EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.
Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?
tancaN
Full bölgeden alıcağı trans ayak ceket ve asa
taNyuSII Alıcağı sadece ruh döven asa ve hidro ayak
yusuFF ecel latif yok tüm çemberden alacağı hidra çift bıçak hidra ayak
QKiLLToHoNoR Ruh döven zırh ve Mev asa hariç çemberliden eksiği yok ikimizde para verelim ortak bi suncuda herhangi biri ile vs yapalım ? ki senin charlarından rütbe gözlük herşeyiyle gerçekten 15 kat değerli olduğuna eminim
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?
tancaN
QKiLLToHoNoR Ruh döven zırh ve Mev asa hariç çemberliden eksiği yok ikimizde para verelim ortak bi suncuda herhangi biri ile vs yapalım ? ki senin charlarından rütbe gözlük herşeyiyle gerçekten 15 kat değerli olduğuna eminim
sesli güldüm. sen bu hırsla çok yaşamazsın. erkekçe şöyle arkadaşınla sen kac yasındasınız, yanlış anlama dalga geçmicem ona göre üslup kullancam.
tancaN
sesli güldüm. sen bu hırsla çok yaşamazsın. erkekçe şöyle arkadaşınla sen kac yasındasınız, yanlış anlama dalga geçmicem ona göre üslup kullancam.
12.5 falandı
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kimse kimseye demiyor akçe al onu bas bunu bas para harca. Zorla yaptıran yok elbette. Ama oyunun ilk halini göz önüne alınca bu kadarıda soygunculuk gibi duruyor. Ne ejder vardı ne ecel vardı. Tüm itemler üretilir, reçete düşürmeye çalışılırdı. En azından bi denge vardı. Şimdi bas parayı, dayan akçeye allah ne verdiyse zaten yaparsın. Yahu oyunda element item diye bişey vardı. O kadar kombinasyon yapabilirsiniz sözü bu oyunu kuranlar tarafındn söyleniyor. Şimdi gel gör neyin kombinasyonunu yapacaksın. Tüm büyücüler Kıyamet set için, Tüm savaşçılar BIçak set için uğraşıyor. Hidra item düşer çöp, normal item(arsenik vs vs) düşer çöp. Bu kadar eşyanın bir hiç olması boşa. Madem akçe alacaz Türk oyunu deyip bişeyler feda edecez bari bi çeşitlilik olsun bi değişiklik olsun. Herkes aynı tip, herkes aynı renk ve herkeste aynı item için uğraşıyor. Yapılan her yeni yenilik parasız olmuyor artık ki o kadar para yüklenmesine karşın bir o kadarda bahtsız karakter var. Yüzdelik milyonluk hesaplar ile adamı dünyadan soyutlatıyor. Velhasıl gelinen nokta Akçe in gerisi out. Akçe zorla değil ipe ipe
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
[KUKLACI]
ADIBENDESAKLI
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!" ''Che Guevara''
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
1.cisi zorla değil mecburi 2. geçen captainatx merana gelip verdiğiniz paralar masraflara yetmiyor demesi. 5 yıldır lagın ve grafiklerin düzelememesi.kutup açınca ölmek..durdurmanın aşırı derecede zihin tutması yetmez mi ? paramızla rezil oluyoruz kısacası.
Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *