Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Bence Dediklerin Kattiyn Doğru Ellerinde Gelir azaldığı zmn İkv ye yeni bolge Gelio Haliyle Bolge Fulllll Para Butce artıo Atıolar bi kenara ikvyi :)
Kullanıcı avatarı
OglumBakGit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OglumBakGit »

Hummer yazdı:
xLuCaGox yazdı:Oyunun eleştirilecek çok yönü var. Akçe olayını bir kere tatlıya bağlamak gerekiyor ve yönetimin el atması gerek artık bu işe. Ama Allahını seven Knight gibi dağ bayır koşturulan grafik kalitesi commodere 84 'ten kalma oyunları gelip bu forumda savunmasın :ugeek:
Kesinlikle.Bir WoW'a bakıyorum bir Knight'a bir Metin2 ye birde İkv'ye tüm dünyanın peşinde koştuğu Wowda bile grafikler beni oyundan soğuttu kaldıki Knight ta pixeller sayılacak o halde.Ama arkadaşların dediği gibi oyunu bilmeyen yok bana soruyorlar hangi oyunu oynuyorsun diye adını söylemeye utanıyorum nerdeyse.Hikayesi güzel ve animelerden oluşmayan güzel bir oyun bulsam burda 1 dakika durmam.
+1

Banada soruyorlar hangi oyunu oynuyorsun diye, bende utanıyorum İKV demekten.. Dersem eğer
-Oglum bak git dalga mı geçiyon bizle ,

diyorlar :D
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

Tek farkı Dostluk arkadaşlığın olması. diğer eksi yönlerini saymakla bitmez
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Gidin bi bakın diğer oyunlardan mesela Allods'a abi, orda saygı sevgi olayı aşmış bi vaziyette hani özenilen şey saygı göstermek düzen burda var oyun yöneticileri işte üstleri bile altta kalıyo bu durumda o oyunda cidden herkes akşam yemeğinde entrée plat principal yiyip üzerine tatlı olarak rote grütze yedikten sonra içecek olarak ise soğutulmuş şampanya içerler, işte sonra özel bi bölme gibi bilgisayar başına geçip akşam uyuma saatlerine kadar geçerler allods oynarlar abi hani düşünün adamların tavırlarını ben daha oyunda yeniyim tabi çok öyle bebe gibi herkese bi şeyler sormuyorum şöyle bi anım oldu orda bölgeye yazmak parasız tabi bi görev hakkında bilgi istedim 1 kişiden öğrendim 4 5 kişiye teşekkür ederim öğrendim mesajı yazdım bunu bi kaç kez başka görevlerde de yaşadım sonra oyunda çok çok ciddi çok güçlü birisinin üzerindeki elbise çok dikkatimi çekti abi gördükçe kendimi tutuyorum sormamak konusunda lan artık umrumda bile değil dedim sordum adam çat çıkardı yansıttı, şaşırdım abi bizim oyunda olsa ilk soruşta yasaklar lan adam hele level düşükse yani, alın size fark abi aradığınız buysa.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xPrince yazdı:Gidin bi bakın diğer oyunlardan mesela Allods'a abi, orda saygı sevgi olayı aşmış bi vaziyette hani özenilen şey saygı göstermek düzen burda var oyun yöneticileri işte üstleri bile altta kalıyo bu durumda o oyunda cidden herkes akşam yemeğinde entrée plat principal yiyip üzerine tatlı olarak rote grütze yedikten sonra içecek olarak ise soğutulmuş şampanya içerler, işte sonra özel bi bölme gibi bilgisayar başına geçip akşam uyuma saatlerine kadar geçerler allods oynarlar abi hani düşünün adamların tavırlarını ben daha oyunda yeniyim tabi çok öyle bebe gibi herkese bi şeyler sormuyorum şöyle bi anım oldu orda bölgeye yazmak parasız tabi bi görev hakkında bilgi istedim 1 kişiden öğrendim 4 5 kişiye teşekkür ederim öğrendim mesajı yazdım bunu bi kaç kez başka görevlerde de yaşadım sonra oyunda çok çok ciddi çok güçlü birisinin üzerindeki elbise çok dikkatimi çekti abi gördükçe kendimi tutuyorum sormamak konusunda lan artık umrumda bile değil dedim sordum adam çat çıkardı yansıttı, şaşırdım abi bizim oyunda olsa ilk soruşta yasaklar lan adam hele level düşükse yani, alın size fark abi aradığınız buysa.
Oyunuzmanı nickini ekle bir ihtiyaç olursa yaz :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

LEPRECHAUN yazdı:
xPrince yazdı:Gidin bi bakın diğer oyunlardan mesela Allods'a abi, orda saygı sevgi olayı aşmış bi vaziyette hani özenilen şey saygı göstermek düzen burda var oyun yöneticileri işte üstleri bile altta kalıyo bu durumda o oyunda cidden herkes akşam yemeğinde entrée plat principal yiyip üzerine tatlı olarak rote grütze yedikten sonra içecek olarak ise soğutulmuş şampanya içerler, işte sonra özel bi bölme gibi bilgisayar başına geçip akşam uyuma saatlerine kadar geçerler allods oynarlar abi hani düşünün adamların tavırlarını ben daha oyunda yeniyim tabi çok öyle bebe gibi herkese bi şeyler sormuyorum şöyle bi anım oldu orda bölgeye yazmak parasız tabi bi görev hakkında bilgi istedim 1 kişiden öğrendim 4 5 kişiye teşekkür ederim öğrendim mesajı yazdım bunu bi kaç kez başka görevlerde de yaşadım sonra oyunda çok çok ciddi çok güçlü birisinin üzerindeki elbise çok dikkatimi çekti abi gördükçe kendimi tutuyorum sormamak konusunda lan artık umrumda bile değil dedim sordum adam çat çıkardı yansıttı, şaşırdım abi bizim oyunda olsa ilk soruşta yasaklar lan adam hele level düşükse yani, alın size fark abi aradığınız buysa.
Bende alldos onlıneye başladım iki gün oldu 12 lvım şuan ordaki sistemi gerçekten beğendim ögremten ögranci sistemi olsun bunun gibi bir çok güzel şeyler var artı olarak daha çok mmo oyunu ziyeret edip birkaç fikir edinip ikv ye öneriler yazmayı planlıyorum bakalım oyundaki nick im Xlordx imparatorluk tarafındayım olurda birşeye ihtiyac olursa yada sohbet etmek isteyen ikv oyuncuları varsa oyunda pm atması yeterli herkese iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

Oyunun tek güzel yanı realite ve hikayesi gerisi yalan.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xxusxx yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
Bende alldos onlıneye başladım iki gün oldu 12 lvım şuan ordaki sistemi gerçekten beğendim ögremten ögranci sistemi olsun bunun gibi bir çok güzel şeyler var artı olarak daha çok mmo oyunu ziyeret edip birkaç fikir edinip ikv ye öneriler yazmayı planlıyorum bakalım oyundaki nick im Xlordx imparatorluk tarafındayım olurda birşeye ihtiyac olursa yada sohbet etmek isteyen ikv oyuncuları varsa oyunda pm atması yeterli herkese iyi forumlar
yol yakınken ittifak a gel dostum yardım da edemem.Ikv deki profosyonel oyuncuların çoğu orda ne yazıkki herkes halinden memnun şu an 5 tane öğrencim var öğrencileri bulunduğun sınıfa göre veriyorlar.Rehberliği adamlar takip bile etmiyor adamlar oyunun sistemine entegre etmiş sistem kendisi otamatık olarak öğrenciyi veriyor.Içim sızlıyor bir yandanda kıskanıyorum ulan ruslar ne yapmış be diyorum.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

iskar43 yazdı:Tek farkı Dostluk arkadaşlığın olması. diğer eksi yönlerini saymakla bitmez
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

deeLidumruL yazdı:ismi farklı :ugeek:

en doğru cevap benim verdiğim hala :roll:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön