Leyla Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Leyla Hk.

Mesaj gönderen Refresh »

Battuhan yazdı:Yahu kardeşim bi hatun'na bak bi elife bak benzeticek olsam onlarına travestiye benzetirim azıcık o aklını kullanıp bir görsel süzgeçten geçirsen anlayacaksın olayı .Nedir bukadar büyüttüğünüz anlamıyorum ki yarası olan gocunur , şimdide biz bu görüşü savunanlar olarak sizi yerelim ozaman . Güzel ve Çİrkin kavramını alamamışsan anlamazsın tabi travestiyle normal bi bayan arasındaki farkı bukadar basit çakışmayla , kakışmayla , felsefik cümlelerle alakası yok bu işin.
ben travestiye benziyor veya benzemiyor demiyorum milleti aşağıladığın için öyle bişey yazdım .O yazdıklarım bilinçaltıyla iligli yazdıklarım benim düşüncelerim değil adamın söylediklerini aktardım.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

Battuhan yazdı:İllaki konuyu bozmak amacıyla çıkıcak bir kaç sivri tip'de geldi işte , gerçi bunu bekliyodum.Ya sizin o ufak beyniniz benim ne anlatmak istediğimi anlamadı yada siz farklı görünmeye çalışan tiplersiniz. Artık sıkıldım her işin içine DİN'İN katılmasından konuyla ne alakası var şimdi GAFFARIN ? bence öyle değil veya evet öyle diyip geç , işi hakaret boyutuna taşımaya ne gerek var.... :!:

Benim güzel kardeşim forum mecrasına önünü arkasını düşünmeden kafana esen konuyu açma sakın olurmu ? Ha diyelimki açtın.Özgürüm yaparım diye direttin.Yani önünü arkasını düşünmeden zırt diye bir konu açtın.Ozaman bu konu hakkında hertürlü yorumlarada açık olman gerekir.Benim yorumumda hiçbir hakaret yok aksine son derece mantıklı cümleler var.Bu oyunu kuranlar küçükten büyüğe herkesin oynadığı ve türk motifleriyle bezenmiş bir oyunda bir karakteri travesti yapıp bir bossu da Allahla bir tutmasının kabul edilebilir bir mantığı yok.Yani bunlar kendi bindiği dalı niye kessinki aptalmı bunlar.Senin nezninde tekrar söyliyeyim forum mecrasına konu açarken önünü arkasını düşünerek açın.Özgürüm açarım diyen birbaşka özgürlüğe maruz kalır.
esekherif
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Battuhan »

Gayet önünü arkasını düşünerek açtığım için ciddi bir tartışma konusu olarak açtığımı zaten belirttim.Eğer bu dikkate alınmadan işin suyunu çıkarılarak yorum yapılıyorsa , bu benim değil yorumu yapanın ayıbıdır.Ayrıca benimde anlatmak istediğim noktada buydu "kendi bindiği dalı kesmek" bu tip modellemeler IKV ye yakışmadığını savunuyorum sadece.Gaffarında Allah'la bir tutulması ayrıca umrumda değil zaten o onların ve buna karşı çıkanların sorunu,bu örnekle ne anlatmak istediğini çok iyi anlıyorum ama verilen iki örnek arasında yakınlık gözüksede aslında büyük bir uçurum var.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

leyla'nın çuvala ihtiyacı var
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Esrar cekmiş gibi :)
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

burdaki amaç ne ve nedir ne yapıyorsunuz ya arkadaş tasarlayan kişilerin bilerek travestiye benzettiklerini söylemiyorki tasarladıkları şeyin travestiye benzediğini anlatmaya çalışıyor bunun gaffar örneklemesiyle uzaktan yakındanda alakası yok sonradan grafik olarak tasarlanan bir çizimin tasarlanırkenki modelleme hatasından bahsediliyor leylanın giyim tarzından ve yüz modellemesinden istemedende olsa bir travesti örneklemesi var ortada bu konuda gerçekten katılıyorum çok daha iyi bir modelleme yapılabilirdi burdaki konu bu, gaffar allahın ismi gibi saçma konuları buraya dahil etmeyin konu üzerine eger sizce benzemiyorsa alakası yok veya evet benziyor gibi yorumlar yapmaktansa birbirinizi küçümseyecek kelimeler kurarak kendinizi yüceltebileceginizi sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz haddinizi bilmeye davet ediyorum sizi birazcık saygınız varsa kendinize tabiki herkeze kolay gelsin iyi forumlar............
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Bence leyla çok tatlı
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

pacoct yazdı:burdaki amaç ne ve nedir ne yapıyorsunuz ya arkadaş tasarlayan kişilerin bilerek travestiye benzettiklerini söylemiyorki tasarladıkları şeyin travestiye benzediğini anlatmaya çalışıyor bunun gaffar örneklemesiyle uzaktan yakındanda alakası yok sonradan grafik olarak tasarlanan bir çizimin tasarlanırkenki modelleme hatasından bahsediliyor leylanın giyim tarzından ve yüz modellemesinden istemedende olsa bir travesti örneklemesi var ortada bu konuda gerçekten katılıyorum çok daha iyi bir modelleme yapılabilirdi burdaki konu bu, gaffar allahın ismi gibi saçma konuları buraya dahil etmeyin konu üzerine eger sizce benzemiyorsa alakası yok veya evet benziyor gibi yorumlar yapmaktansa birbirinizi küçümseyecek kelimeler kurarak kendinizi yüceltebileceginizi sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz haddinizi bilmeye davet ediyorum sizi birazcık saygınız varsa kendinize tabiki herkeze kolay gelsin iyi forumlar............
Aşağı yukarı şikayet ettiğiniz yazı benim yazımmış gibi geldi cevap vereyim güzel kardeşim.
Küçümser bir tavırla saygısızca davrandığımıda belirtmişsiniz.Peki.
Leyla karakteri size dişimi görünmesimi lazım? Niye ? Leyla iksir ihtiyacı olanın ikisirini alması, daha sonrada basıp gitmesi için konulmuş oraya.Tranvestiye benziyor diyorsa biri İksiri mikisiri bırakıp o oyun karakterinin hangi cinsel tavrı üstünde barındırıyor diye kafayı takmış olması lazım.Bumu normal olan.Ozaman suzanda hayat kadını arzuhalcide satıcı.Buneki şimdi ? Hakettiğiniz yorumları bide beğenmemezlik yapmanıza şaşıyorum.Oyun karakterlerini farkında olmadan bulanık tam oturmamış kimi düşüncelerinizle yorumlamayı bırakın Gaffar olayıda buna dahildir.Ya bu yorumuma uyan bir haliniz var yada sonunu düşünmeden iş olsun diye konu açıyorsunuz.Herhalükardada size haksızlık yaptığımı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.İkv forum sayfasına leyla travestiye benziyor düzeltin Gaffar Allahın adıdır değiştirin diyen zihniyet aynı zihniyettir.Zaten birçok eksiği düzeltilmesi gereken çok önemli hataları varken bu oyunun tutupta forum mecrasını bulanık zihninizle iyice bulanıklaştırmayın.
esekherif
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

esekherif yazdı:
pacoct yazdı:burdaki amaç ne ve nedir ne yapıyorsunuz ya arkadaş tasarlayan kişilerin bilerek travestiye benzettiklerini söylemiyorki tasarladıkları şeyin travestiye benzediğini anlatmaya çalışıyor bunun gaffar örneklemesiyle uzaktan yakındanda alakası yok sonradan grafik olarak tasarlanan bir çizimin tasarlanırkenki modelleme hatasından bahsediliyor leylanın giyim tarzından ve yüz modellemesinden istemedende olsa bir travesti örneklemesi var ortada bu konuda gerçekten katılıyorum çok daha iyi bir modelleme yapılabilirdi burdaki konu bu, gaffar allahın ismi gibi saçma konuları buraya dahil etmeyin konu üzerine eger sizce benzemiyorsa alakası yok veya evet benziyor gibi yorumlar yapmaktansa birbirinizi küçümseyecek kelimeler kurarak kendinizi yüceltebileceginizi sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz haddinizi bilmeye davet ediyorum sizi birazcık saygınız varsa kendinize tabiki herkeze kolay gelsin iyi forumlar............
Aşağı yukarı şikayet ettiğiniz yazı benim yazımmış gibi geldi cevap vereyim güzel kardeşim.
Küçümser bir tavırla saygısızca davrandığımıda belirtmişsiniz.Peki.
Leyla karakteri size dişimi görünmesimi lazım? Niye ? Leyla iksir ihtiyacı olanın ikisirini alması, daha sonrada basıp gitmesi için konulmuş oraya.Tranvestiye benziyor diyorsa biri İksiri mikisiri bırakıp o oyun karakterinin hangi cinsel tavrı üstünde barındırıyor diye kafayı takmış olması lazım.Bumu normal olan.Ozaman suzanda hayat kadını arzuhalcide satıcı.Buneki şimdi ? Hakettiğiniz yorumları bide beğenmemezlik yapmanıza şaşıyorum.Oyun karakterlerini farkında olmadan bulanık tam oturmamış kimi düşüncelerinizle yorumlamayı bırakın Gaffar olayıda buna dahildir.Ya bu yorumuma uyan bir haliniz var yada sonunu düşünmeden iş olsun diye konu açıyorsunuz.Herhalükardada size haksızlık yaptığımı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.İkv forum sayfasına leyla travestiye benziyor düzeltin Gaffar Allahın adıdır değiştirin diyen zihniyet aynı zihniyettir.Zaten birçok eksiği düzeltilmesi gereken çok önemli hataları varken bu oyunun tutupta forum mecrasını bulanık zihninizle iyice bulanıklaştırmayın.
kişişel kimseye birşey demedim ortaya konuştum güzel kardeşim nedenmi bir konu açılmış burda ve oyunla ALAKALI bir konu dikkatini çekerim oyun hakkındaki her şey burda paylaşıma açılabilir eger sakıncalı bir durum söz konusu olsaydıki bu forumun yöneticileri var çoktan o 4 sayfa olmadan bu konu kitlenir belkide silinebilirdi.ki bizlere burda bu konuyu niye açtın demek düşmez konuyu beyenmeyen girip yorum yapmak zorundada değil burada anlaşılmayan bir şey yoktur umarım kendi kafamıza göre insanları yargılamaya hakkımız yok arkadaşımızın dikkatini çekmiş ve konuyu açmış bunu gereksiz yere uzatmanın anlamı yok.
iksir ihtiyacı olanın ikisirini alması, daha sonrada basıp gitmesi için konulmuş oraya.Tranvestiye benziyor diyorsa biri İksiri mikisiri bırakıp o oyun karakterinin hangi cinsel tavrı üstünde barındırıyor diye kafayı takmış olması lazım.Bumu normal olan.Ozaman suzanda hayat kadını arzuhalcide satıcı.Buneki şimdi ?
iksir ihtiyacı olan iksirini alsın diye konmuş ama olay o değilki arkadaşımız iksir alırken bir anda farketmiş bunda normal olmayan bişey yok o anda ona travesti gibi gözükmüş olabilir ki sadece o arkadaşımızada gözükmediği ortada.sizin dediğiniz şekilde bu olayın hangi karakterin hangi cinsel tavırda olduğuna takmakla alakası yok olaylara tek yönlü bakmamanızı öneririm...
suzanla arzuhalcinin hikayesi zaten oyunun hikayesinde geçmektedir bunun cevabını kendinizde biliyorsunuzdur sanırım tabiki oyunu hikayesiyle birlikte oynuyorsanız...
Hakettiğiniz yorumları bide beğenmemezlik yapmanıza şaşıyorum.Oyun karakterlerini farkında olmadan bulanık tam oturmamış kimi düşüncelerinizle yorumlamayı bırakın Gaffar olayıda buna dahildir.Ya bu yorumuma uyan bir haliniz var yada sonunu düşünmeden iş olsun diye konu açıyorsunuz.Herhalükardada size haksızlık yaptığımı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.İkv forum sayfasına leyla travestiye benziyor düzeltin Gaffar Allahın adıdır değiştirin diyen zihniyet aynı zihniyettir.Zaten birçok eksiği düzeltilmesi gereken çok önemli hataları varken bu oyunun tutupta forum mecrasını bulanık zihninizle iyice bulanıklaştırmayın.
kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..
yazmış olduğun " leyla travestiye benziyor düzeltin" diye bir konuyu savunmuyorum konu ilk başta açıldıgında benzediği hakkında açılmış bu başkalarında fikirlerini görmek istemiş bi yerde değiştirilsin diye yazılmış gördüm ona bende katılmıyorum zaten kimsede değiştirilsin diye destekde bulunmamış.benim burda savundugum olay tasarlayan kişiler farkında olmadan travestiye benzeyen bir karakter yaratmışlar belkide bilerek bunu biz bilemeyiz tasarlayan kişiler sadece bunun cevabını verebilir.
kimine göre travestiye benzer kimine göre oldukça hoş bir bayan olarak görünür renkler ve zevkler tartışılmaz

bireysel olarak tasarımlar ve modellemeler benim için önemli neler yapıldıgını incelemeyi seviyorum bu sadece ikv için değil bir çok oyunun tasarımlarını inceleyip fikir alıyorum bu gibi konularında bundan dolayı yanlış oldugunu düşünmüyorum benim işim bu grafik tasarım web dizayn modelleme gibi şeylerle uğraimak kolay değil

ricam bu konuyu daha fazla kirletmememiz herkez düiüncesinde özgürdür sonuçta ve engellenemez buna yapılabilecek bir şey yok eger kırıcı olduysamda kusuruma bakma konunun uzatılmaması dileğiyle kolay gelsin iyi forumlar
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kimsenin bişey hakettiği yok yazdıklarımı tamamen farklı şekilde algılayıp değiştirip yazmıssın daha dikkatli okumanı ve kimseyi kırıcı olmamanı tavsiye ediyorum..
Tamam arkadaşım sizin algıladığınız gibi algılayayım ozaman Suzan karakteride hayat kadınına benziyor.Madem Leyla Hanımın travestiye benzetiliyor olmasını önemsiyorsun ve buna hemfikirsin o zaman Suzan ve Leylayı set halinde incele.Arzuhalcide milleti Suzana yönlendirip komisyon alıyor.Onuda grafik olarak değerlendir.
esekherif

“Genel Etkileşim” sayfasına dön