Daha sonra 49 lvlerin gelmesinden bir süre sonra Megax ailesine katıldım ve yeni bir karakter daha açtım. Megaxsamedi/ Savaşçı. Hızlı geliştim diyebilirim, Yücelen halit set dizmiştim o bir kaç ay da gayet zevkliydi. Sonra o karakterim çalındı daha doğrusu soyuldu.. Tekrar dizdim ama, sonra büyücü açtım Theend. Bir kaç ay kadar sonra da oyunu bıraktım, yaklaşık olarak bir yıl kadar hiç girmedim. Nisan gibi tekrar girdim ve ilk karakterim olan Samedi yi kastım, hala 39 du onu 49 yaptım
Oynadığınız Tüm Karakterler
-
- Acemi Savaşçı
Re: Oynadığınız Tüm Karakterler
Güzel bir konu gerçekten
Bende kısaca oynadığım karakterler hakkında bilgilerimi vereyim : İlk açmış olduğum karakter Samedi / Savaşçı uzun bir zaman bu karakter ile oynadım. Gül dış seti vardı, daha sonra alman ok ve dış karışık olmak üzere bir set yapabildim. Gerçekten çok zor olmuştu açıkçası tohum, apa, çeke çeke
Daha sonra Samedo/ büyücü ve Samedixşifa / şifacı karakterlerini oynadım. Çoğunlukla Samedi ile oynuyordum tabi ki
Bir süre sonra emler geldi, oyunun en zevkli zamanlarıydı.. Ama tabi her güzel şeyin bir sonu var
Daha sonra 49 lvlerin gelmesinden bir süre sonra Megax ailesine katıldım ve yeni bir karakter daha açtım. Megaxsamedi/ Savaşçı. Hızlı geliştim diyebilirim, Yücelen halit set dizmiştim o bir kaç ay da gayet zevkliydi. Sonra o karakterim çalındı daha doğrusu soyuldu.. Tekrar dizdim ama, sonra büyücü açtım Theend. Bir kaç ay kadar sonra da oyunu bıraktım, yaklaşık olarak bir yıl kadar hiç girmedim. Nisan gibi tekrar girdim ve ilk karakterim olan Samedi yi kastım, hala 39 du onu 49 yaptım
Şaheser ürettim eski arkadaşlarımın, kardeşlerimin yardımıyla yine hızlı geliştim diyebilirim
Rapheal adında bir büyücü kullanıyorum şuanda ama girmiyorum doğru düzgün oyuna, çünkü ne oyun zevki var ne de sohbet edebileceğim arkadaşlarımı görebiliyorum...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
ulubüyücü : İlk göz ağrım
Eminönü sunucusunda açılan ilk karakterim tam 2 sene boyunca oynadım.O 2 sene içerisinde oyunu tamamıyla anladım bu karakter oyunu anlamama yardımcı oldu diyebiliriz Meteor Bölgesi eklentisinin gelmesiyle birlikte 39 seviye olduğum 2. günü karakter çalınmıştı ondan sonra bir süre oyuna ara verdikten sonra geri döndüm.
Ottomanxölümsüz :Meran sunucusunda ki ilk karakterim başladığım gün Ottomanx Loncasına dahil oldum orada bu karakter ile pek çok dostluklar arkadaşlıklar kuruldu.İlk plus paketimi bu karaktere aldığımı hatırlıyorum
Oyunda en çok bilinen karakterimde budur.Ne kadar oyuna şimdilik ara vermiş olsam da bu karakter hep yaşayacak
Ottomanxeren : 2. karakterim savaşçım Ottomanxölümsüz'ün aksine daha şanslıdır bu karakterim o yüzden başka bir severim
Ottomanxpesimist :Şifacım Ashab-ı Kehf üretmek için verdiğim uğraşı bir ben bilirim bir türlü Funditores zırh düşüremedik bu karaktere
Ottomanxölümsüz :Meran sunucusunda ki ilk karakterim başladığım gün Ottomanx Loncasına dahil oldum orada bu karakter ile pek çok dostluklar arkadaşlıklar kuruldu.İlk plus paketimi bu karaktere aldığımı hatırlıyorum
Ottomanxeren : 2. karakterim savaşçım Ottomanxölümsüz'ün aksine daha şanslıdır bu karakterim o yüzden başka bir severim
Ottomanxpesimist :Şifacım Ashab-ı Kehf üretmek için verdiğim uğraşı bir ben bilirim bir türlü Funditores zırh düşüremedik bu karaktere
Ottomanxölümsüz anısına
- THEXPOWER
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: TEŞKİLAT
YANİ SEZERADATEPE ESKİ ADI HANEDANXDELİKURT MU ? :mrgreen:
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
Degerli bir paylaşım yapmışsın bende yazıyım
İLK OLARAK
Crayzaysel: ile oyuna başladım 2008 şubat ayında bir sürü maceralar yaşadım arkadaşlarım oldu
sonra bir büyücü acıyım dedim
Crayzanqel olarak sonra birde şifa acıyım dedm
Crayzanqell olarak onuda kastıktan sonra 2009 Agustos ayında
HANEDANx loncasına dahil oldum orada şifa kastım HanedanxRisus adında onuda 49 yaptıktan sonra birde savaşcı kastım HanedanxÇicek olarak sonra loncadan cıkmak zorunda kaldım
Diger kardeşler ve abilerle NWA loncasını kurduk şimdi ise carlarım
RiSus
DieAnotherDAy
İLK OLARAK
Crayzaysel: ile oyuna başladım 2008 şubat ayında bir sürü maceralar yaşadım arkadaşlarım oldu
sonra bir büyücü acıyım dedim
Crayzanqel olarak sonra birde şifa acıyım dedm
Crayzanqell olarak onuda kastıktan sonra 2009 Agustos ayında
HANEDANx loncasına dahil oldum orada şifa kastım HanedanxRisus adında onuda 49 yaptıktan sonra birde savaşcı kastım HanedanxÇicek olarak sonra loncadan cıkmak zorunda kaldım
Diger kardeşler ve abilerle NWA loncasını kurduk şimdi ise carlarım
RiSus
DieAnotherDAy
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
- Mercyless
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nizam I Zen>
xDonTYOUcrYx
/color] Eminönü'nde çok eskilerden varolmuş bir hesabım olarak ilk göz ağrım kategorisine de girmektedir. Ne yazık ki 29 seviye olup meteor setini dizdikten sonra ellere kaptırılmış bir karakterdir. 
Averax : Beyaz köşke gelmemin ve Beta devrinin geçmesinin ardından çok zorluklarla mücadele edip 39 seviyeye ulaştırdığım, defalarca çaldırıp geri aldığım fakat sonradan akıllanmamı sağlayan bir karakterdi. Tesla Dış setini dizip de 2 yıldız yeşil rütbeye ulaştırdıktan sonra o da bizlere ömür...
Aweraxxintikam
/color] O zamanların kötü lonca sistemine rağmen Beyaz Köşk'de kardeşlerimle kurduğumuz bir loncadaki karakterimdir. Kendisini sonradan Karakter Aktarma ile Meran sunucusuna IxIMercYLesSIxI olarak aktardığım doğrudur. Oyunun ne olduğunu bu karakterle anlamam da benim için farklı bir yeri olmasının sebebi olarak gösterilebilir.
Mercyless : Meran açıldığı gibi oraya damlamamdan doğan düşünülmemiş, gramer hatası içeren bir karakterimdir. Senelerce bana hizmet etmesine karşın hala kullandığım savaşçımdır. "Haydi bakalım, yeni sunucu yeni başlangıç" desem de pek öyle olmamış, bu hareket benim gözlerden ırak şekilde oyundan soğumama ve defalarca bırakmama neden olmuştur. Her nasılsa bu oyundan tamamen kopamamış olmanın dürtüsü ile her gün geliştirmeye çalıştığım hesabımdır. İnsanlara iyi davranmayı, küfür ve kötü söz kullanmamayı ant içmemden sonra bu karakterle tanınmam benim için bir avantaj olmayı başaramamış, saçma hakaretler ve ezici sözlere maruz kalmama sebebiyet vermiştir.
Heretic : Başlarda klan parasının düşük seviyelerde elde edilebileceğini öğrendiğimde eğlence amaçlı kurulmuş olan büyücüm, sonradan la havle vela kuvvet denerekten 49 seviyeye çıkarılıp güzel itemlerle donatılmıştır. Ne yazık ki çemberlitaş sayesinde bu eşyaların da pek değeri kalmamasına rağmen hala geçerli bir büyücü olabilmektedir.
Averax
/color] Ortağım Dorukhan'ın emeğiyle 49 seviyeye rahatça getirilip ikimizin yoğun uğraşlarıyla şu anda gayet güzel eşyalara sahip olan ve "kötü oyuncu" kategorisine girmeyen bir karakterimizdir. Oynamaktan çok zevk aldığım, fakat ortağımın gereksiz siniri yüzünden karaktere girdiğimde her gün birilerini sakinleştirmek zorunda kaldığım bir karakterdir 
Şu an için başka karakter yaratma gereği duymuyorum, oyunu oyun olarak görmemem ve güzel insanlarla tanışıp onlara yardımcı olmaya çalışmam benim bütün duygularımı tatmin ediyor zaten.
Herkese iyi forumlar dilerim,
Averax : Beyaz köşke gelmemin ve Beta devrinin geçmesinin ardından çok zorluklarla mücadele edip 39 seviyeye ulaştırdığım, defalarca çaldırıp geri aldığım fakat sonradan akıllanmamı sağlayan bir karakterdi. Tesla Dış setini dizip de 2 yıldız yeşil rütbeye ulaştırdıktan sonra o da bizlere ömür...
Aweraxxintikam
Mercyless : Meran açıldığı gibi oraya damlamamdan doğan düşünülmemiş, gramer hatası içeren bir karakterimdir. Senelerce bana hizmet etmesine karşın hala kullandığım savaşçımdır. "Haydi bakalım, yeni sunucu yeni başlangıç" desem de pek öyle olmamış, bu hareket benim gözlerden ırak şekilde oyundan soğumama ve defalarca bırakmama neden olmuştur. Her nasılsa bu oyundan tamamen kopamamış olmanın dürtüsü ile her gün geliştirmeye çalıştığım hesabımdır. İnsanlara iyi davranmayı, küfür ve kötü söz kullanmamayı ant içmemden sonra bu karakterle tanınmam benim için bir avantaj olmayı başaramamış, saçma hakaretler ve ezici sözlere maruz kalmama sebebiyet vermiştir.
Heretic : Başlarda klan parasının düşük seviyelerde elde edilebileceğini öğrendiğimde eğlence amaçlı kurulmuş olan büyücüm, sonradan la havle vela kuvvet denerekten 49 seviyeye çıkarılıp güzel itemlerle donatılmıştır. Ne yazık ki çemberlitaş sayesinde bu eşyaların da pek değeri kalmamasına rağmen hala geçerli bir büyücü olabilmektedir.
Averax
Şu an için başka karakter yaratma gereği duymuyorum, oyunu oyun olarak görmemem ve güzel insanlarla tanışıp onlara yardımcı olmaya çalışmam benim bütün duygularımı tatmin ediyor zaten.
Herkese iyi forumlar dilerim,
- Nizam I Zen
- -MERAN-
- xMercyLesSx
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Mykolluİlk göz ağrım : Meteor eklentisinin gelmesiyle beraber 39 olmuştum.Sonra çalındı.Silindi.
MykolluOyunda açtığım 2nci karakterimdir Teşkilat sunucusunda.Büyücüdür.31 lvl olduktan sonra daha kasmadım.
İskxmykollu Bayağı eskiden İskx loncası vardı bilirsiniz. Oyunun en güçlü 2 loncasından biriydi.Bir arkadaşım bu loncaya girmemi tavsiye etti. Girdim 36 lvl olduğum zaman lonca dağıldı.
Mykollu2nci savaşçı karakterimdir. Bunun da şifresini unuttum .
Mykollux3ncu savaşçı karakterımdır. 49 olmuştu.4 ayda Ecel Getiren üretmiştim. Ürettiğim gün en mutlu günümdü. Ama çalındı.
MykolluıSon savaşçı karakterim.Şu an bunu kullanıyorum.
MykolluxxBir de büyücüm olsun dedim. Başladım kasmaya. 49 oldu , ama büyücü sınıfını hiç sevmediğimi 49 olunca anladım.
MykolluxxxBir de şifacım olsun dedim. 31 lvlde bıraktım, çünkü hiç sevmemiştim ve zor kasılıyordu.
İNŞALLAH UNUTTUĞUM OLMAMIŞTIR
MykolluOyunda açtığım 2nci karakterimdir Teşkilat sunucusunda.Büyücüdür.31 lvl olduktan sonra daha kasmadım.
İskxmykollu Bayağı eskiden İskx loncası vardı bilirsiniz. Oyunun en güçlü 2 loncasından biriydi.Bir arkadaşım bu loncaya girmemi tavsiye etti. Girdim 36 lvl olduğum zaman lonca dağıldı.
Mykollu2nci savaşçı karakterimdir. Bunun da şifresini unuttum .
Mykollux3ncu savaşçı karakterımdır. 49 olmuştu.4 ayda Ecel Getiren üretmiştim. Ürettiğim gün en mutlu günümdü. Ama çalındı.
MykolluıSon savaşçı karakterim.Şu an bunu kullanıyorum.
MykolluxxBir de büyücüm olsun dedim. Başladım kasmaya. 49 oldu , ama büyücü sınıfını hiç sevmediğimi 49 olunca anladım.
MykolluxxxBir de şifacım olsun dedim. 31 lvlde bıraktım, çünkü hiç sevmemiştim ve zor kasılıyordu.
İNŞALLAH UNUTTUĞUM OLMAMIŞTIR
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.