Sizce YEni bÖlge Tangris mi??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Temharasyonel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Sizce YEni bÖlge Tangris mi??

Mesaj gönderen Temharasyonel »

İkv yapımcılarının tarihi konuda çok iyi olduğunu biliyorsunuzdur.

Paracelsus zehiri buldumu bilmiyorum ama önemli bir buluş yapmış kimyacıdır.
Bunun gibi çok örnek vardır farketmediklerimiz dahil.
Zaten ikv yi diğerlerinden ayıran bu.

Haritaya gelince Bence Koridorlar çift yön ise
1-Koridor daki tüm hayvanları kesmeliyiz bu yüzden dengeli bir karakter dağılımı olmalı.
2-2 ye ayrılacağız.
3-Gidiş dönüş olabilir.Zor ama sonuç ta bir ihtimal 2 maden ocağı var.2 koridor yolu var.2 grup girebilir.
Yani 2 grup girip gidişte ayrı yerler dönüşte ayrı yerler izlenebilir.

Forumu iyice inceledim Grup Bölgelerine girmedim ama savaşçılar bahtsızmış bu konularda muhtemelen bu sefer böyle olmayacak.

Grup Bölgesi videolarını izledim ve Burada maden ocakları var.
Grup Bölgelerinden sıkılmışa benzıyor insanlar.Ve maden ocakları var.Muhtemelen Koridordan madenlere gitmek için
yolun sonuna gitmemiz gerekiyor demekki yol zorlu Kitabe Örneği verebilirim.Bence forumda okuduğum artık oyunda
emek değil para konuşuyor diyenler Yapımcıları etkiledi.

Bence paradan çok emeğin konuşacağı madenlerin ve işbirliğinin hatta cevriye karakürk gibi boss lardaki gibi 2-3 grupla beraber gidip 1 grup dönülecek bir harita.Oyun çok zevklenecek emin olun

-Özetle mantıklı bakarsak 2 maden-2 koridor var yani tek grup için olmayabilir.
-Yollar uzun bu kadar uzun ve düz yollar boş olamaz.Bosllar çıkabilir.Kitabe bol hayvanlı veya Karakürk yolu gibi mini boss diyeceğimiz hayvanlarla dolu olabilir.
-Maden Ocakları demek madenin ön planda olduğu harita demek bence.Para konuşuyor diyenler için güzel olur emek konuşacak.Oyunun bu kadar para odaklı olması belkide bu gelişim içindi kim bilebilir gelişim için maddiyat gerekli ve
onu sağlamış ve şimdi emek oyunu olmuş olabilir.

Okuyana Teşekkür Ederim.
Okumaya Saygı Duyarım.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Acaba bu Lonca eklentisi olmayasın Arz Loncası Lodos loncası diye.

Kadim hidra Arz ve Lodos kalanalrını birleştirmiştin ve Kadim ölünce Tekrar eski halelşrine dönecek.

Lodos Loncası arz loncası diye iki bolumden olusan bir eklenti bu 59 levelde olmayablir. Lonca grup bölgesi olaması ihtimali yüksek gibi bence.

Ayrıca ağzınızdan çıkan kelimelere dikakat edin takiptesiniz :)
Bu forumu görüntüleyenler: aetra, AHoESKIGUNLER, ARZLODOS, atabey, Auril, BeDBaHT, BlackParadise, Chuckyx, CsyX, Forumkral, Google [Bot], heyyo, Hummer, Index, Isakall, KaPLaN, KEMALIZMX, ozcanlar, ProtectorDragon, ReFLeX, Refresh, rennhut, Respirasyon, ReVaNCHisTaa, Silahci, SosyalMesaj, StayAway, Suat123, veym2, wonka, xFirelifex ve 39 misafir
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

ARZLODOS yazdı:Acaba bu Lonca eklentisi olmayasın Arz Loncası Lodos loncası diye.

Kadim hidra Arz ve Lodos kalanalrını birleştirmiştin ve Kadim ölünce Tekrar eski halelşrine dönecek.

Lodos Loncası arz loncası diye iki bolumden olusan bir eklenti bu 59 levelde olmayablir. Lonca grup bölgesi olaması ihtimali yüksek gibi bence.

Ayrıca ağzınızdan çıkan kelimelere dikakat edin takiptesiniz :)
Bu forumu görüntüleyenler: aetra, AHoESKIGUNLER, ARZLODOS, atabey, Auril, BeDBaHT, BlackParadise, Chuckyx, CsyX, Forumkral, Google [Bot], heyyo, Hummer, Index, Isakall, KaPLaN, KEMALIZMX, ozcanlar, ProtectorDragon, ReFLeX, Refresh, rennhut, Respirasyon, ReVaNCHisTaa, Silahci, SosyalMesaj, StayAway, Suat123, veym2, wonka, xFirelifex ve 39 misafir

İlk 2 merandan :D Bi ben bi ah oh eski günler :D
:)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Forumkral yazdı:
KEMALIZMX yazdı: @Merhaba
Haritayı gördüm muhtemelen gelecek olan Tangris Grup Bölgesi ve ardına gelecek olan karaköy bölgesi ise yeni levellerin geleceği bir yer olacaktır.. ;)
Haritayı gördünmü bilader gb için çok büyük.hadi gb oldu dlyelim oyuncular gb den bıktı yeni gb gelirse oyunda oyuncu kalmaz
haritayı banada atarmısın?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gangbangg »

Haritayı bana atmaya nın çamaşır makinesi bozulsun ak : )
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "

“Genel Etkileşim” sayfasına dön