GİDİYORUM BURALARDANNNN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: GİDİYORUM BURALARDANNNN

Mesaj gönderen Viceroy »

yetkili kardeş xpxpxp ve ectazy aynı kişidir bir yaptırım uygularmısınız artık .bir kurnaz kendi sanıyor bu dünyada :)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
xPxPxP
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Çakallarla Dans

Mesaj gönderen xPxPxP »

Viceroy yazdı:yetkili kardeş xpxpxp ve ectazy aynı kişidir bir yaptırım uygularmısınız artık .bir kurnaz kendi sanıyor bu dünyada :)
YHAPMA YHAAA NHEDEN BHOYLE DIHYOSUN AYHH
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
Kullanıcı avatarı
Kuzeytekinoglu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kuzeytekinoglu »

SKTR GT ORİSPİ ÇUCUKİ

Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider. ;)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

xpxp ve extacy aynı mal böyle otistik olma nedeni şu: Küçükken ateşli hastalık geçirmiş bu 6-7 yasındayken yani 1-2 sene önce yanlıs tedavi uygulanmıs aklından olmus üstüne gitmeyin fazla
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
poLatxaLemdar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen poLatxaLemdar »

harkonen yazdı:xpxp ve extacy aynı mal böyle otistik olma nedeni şu: Küçükken ateşli hastalık geçirmiş bu 6-7 yasındayken yani 1-2 sene önce yanlıs tedavi uygulanmıs aklından olmus üstüne gitmeyin fazla
sen ban baska ruyalarda bense huzun ıcınde acılarla terkedıyorummmmmmmmmmm

ALAYINAAAAAAAAA İSYAN ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα!

xDxDxD
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön