Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
Haklısın Ama İlk yorumu Atan Arkadasım haklı Ortam Yap Çevre Edin Biraz da İyi Kullan Bakalım Sensiz Cembere Giriyorlar mı ??
))
Siz Kismis Pi ?
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Ortam Ortamda Cocuk Gelıyor Rutbe Atlamama 1500 KP Diyor. Ben H.o Kardeş diyorum cevap vermeye tenezzül etmıyor . Beyazkoşk boyle bırşey 4 buyu 2 savaşcım var hıcbır ıse yaramıyor al Sana Ortam
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
+100tramp yazdı:SEVGİLİ ARKADAŞLAR VE DEĞERLİ YÖNETİM
BELKİDE ŞU AN İKV NİNİ EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ BU KONUDAKİ ANLATTIĞIM ŞEYDİZ BU YÜZDEN AZICIK VİCDANINIZ VARSA OKUYUN VE DESTEK VERİN :idea:
Bildiğiniz gibi yaklaşık 1,5/2 sene önce ikvmize grup bölgeleri geldi.Geldiği günden bu yana bir çok eleştiri aldı ve Hala eksikleri var ve ben bu konuda buna değinicem.
grup bölgeleri geldiğinden beri Savaşçılar İşşiz kaldı ,dışlandılar ve savaşçıların hepsi item dizemeyince oyuna veda etmek zorunda kaldı buna ben de dahildim
Yaklaşık 1 sene önce grup bölgelirine girmeye çalışıyodum Yükseltilmiş latifim vardı Ayım var dı Full farabi solucan bir şekilde tank olarak grup bölgelerine girmeye çalışıyodum ancak ne kadar uğraştıysamda nerdeyse hiç denecek kadar az girdim ve bu olay beni hasta edince oyunu bırakma kararı aldım... :evil: :evil:
Şimdi 3 gün önce oyuna bir girim diye tekrar kurdum ve girdim klan savaşları felan yaptım ve oyuna yeniden aşık oldum.![]()
Ancak hala aynı sorun devam ediyor;
Oyunu yarısını full itemli arkadaşlar içeriyor yarısınada grup bölgelerine girmek isteyen savaşçılar içeriyor
Bakın benim Savaşçı hesabmda full yücelen-halit dizili set ve full farabi solucan dizili setim var bunun yanında latifim ve ayımda var yani ben kasabilcek herşeyi kastım full üstümü dizdim ama şimdi grup bölgölerinden düşen itemlere ve grup bölgelerindeki görevleri yapmaya ihtiyacım var bun için tekrar tank konumuna geçtim ve tekrar nolur gruplara alın diye yalvarmaya başladım ama nafile, hiç bir şey değişmemiş büyücüler kendilerini kral zannediyor grup bölgelirini kendileri bitiyorlar, savaşçılara çöp muammelesi yapıyorlar(sözüm meclisten dışarı) :?
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :arrow:
Bugün migrata girmek için bir büyücü arkadaşa gruba alırmısın dedim, yok dedi savaşçı lazım değil ejderli büyü lazım dedi, bende bari bir kere alsanda görevlerim var onları yapsam dedim belki zırh düşürürüm dedim
onun bana cevabı şu oldu "SEN SAVAŞÇISIN SENİ GRUBA ALMAZLAR SEN ÇEMBERLİ TAŞDAN DÜŞEN İTEMLERİ ÜRETMEYE ÇALIŞ YOKSA HİÇ BİR İŞE YARAMASSIN!" :evil: :evil: :evil:
Şimdi savaşçılar ne yapsın benim eskiden yaptığım gibi oyunu bıraksınlar mı ?![]()
BENİM ÖNERİM ŞU ; :arrow:
Örneğin grubu topladınız grupta 5 büyücü ve 1 şifa var ve sizde tam girecekken şöyle bir yazı çıkabilir "GRUP BÖLGERİNE GİRERKEN YANINIZDA HER KARAKTER SINIFINDAN EN AZ 1 TANE BULUNMASI GEREKİR"
Böylece grup bölgerinin her birine en az bir savaşçı girebilir. :|
BU BÖLGERİN ADI GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNA GÖRE HER SINIFIN BU BÖLGEYE GİRMEYE HAKKI OLMALI!
BUNU YAPMAK ÇOK ZOR DEĞİL YÖNETİM ! BİZ BU OYUNA OYNAMAK İÇİN PARA VERİYORUZ AMA OYNAYAMIYORUZ BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM GETİRİLMELİ !
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
destekleriniz için çok teşekkürler
insallah bunlara bir çözüm getirilebilir
ikv güzel bir oyun böyle heba edilmemeli
bu arada konuyu bazı Gm-forum yetkilileri görüntülemis onlarında bu başlık altında görüşlerni bildirmeleri hayırlı olur herkes için
insallah bunlara bir çözüm getirilebilir
ikv güzel bir oyun böyle heba edilmemeli
bu arada konuyu bazı Gm-forum yetkilileri görüntülemis onlarında bu başlık altında görüşlerni bildirmeleri hayırlı olur herkes için
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Katılıyorum

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
Sadece savaşçılar diğil
Ejderin olmazsa büyücüleri alıyorlarmı sanıyorsun
Bende gıcık oluyorum bu söze ama çevren olmadıkça giremezsin. .S Benimde çevrem yok mesela
İyi forumlar.
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
arkadaş haklı beyaz köşkde 1 lvl charla selam veriyorum çt önü net 20 kişi var a.s diyen bi allahın kulu olmuyo aktarmayı düsünüyorumEmirSarp yazdı:Ortam Ortamda Cocuk Gelıyor Rutbe Atlamama 1500 KP Diyor. Ben H.o Kardeş diyorum cevap vermeye tenezzül etmıyor . Beyazkoşk boyle bırşey 4 buyu 2 savaşcım var hıcbır ıse yaramıyor al Sana Ortam
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
Görüşüne saygı duyuyorum fakat konu farklı bir yere doğru biraz kaymış :ugeek: büyüler için ejder asa kısıtlaması oyuncuların kendi görüşlerinden dolayı ve amaçları için vardır.Yani bölgeyi erken ve sorunsuz bitirmek isteyen oyuncular tabikide iyi olan (ejder asalı)büyücülerle grup kuracaktır.Fakat Bunun bir çözümü var Ejder asa ürettiğinizde bu sorun azalıyorhavali5 yazdı:Sadece savaşçılar diğilEjderin olmazsa büyücüleri alıyorlarmı sanıyorsun
Bende gıcık oluyorum bu söze ama çevren olmadıkça giremezsin. .S Benimde çevrem yok mesela
İyi forumlar.
Savaşçılarda bir çözüm yolu yok gibi :arrow:
Bunu şöyle Açıklıyim benim 32k canım %75 de zırhım var Yanımda AYIM var ve latifimde var (yani bu kriterlere bakıcak olursak Büyücü olsam ejderli gibi bişi olurdu)ama g.b lere giremiyorum
Ama tank ve ofansif savaşçıların bölgeye girememesi bir sorundur ve bunun şu an için bir çözümü bile yok.Arkadaşı olanlar veya bir hayır severe rastlayanlar grup bölgelerine rahatca girebiliyorlar.Fakat diğer oyuncular giremiyorlar :evil:
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
Haklısın kardeşim fakat büyücülerde kendilerine göre haklılar evet tank biraz grubu yavaşlatıyor fakat en fazla 5dk kayıp.
5dk birşey değil ama sistemi değiştiremessin
.Sana bir tavsiye kanala yazma al hem fiyatı uygun hem işe yarıyor kendi grubunu kendin kur ben böyle yapıyorum :mrgreen: .İyi Forumlar.
5dk birşey değil ama sistemi değiştiremessin
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ya zaten oyunda fazla adam yok 5 tane kessen kenanı her seferde farklı 5 kişiyle adamlar seni tanicak birazda iyi oyniyip sempatik olursan içerde rahat girersinvengeance yazdı:Haklısın kardeşim fakat büyücülerde kendilerine göre haklılar evet tank biraz grubu yavaşlatıyor fakat en fazla 5dk kayıp.
5dk birşey değil ama sistemi değiştiremessin.Sana bir tavsiye kanala yazma al hem fiyatı uygun hem işe yarıyor kendi grubunu kendin kur ben böyle yapıyorum :mrgreen: .İyi Forumlar.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN