Yok neymiş para boşa gitti:))
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Yok neymiş para boşa gitti:))
Boş kişi sensin anla bunu .
Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
Sonra dersin para bitmez. Görürsün ilerde .
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
Öncelikle karşında çocuk olmadığını bilmeni isterim.Asosyal manyak demişsin laflarına dikkat et boşun boşu bir insansın hiç bir konuda fikrin olmamasına rağmen her konuya maydonoz olan bir insansın lütfen rica ediyorum konunun sağlığı açısından yazacaklarına biraz dikkat etmeni öneririm :roll:
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
Bu arkadaşın ne demek istediğini tercüme edebilecek varmı :roll:
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Oyuna değil eğlenceye para yatırılıyor. Şuan Online oyunları oynayan %75 kısım oyuna para yatırıyor. Bu da hiç kimseyi bağlamıyor. Yani isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Sen gidip paranı Aquapark ta harcarsın başkası gidip Online oyunda.XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
2 Üyelik açıp yorum atacak kadar aciz olacağını bilmezdim.astalavistabebek yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ben paramı aquaparkta harcamamhukumdargame yazdı:Oyuna değil eğlenceye para yatırılıyor. Şuan Online oyunları oynayan %75 kısım oyuna para yatırıyor. Bu da hiç kimseyi bağlamıyor. Yani isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Sen gidip paranı Aquapark ta harcarsın başkası gidip Online oyunda.XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
Sen okuyorsun biz okumuyorsak ? Buna cevap vermen imkansız o yüzden sadece kendini düşünüp yorum atma ve sus.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben paramı aquaparkta harcamamhukumdargame yazdı:Oyuna değil eğlenceye para yatırılıyor. Şuan Online oyunları oynayan %75 kısım oyuna para yatırıyor. Bu da hiç kimseyi bağlamıyor. Yani isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Sen gidip paranı Aquapark ta harcarsın başkası gidip Online oyunda.XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
Ben şuan paralarımı Eğitimime harcadım . Tüm paralarınızı oyuna senin değiminle eğlenceye yatırmadım. Oyuna yatırdığınız paralar oyunda yükseltme olsun plus olsun Gerçek Hayatınızda 0.. Bunu anlayamadınız daha.
Neyse tartışmaya girmek istemiyorum.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tmm panpa dövme .hukumdargame yazdı:Sen okuyorsun biz okumuyorsak ? Buna cevap vermen imkansız o yüzden sadece kendini düşünüp yorum atma ve sus.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben paramı aquaparkta harcamamhukumdargame yazdı:Oyuna değil eğlenceye para yatırılıyor. Şuan Online oyunları oynayan %75 kısım oyuna para yatırıyor. Bu da hiç kimseyi bağlamıyor. Yani isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Sen gidip paranı Aquapark ta harcarsın başkası gidip Online oyunda.XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
Ben şuan paralarımı Eğitimime harcadım . Tüm paralarınızı oyuna senin değiminle eğlenceye yatırmadım. Oyuna yatırdığınız paralar oyunda yükseltme olsun plus olsun Gerçek Hayatınızda 0.. Bunu anlayamadınız daha.
-
- Sahaf Yardımcısı
2 üyelik demişsinXxxChesTeRxxX yazdı:2 Üyelik açıp yorum atacak kadar aciz olacağını bilmezdim.astalavistabebek yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
Anladım en fazla sınıfın Lise 1.XxxChesTeRxxX yazdı:Tmm panpa dövme .hukumdargame yazdı:Sen okuyorsun biz okumuyorsak ? Buna cevap vermen imkansız o yüzden sadece kendini düşünüp yorum atma ve sus.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben paramı aquaparkta harcamamhukumdargame yazdı:Oyuna değil eğlenceye para yatırılıyor. Şuan Online oyunları oynayan %75 kısım oyuna para yatırıyor. Bu da hiç kimseyi bağlamıyor. Yani isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Sen gidip paranı Aquapark ta harcarsın başkası gidip Online oyunda.XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu .Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın
![]()