmam, övünmem (gıcık kaptıklarım hariç) . Ama kimse kusura bakmasın ben gayet iyi bir şifacıyım. Misal beni kesebilen büyücüler çok nadirdir. Ne Ruh Döven ile, ne Hidroflorik ile işim olmaz. Bana büyük yardımı dokunan kişi konfüçyüs Alper Abi ve birkaç arkadaşımdır. Onların da katkılarıyla kendi stratejimi kendim yaratırım. Ama bu ay turnuva şifacılara da yapılmış olsaydı 16 tane birbiri ile büyük ölçüde aynı yetenekleri kullanan, Ruh Döven giyen şifacılar(!) yarışacaktı. Siz misiniz şifacı? "Şifacıyım" diyen 1 tane bile Ruh Döven giymeden geçsin karşıma da görelim şifacılıklarını! Bu güne kadar reklam yapmadım diye ezik muamelesi yapanlar, büyü şifamı ezik görenler; benim 20m param yok ama makine param var. Buyrun geçin karşıma da göreyim erkekliğinizi. Beni isyan ettiren bala item düşürenlerin kendilerini en iyi şifacı sanmaları. Sizin full mevlanayla bastığınızı yeri geliyor ibni cevoyla basıyorum. Saatlerce bölge attınız da ne oldu sanki? Sizin "en iyi" dediğiniz adamları 2'ye tek kestiğimi biliyorum. Çıkartın Ruh Dövenleri de geçin hele karşıma. Şaheser yok dedim ama ashab da serbest sizlere. Buyrun hodrimeydan..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

Çok tehlikelisin AGeZeRR :roll:
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Eğer diler isen zevkinede olsa vs atabilirim şifacı ile ruh döven itemim bulunmamaktadır ve bir iddamın olduğunu pek sanmıyorum her sınıf ile her koşulda herkezin karşısına çıkabılırım ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
KeMaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KeMaN »

hadi ya öylemi görünüyorum ;)
Resim

Resim
AGeZeR AGeZeRR İLKveSON
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

KEMALIZMX yazdı:Eğer diler isen zevkinede olsa vs atabilirim şifacı ile ruh döven itemim bulunmamaktadır ve bir iddamın olduğunu pek sanmıyorum her sınıf ile her koşulda herkezin karşısına çıkabılırım ;)
Ben daha çok "iddialıyım" diyenlere seslenmiştim ama istiyorsan seve seve atarım tabi. Başka arkadaşlar varsa, özellikle hile yapmayacaklar, buyrun bekliyorum.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

dilersen " o iddalı kişilerdenim " de diyebilirim nasıl sevinecekisen artık öyle düşün ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön