Zorla değilki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Zorla değilki ?

Mesaj gönderen Alucard »

EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.

Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki =) O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil =) Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?

tancaN
Full bölgeden alıcağı trans ayak ceket ve asa
taNyuSII Alıcağı sadece ruh döven asa ve hidro ayak
yusuFF ecel latif yok tüm çemberden alacağı hidra çift bıçak hidra ayak
QKiLLToHoNoR Ruh döven zırh ve Mev asa hariç çemberliden eksiği yok ikimizde para verelim ortak bi suncuda herhangi biri ile vs yapalım ? ki senin charlarından rütbe gözlük herşeyiyle gerçekten 15 kat değerli olduğuna eminim
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

Alucard yazdı:
EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.

Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki =) O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil =) Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?

tancaN
QKiLLToHoNoR Ruh döven zırh ve Mev asa hariç çemberliden eksiği yok ikimizde para verelim ortak bi suncuda herhangi biri ile vs yapalım ? ki senin charlarından rütbe gözlük herşeyiyle gerçekten 15 kat değerli olduğuna eminim
sesli güldüm. sen bu hırsla çok yaşamazsın. erkekçe şöyle arkadaşınla sen kac yasındasınız, yanlış anlama dalga geçmicem ona göre üslup kullancam.
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alucard »

Kedy yazdı:
Alucard yazdı:

tancaN
sesli güldüm. sen bu hırsla çok yaşamazsın. erkekçe şöyle arkadaşınla sen kac yasındasınız, yanlış anlama dalga geçmicem ona göre üslup kullancam.

12.5 falandı
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nabuforum »

Kimse kimseye demiyor akçe al onu bas bunu bas para harca. Zorla yaptıran yok elbette. Ama oyunun ilk halini göz önüne alınca bu kadarıda soygunculuk gibi duruyor. Ne ejder vardı ne ecel vardı. Tüm itemler üretilir, reçete düşürmeye çalışılırdı. En azından bi denge vardı. Şimdi bas parayı, dayan akçeye allah ne verdiyse zaten yaparsın. Yahu oyunda element item diye bişey vardı. O kadar kombinasyon yapabilirsiniz sözü bu oyunu kuranlar tarafındn söyleniyor. Şimdi gel gör neyin kombinasyonunu yapacaksın. Tüm büyücüler Kıyamet set için, Tüm savaşçılar BIçak set için uğraşıyor. Hidra item düşer çöp, normal item(arsenik vs vs) düşer çöp. Bu kadar eşyanın bir hiç olması boşa. Madem akçe alacaz Türk oyunu deyip bişeyler feda edecez bari bi çeşitlilik olsun bi değişiklik olsun. Herkes aynı tip, herkes aynı renk ve herkeste aynı item için uğraşıyor. Yapılan her yeni yenilik parasız olmuyor artık ki o kadar para yüklenmesine karşın bir o kadarda bahtsız karakter var. Yüzdelik milyonluk hesaplar ile adamı dünyadan soyutlatıyor. Velhasıl gelinen nokta Akçe in gerisi out. Akçe zorla değil ipe ipe ;)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.

BlackParadise
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Sen sığınklara alınmak için 5 ay da ejder üretiyorsun plussuz + Arttırıcısız adam geliyor sınırsız ejderha iksir çekip satıyor 1 günde elinde ejder :o
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.

BlackParadise
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

Biz para harcamaktan şikayetçi değiliz. Verdiğimiz paranın karsılıgını alamamaktan şikayetçiyiz.
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

Kedy yazdı:Biz para harcamaktan şikayetçi değiliz. Verdiğimiz paranın karsılıgını alamamaktan şikayetçiyiz.
şu konuda gördüğüm en anlamlı yorum.konu boş yorumlarla dolmuş
Kullanıcı avatarı
ADANADEMiRSPORLU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ADANADEMiRSPORLU »

1.cisi zorla değil mecburi 2. geçen captainatx merana gelip verdiğiniz paralar masraflara yetmiyor demesi. 5 yıldır lagın ve grafiklerin düzelememesi.kutup açınca ölmek..durdurmanın aşırı derecede zihin tutması yetmez mi ? paramızla rezil oluyoruz kısacası.
Resim

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *

“Genel Etkileşim” sayfasına dön