oOllxJeWeLSxllOo hap alıp İKV foruma girme. :ugeek:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Aylardır süren bu lag yüzünden oyuncuların emekleri , zamanları , iksirleri heba oldu. Ve bunun karşılığında 1 günlük yağma artırıcı veriliyor teselli amaçlı. Resmen dalga geçmişsiniz. Teşekkürler. :lol:
Keyifli forumlar.
İşte beyinin hata verdiği yerAlgılama sorunu ve Türkçe yetersizliği
![]()
:mrgreen:
İKV Sunucularında İyileştirme
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Sunucularında İyileştirme
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
kimse anlamadı lag oyunun efektiydiARZLODOS yazdı:Lağsız oyunmu olur peh zevki kaçtı oynamanın ha.

LEPRECHAUN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: DiVAN I ARZ
İyice saçmalamaya başladılar artık '' Oyuna ilk girişde fark edeceksiniz '' hani nerde ?
Oyun çok kasıyor artık tadı tuzu kalmadı sürekli bi yeni bölge getirerek kandırıyorsunuz oyuncuları birde yağma arttırıcı vermişsiniz adamın biridedemişki bi günlük arttırıcıylamı kandırıcaksınız bizi nerulda yazmış hafta sonuna kadar devam edicek iyi eylenceler yav 1 ay olsa ne yazar bu lagda oyun oynanmadıktan sonra 39 level zamanını özledim bu yeni gelen bölgede bölge olsaymış bari oyuncuları geçiştirmek için çükün bi meydan bence bu yolun sonu hiç iyi değil İKV aldı başını gidiyor gitmesine ama nereye gidiyor belli değil ama oyuncuların bu yoldan ayrılıp yönünü başka bir taraflara çevirdiği kesin adam gibi server lazım bu oyuna günlük yazılımlarla kurtarmaya çalışıyorsunuz ama boş 5 oyuncu bir araya gelince oyun gidiyor bence buna çözüm bulunması lazım tamam yönetimde haklı biz haksızdemiyoruz oyuncunun kitlesine bakılırsa elde edilen gelirlere göre o istenen süper serverler alınması mümkün değil fiyatı pahabiçilemez lakin bu şekildede oyuncu kaybı daha da artıyor sizler fedakarlık ederek bu sorunu kökten halledinizki ondan sonra ciddi bi gelir bekleyin ben çevremden çok insan topladım bu oyuna kuzenlerim arkadaşlarım eş dost çok kişi topladım oyun iyi olursa oyuncuda oyuncular getirir ama tafsiye ettiğimiz kişiler şu oyuna yeni başlıyor birde o lag'ı donmayı görünce bu nasıl oyun kardeşim deyip vaz geçiyor vaz geçmeyenlerde oldu ama daha sağlıklı olsa oyun oyuncu kitlesi eminim şu ankinin 5 katına çıakr sevilen bir oyun tutulan bir oyun bu laglara ramen hala oyuncusu olan bi oyun bence yönetim bir kere daha oturup bu konuyu iyice düşünüp bir karara vardırmalı oyuncunun anlıyacağı dilden kesin ve net bir cevap vermeli böyle yağma attırıcılarıyla şu bu hediyelerle kandırmayın insanları yeni bölgeden önce şu lagı giderin kesin bir çözümlemeyle
yapılan çalışmalarınızdan ötürü hepinize Teşekür ederiz çalışmalarınız başarılı hoş güzel lakin bu lag sorunu oyundan soğutuyor oyuncuyu umarım bir an önce buna kesin bir çözüm bulunur.
İYİ FORUMLAR
Oyun çok kasıyor artık tadı tuzu kalmadı sürekli bi yeni bölge getirerek kandırıyorsunuz oyuncuları birde yağma arttırıcı vermişsiniz adamın biridedemişki bi günlük arttırıcıylamı kandırıcaksınız bizi nerulda yazmış hafta sonuna kadar devam edicek iyi eylenceler yav 1 ay olsa ne yazar bu lagda oyun oynanmadıktan sonra 39 level zamanını özledim bu yeni gelen bölgede bölge olsaymış bari oyuncuları geçiştirmek için çükün bi meydan bence bu yolun sonu hiç iyi değil İKV aldı başını gidiyor gitmesine ama nereye gidiyor belli değil ama oyuncuların bu yoldan ayrılıp yönünü başka bir taraflara çevirdiği kesin adam gibi server lazım bu oyuna günlük yazılımlarla kurtarmaya çalışıyorsunuz ama boş 5 oyuncu bir araya gelince oyun gidiyor bence buna çözüm bulunması lazım tamam yönetimde haklı biz haksızdemiyoruz oyuncunun kitlesine bakılırsa elde edilen gelirlere göre o istenen süper serverler alınması mümkün değil fiyatı pahabiçilemez lakin bu şekildede oyuncu kaybı daha da artıyor sizler fedakarlık ederek bu sorunu kökten halledinizki ondan sonra ciddi bi gelir bekleyin ben çevremden çok insan topladım bu oyuna kuzenlerim arkadaşlarım eş dost çok kişi topladım oyun iyi olursa oyuncuda oyuncular getirir ama tafsiye ettiğimiz kişiler şu oyuna yeni başlıyor birde o lag'ı donmayı görünce bu nasıl oyun kardeşim deyip vaz geçiyor vaz geçmeyenlerde oldu ama daha sağlıklı olsa oyun oyuncu kitlesi eminim şu ankinin 5 katına çıakr sevilen bir oyun tutulan bir oyun bu laglara ramen hala oyuncusu olan bi oyun bence yönetim bir kere daha oturup bu konuyu iyice düşünüp bir karara vardırmalı oyuncunun anlıyacağı dilden kesin ve net bir cevap vermeli böyle yağma attırıcılarıyla şu bu hediyelerle kandırmayın insanları yeni bölgeden önce şu lagı giderin kesin bir çözümlemeyle
yapılan çalışmalarınızdan ötürü hepinize Teşekür ederiz çalışmalarınız başarılı hoş güzel lakin bu lag sorunu oyundan soğutuyor oyuncuyu umarım bir an önce buna kesin bir çözüm bulunur.
İYİ FORUMLAR
ஜ۩۞۩ஜ TANERs ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ TANERb ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ TANERş ஜ۩۞۩ஜ
Yaptığınız düzeltmelerden dolayı sizlere minnettarız.
Hangi düzeltmeden bahsediyorsunuz gece 05:05 lagından sonra oluşan laglardan herhangi birinizin haberi var mı? Bugünki durumu bilmiyorum oyunda değildim fakat sanırım Hellrides'ın röportajında söylediği gibi muhtemelen;
ICF hakkında kritik yapıyorsunuzdur. Maçı kim kazandı bari? Birdahaki maçlarda ortaya bir iddia koyun bari kaybeden İKV ile ilgilensin, böylece bu oyunada değerli vaktinizi ayırmış olursunuz.
11- Sobee'de ki arkadaşlarınızla aranız nasıl? Neler yapıyorsunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Nihat ÖZPAY: Ofis içinde her günümüz oldukça keyifli geçiyor diyebilirim. Her zaman birbirimizle paylaştığımız, birlikte tartıştığımız konular olur. Günün en çok eğlendiğimiz kısmı ise ICF'te yaptığımız maçlar ve bu maçların sonrası yaptığımız kritikler:)
ICF hakkında kritik yapıyorsunuzdur. Maçı kim kazandı bari? Birdahaki maçlarda ortaya bir iddia koyun bari kaybeden İKV ile ilgilensin, böylece bu oyunada değerli vaktinizi ayırmış olursunuz.
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Nerull yazdı:Merhaba İKV severler,
Sobee ekibi olarak geçtiğimiz dönemde siz oyuncularımıza daha iyi oyun deneyimi ve daha rahat bir oynanış sağlamak üzere çalışmalarımızın sürdüğünü duyurmuştuk. Bu süre zarfında iyileştirme çalışmalarımızın durumu ve iletilen sorunların giderilmesi konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapmak üzere bu çalışmalardan net sonuçlar alana dek bekledik ve artık bu güzel haberi vermek istiyoruz.
Sunucularımızda yapılan gözlemler ve sizlerden gelen bildirimlerin değerlendirilmesi neticesinde iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Pazartesi itibariyle sunucularımızda uygulamaya başladığımız çalışmaların sonucunda sunucularımızda zaman zaman yaşanan gecikme sorunu büyük ölçüde giderilmiştir.
Yapılan bu çalışmaların sonuçlarını oyuna giriş yaptığınızda hemen fark edebileceğinizi umuyoruz.
Üstelik siz sevgili oyuncularımızın İstanbul Kıyamet Vakti oynarken daha fazla eğlenebilmeleri için hafta boyunca yararlanabileceği aşağıdaki fırsatları hazırladık. Bugün itibariyle başlayarak önümüzdeki pazartesi sabahına kadar sürecek bu fırsatları kaçırmayın!
Migrat Yağma Artırıcı (%60/%60) hediye!
Junon'un zindanları sana yeteri kadar cömert davranmıyor mu? İşte sana haftasonuna kadar tüm sunuculardaki tüm karakterlerin için şef yaratıklardan %60 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı veren, düşen eşyanın çıkma olasılığını %60 artıracak Migrat Yağma Artırıcı hediye!
Lonca Puanı ve EXP Arttırıcı'da İndirim!
Loncanın seviyesini artırmak senin elinde! 1 Ay boyunca Lonca üyelerinin %50 daha fazla Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı kazanmalarını sağlayan Lonca Puanı ve EXP Arttırıcı' %30 indirimle 2530 Akçe yerine sadece 1770 Akçe!
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunar, iyi eğlenceler dileriz.