xxxTaTaNgAxxx yazdı:Kaynak da belirttim. Zaten aynı şeyler de demedim okursan anlarsın ne demek istediğimi. Google'a filan da yazmadım burada kendini pek bir şey sanma yazık edersin kendine.Hummer yazdı:Eğer yazımı adam gibi okusaydın her kaynakta farklı açıklama olduğu PEK ÇOK KİŞİNİN YANLIŞ BİLDİĞİ aslında Ra ve Horus'un farklı kişiler olduğunu anlardın öyle Goole'a Ra yazıp burda ahkam kesmekle bitmiyor bu iş.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Horus ve Ra ile ilgili Wikipedi'den alıntı:
"...Kefren'den başlayarak firavunlar, onun soyundan geldiklerini ilan etmişlerdir. Ra daha sonra Osiris firavun ilan edilmiştir. Osiris'ten sonra ise Set Osirisi öldürerek başa geçmiştir.Set'en sonra babasının öcünü alarak Horus firavun olmuştur Horus'u da kapsamış ve Ra-Horakhty (ya da Ra-Horus) ismini almıştır." Pek farklı sayılmazlar yani.
Ra ve Horus
Tasvirlerden de anlaşılabileceği gibi; kafasında “yılanlı disk” şeklinde cisim bulunan karakter Ra. Horus’un şapkası farklı. Hatta elimdeki bir kaynakta; Ra’nın insan vücutlu ve şahin başlı kafasının üstünde, şapka yerine, yılanlı disk ile tasvir edildiği açıkça belirtiliyor(1). Elimdeki diğer bir kaynakta; Ra’nın kimisi zaman yürürken, kimi zaman ise otururken tasvir edildiği söyleniyor(2); ki bu doğru.
Mitoloji ile ilgim yok ama daha önceden araştırmıştım ve paylaştım, mitoloji ile ilgim olmamasının nedeni ise saçmalıktan ibaret. Vakit kaybı.
İkv ve İlluminati
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv ve İlluminati
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
doğru olabilir büyücü ceketinin arkasındada tek göz vardı
-
- Salgın Koruyucusu
İlluminati nedir?Dilara01 yazdı:doğru olabilir büyücü ceketinin arkasındada tek göz vardı
Konuyla ilgili olarak bir galeri ekledim göz atmanızı öneririm
Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime İllimunati...
İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.
Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.
İlluminati en basit tanımıyla 'dünyayı yöneten gizli güçler'dir.
Simgesi ise tek gözdür. (Ra Tanrısının gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir.
Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir.
En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir.
Lady Gaga, Jay Z bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson'dur. Örgüte katılıp ününe ün kattıktan sonra sıkıldığını söyleyip ayrılmak istediğinde onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti bir hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını... Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı... Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem'in Not Afraid şarkısı yine bu örgüte karşı yazılmış bir şarkıdır.
Örgüt son olarak geçen aylarda gündeme geldi, sitelerinde sayaç doluyordu ve insanlar o sayaç dolunca korkunç şeyler olacağını düşünüyorlardı fakat yanlıştı. Onlar sadece gündeme gelmek istemişlerdi ve başardılar.
Daha birçok olaylar var fakat derine inmek istemedim daha fazlasını da araştırmadım bu örgütle ilgili bunların bilinmesinin yeterli olduğunu düşündüğüm için, umarım yardımcı olabilmişimdir.
bakacak olursak youtube ' da bir sürü video bulabiliriz arkadaslar...
resimlerde burda..
viewtopic.php?f=46&t=103009
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zdsaBEXCkMU[/youtube]
-
- Salgın Koruyucusu
İKV DEŞİFRE OLDu... Bİ KURUŞ PARA ÇIKMAZ BU SATTEN SONRA BU OYUNA...ALicaan yazdı:
Üçgen ve Tek Göz ...
Tesadüf olamaz değil mi ?
ben ilk defa görüyorum arkadaşlar belki başlık açılmıştır göstereyim demiştim
-
- Demirci Çırağı
JouRney,biraz güldüm ve üzüldüm sana.Hayatında hiç dolar gördün mü :roll:JouRney yazdı:Gördüğünüz her göze İlluminati demekten bıkmadınız
HOPDEDIKS yazdı:Ra'nın gözü demekten bıkan arkadaşlar var , onları bu çileden kurtarmak için foruma eleman alınsın bu konuya Ra'nın gözü desin sadece
Ra gözü gerçekten İlluminati sembolü.Ra gözünü neden kullandılar dersen geçmişi eski mısıra dayandığını söyleyebilirim
Konuya dönecek olursak gerçekten saçmalık.Bu Sobee Studios böyle bir örgüte katılmamıştır.Dünya pazarına bile daha giremedi.İkv desen yıllardır oyuncu sayısı yüzünden sürünüyor.Adamlar 3 kuruş ekmek kazanıyor ona da mani olmayın.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Salgın Koruyucusu
ALicaan yazdı:
Üçgen ve Tek Göz ...
Tesadüf olamaz değil mi ?
ben ilk defa görüyorum arkadaşlar belki başlık açılmıştır göstereyim demiştim
TABİKİ tesadüf olamaz hepsi beyin yıkamak için verilen msjdr.... bilerek veya vbilmeyerek yapıyorlar ama hizmet veriolar illuminati ye'
-
- Salgın Koruyucusu
bu resmi eklemek istiyorum..Kingkarizma yazdı:İlluminati nedir?Dilara01 yazdı:doğru olabilir büyücü ceketinin arkasındada tek göz vardı
Konuyla ilgili olarak bir galeri ekledim göz atmanızı öneririm
Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime İllimunati...
İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.
Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.
İlluminati en basit tanımıyla 'dünyayı yöneten gizli güçler'dir.
Simgesi ise tek gözdür. (Ra Tanrısının gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir.
Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir.
En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir.
Lady Gaga, Jay Z bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson'dur. Örgüte katılıp ününe ün kattıktan sonra sıkıldığını söyleyip ayrılmak istediğinde onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti bir hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını... Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı... Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem'in Not Afraid şarkısı yine bu örgüte karşı yazılmış bir şarkıdır.
Örgüt son olarak geçen aylarda gündeme geldi, sitelerinde sayaç doluyordu ve insanlar o sayaç dolunca korkunç şeyler olacağını düşünüyorlardı fakat yanlıştı. Onlar sadece gündeme gelmek istemişlerdi ve başardılar.
Daha birçok olaylar var fakat derine inmek istemedim daha fazlasını da araştırmadım bu örgütle ilgili bunların bilinmesinin yeterli olduğunu düşündüğüm için, umarım yardımcı olabilmişimdir.
bakacak olursak youtube ' da bir sürü video bulabiliriz arkadaslar...
resimlerde burda..

Allahın verdiği akla her zaman şükretmek lazım.Hele işe yarıyorsa bünyede iki defa şükretmek lazım.Akıl mantık yürüttüğü zaman eğer gerçekten derleyip toparlaycak pratik bir sonuç-sebeb yolculuğuna çıkmışsa mutlaka en doğru ve olabilirliği en muhtemel seçeneği seçecektir.Oyunda birçok yere serpiştirilmiş göz var doğru.Bu gözlerin bilinçli olarak konulmuş olduğunu kabul edersek buna en makul açıklama şu olması gerekmezmi : Biz bu oyunda oyuncuyuz, oyunu bir takım kuralların yasakların çerçevesinde oynamaktayız.Peki bu kurallara yasaklara uymadığımız zaman neler oluyor.Yönetim bundan haberdar olduğunda süresiz bana kadar bir yaptırama uğrayabiliyoruz.Oyunun birçok yerine serpiştirilen bu gözlerin bizlere oyunu kuralları ve yasakları doğrultusunda oynamamız gerektiği ve takip edilmekte olduğumuz üzerine bir işaret olamazmı.Bu illimünate geliyor kaçın hezeyanını çocukken çok güldüğüm bir anımla bitirmek istiyorum.Bir arsada toplanıp top oynaycaktık arkadaşlarımızdan biri ince bir tabaka halindeki bulutları gösterip son derece emin bir şekilde bağırmıştı ''aaaa samanyolu'' .
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
-
- Salgın Koruyucusu
SANİYE 1.32. 1.37 arasi işarete iyi bakın oyundaki direnç KIRMA işareti degilmi
BUDAMI TESADüf
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HtjyBGq6 ... re=related[/youtube]
BUDAMI TESADüf
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HtjyBGq6 ... re=related[/youtube]