Sunucunun En İyi Loncaları

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
legendxdogukan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucunun En İyi Loncaları

Mesaj gönderen legendxdogukan »

ben ce sunucu en iyi loncası:

arz lodos
rowx gökx
legendx
mecx
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin

LengendXşifacı (DoĞuKaN)
noproblem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen noproblem »

EN BÜYÜK LONCAAAA YÖNETİCİ LONCASI :)
YÖNETİM EKİBİ OLUŞTURUYOR..
:lol: :lol: :lol:
HAKSIZLIĞA HAYIR.........
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Arkadaşlar herkes burda kendi Loncasını savunur bizim Loncamız daha güçLü der :D bunu tartışmaya gerek yok bu özneL bir şey herkese göre en güçLü Lonca farkLıdır ;).. Bunu tartışırsanız sadece birbirinizi yıpratırsınız :D
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Bazıları gelip bilip bilmeden sancağın ilk loncaları hakkında yorum yapmış(sözümüz meclisten dışarı , tufan seni meclis yaptım bak :D )

Gkbx de sonradan açıldı ama tufancığım.

İlk lonca kuklacıdan gelen Mc lerdir.
Arz loncası benim açtığımdı fakat oyundaki saçma lonca sistemini değiştiremedi , bizde uyduk sonunda bu saçma dediğimiz şeye , o kadar online oyun oynadım hiçbirinde ön adla lonca açılmaz yahu , loncayı gidersin bir npcden açarsın , alırsın vs. Arzın yazarları öyle bir loncaydı fakat şu lanet olası lonca sistemi bir türlü gelmedi.
İyi lonca loncadaki herkesin kardeşlik yaşadığı bir loncadır.itemle adam olunmaz.

birde dadavaya artist martist demeyin , tamam adamın ilk zamanlarını bilirim çok kötüydü(kişilik bakımından değil level vesaire)ama sonra çaba yaptı , hırs yaptı çalıştı sizi de geçti bariz.bunları çekemeyen bazı kişiler var malesef.beni uğraşıp geçene sözüm yok ama uğraşmadan önce abi tavırları yapıp(ille abi demesi gerekmez) sonradan level kasınca gelip artistlik yapanlara çok sözüm vardır.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Tydixx yazdı: .
Arz loncası benim açtığımdı fakat oyundaki saçma lonca sistemini değiştiremedi , bizde uyduk sonunda bu saçma dediğimiz şeye , o kadar online oyun oynadım hiçbirinde ön adla lonca açılmaz yahu , loncayı gidersin bir npcden açarsın , alırsın vs.
kesinlikle haklısın :mrgreen:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

lonca sohbeti de mevcut halbuki azcık şu grup bölgelerine çalışmayı bıraksalarda 2 dk şunu halletseler , lonca sohbet mevcut eminönüye bir npc kursunlar lonca seçeneği yapsınlar belirli bir paraya(1m falan)kuralım ve açalım loncayı.bu düzenlemeleri yapmak fazla zor olmasa gerek bana devretseler oyunu yapacağım ilk iş olurdu =)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

artık eskisi qibi loncaya sadık kalınılmıyo önceden sadece 1 loncaya qiriliyodu şimdi ise 1 kişi 4-5 loncaya qiriyo

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

Byefsane yazdı:artık eskisi qibi loncaya sadık kalınılmıyo önceden sadece 1 loncaya qiriliyodu şimdi ise 1 kişi 4-5 loncaya qiriyo

ulubay

o bişeymi adam dioR su lonca acıldı qirmek isteyen carını acsın qelsn yanıma tanımadan etmeden :D :D
GueNT
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

quenT061 yazdı:
Byefsane yazdı:artık eskisi qibi loncaya sadık kalınılmıyo önceden sadece 1 loncaya qiriliyodu şimdi ise 1 kişi 4-5 loncaya qiriyo

ulubay

o bişeymi adam dioR su lonca acıldı qirmek isteyen carını acsın qelsn yanıma tanımadan etmeden :D :D

:lol: :lol: :lol:

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

Tydixx yazdı:Bazıları gelip bilip bilmeden sancağın ilk loncaları hakkında yorum yapmış(sözümüz meclisten dışarı , tufan seni meclis yaptım bak :D )

Gkbx de sonradan açıldı ama tufancığım.

İlk lonca kuklacıdan gelen Mc lerdir.
Arz loncası benim açtığımdı fakat oyundaki saçma lonca sistemini değiştiremedi , bizde uyduk sonunda bu saçma dediğimiz şeye , o kadar online oyun oynadım hiçbirinde ön adla lonca açılmaz yahu , loncayı gidersin bir npcden açarsın , alırsın vs. Arzın yazarları öyle bir loncaydı fakat şu lanet olası lonca sistemi bir türlü gelmedi.
İyi lonca loncadaki herkesin kardeşlik yaşadığı bir loncadır.itemle adam olunmaz.

birde dadavaya artist martist demeyin , tamam adamın ilk zamanlarını bilirim çok kötüydü(kişilik bakımından değil level vesaire)ama sonra çaba yaptı , hırs yaptı çalıştı sizi de geçti bariz.bunları çekemeyen bazı kişiler var malesef.beni uğraşıp geçene sözüm yok ama uğraşmadan önce abi tavırları yapıp(ille abi demesi gerekmez) sonradan level kasınca gelip artistlik yapanlara çok sözüm vardır.

ya arzın yazarlarını nasıl unuttum :S:S kusura bakma krdesm ya:S unuttum
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis

“Genel Sohbet” sayfasına dön