fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??

Mesaj gönderen Essoperagma »

aetra yazdı:Aslında istatistikler gün geçtikçe oyuncu sayısının arttığını gösteriyor. Sanırım bu herkesin yakın çevresinden kaynaklı. Arkadaşlarının oyuna ara vermesi oyunda kimse kalmadı gibi hissedebilmene neden olabiliyor. Birde genele açık olmayan grup bölgelerinin, bir çok oyuncuyu içerisinde barındırması ve gözden uzak tutması, Eminönü, Sivri Ada, Meteor bölgesi, Yeraltı gibi yerlerin daha tenha görünmesine neden olabilmektedir. Ayrıca Topkapı güncellemesinin ardından, yoğunluk oluşturan ruh taşları ve geçiş kapıları artık birçoğumuz tarafından kullanılmamakta ve Topkapı bizi görev yerlerine direkt ulaşmamıza yardımcı olmaktadır. Buda Eminönündeki vazgeçilmez madenlerle diğer tüm bölgelerden gelen klan mensuplarının kıran kırana çarpıştığı Komutan çevresinin, meteor bölgesinde Lodos Sancağı çevresinin tenhalaşmasının en önemli aktörüdür.

Bende uzun süren bir ayrılığın ardından yaptığım dönüşte, oyuncu sayısı mükemmel seviye artmış gördüm ve oyuna yeni kaydolmuş onlarca kişiyle tanışma fırsatı buldum :) İstanbul Oyun, gün geçtikçe büyümeye devam edecektir...
Asil sebep su: "ikv nin oyuncusu yok".
Gelin oyuncu sayisini hesaplayalim.

-Siginak migrat ve cemberlinin tahminen 15 kopyalari vardir. Hadi diyelim ki 40 kopyalari olsun, benden size avans. Her biri tam kapasite dolu olsun (nerde gorulmus!). 3*40*6 = 720 oyuncu eder. Toplam 8 sunucu var, yine benden size kiyak 20 sunucu oldugunu varsayalim (!). 20*720 = 14400 oyuncu eder.

-Geri kalan oyuncularin bir kismi da topkapida isinlanmakla mesgulmus. Oyundaki yaklasik lonca sayisi 80 diyelim ( lonca savaslarina secilenleri saydik viewtopic.php?f=46&t=90851). Ben yine biraz abartayim, 80 degil de 160 lonca oldugunu varsayalim. Her bir loncanin da 20 oyuncusu olsun (20 mi?? evet hepsinin 20 oyuncusu var, sadece varsayim), 160*20 = 3200 oyuncu.

-Oyunda grup bolgeleri haric 10 bolge oldugunu varsayalim (eminonu, antrepo, misir....) ve hepsinde aylak aylak dolasan 100 er oyuncu olsun (yeraltinda bile 100 oyuncu yok, ben antrepoya bile 100 oyuncu verdim). Bu da sunucu basi 1000 oyuncu demek. 8 sunucuda toplam 8000 oyuncu.

sonuc: sayilari bu kadar abartmama ragmen ikv oynayan oyuncu sayisi 14400+3200+8000 ~= 25bin.

Simdi siz sayilari abartmadan gercek degerleri hesaplamaya calisin, bakalim ikv nin kac oyuncusu varmis.

Hala 700.000 oyuncudan bahsediliyor, 70.000 bile inanilmaz komik.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

7500 bile cıkmaz dostum en fazla 750 :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Kurt önüne bakıyorum arada.Saate göre 20-30 kişide oluyor,10 kişide.Fakat onun dışındaki bölgeler iyice boşaldı artık.Oyuna başladığımda çok değil 1.5 sene önce banka lodos dolu olurdu.Şimdi arzlar biraz sağlam gelirse ele geçirebiliyorlar.Daha rahat maden çekiyorum bu aralar bu sebepten dolayı..
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

linkin00 yazdı:yaz aylarının gelmesi dolayısı ile okulların tatil olmasıyla ikv ye olan rağbetin artacağı düşüncesi boş çıktı sanırsam

Eminönü sunucusunda çemberlitaş giriş önü dolu olurdu akşama kadar ama şimdi 3 5 kişi oluyor çoğu zaman acaba bu bazı şeylerin sinyali mi neler oluyor 700 bin 70 bine doğru akıyor mu ?

diğer sunuculardan olan arkadaşlar yorum atarlarsa bu duruma sevinirim

Sen hala 70 bin diyorsun ben sana net bilgi veriyorum. Bu oyunu oynayan kişi sayısını toplasan 10 bini aşmaz. Facebook sitesine aldanma. Yarısı fake. İnan bana 10 bin kişiyi geçmez bu oyunu oynayan.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

oyunu oynayan en fazla 1500 insan vardır topkapı sarayında 1200 kişi on oldu 100 nün işi cıksa 200 üde bakmaya üşense tamamlanır piyangoyada 1200 kişi katıldı zaten
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön