GİDİYORUM BURALARDANNNN
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: GİDİYORUM BURALARDANNNN
yetkili kardeş xpxpxp ve ectazy aynı kişidir bir yaptırım uygularmısınız artık .bir kurnaz kendi sanıyor bu dünyada
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Çakallarla Dans
YHAPMA YHAAA NHEDEN BHOYLE DIHYOSUN AYHHViceroy yazdı:yetkili kardeş xpxpxp ve ectazy aynı kişidir bir yaptırım uygularmısınız artık .bir kurnaz kendi sanıyor bu dünyada![]()
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
xpxp ve extacy aynı mal böyle otistik olma nedeni şu: Küçükken ateşli hastalık geçirmiş bu 6-7 yasındayken yani 1-2 sene önce yanlıs tedavi uygulanmıs aklından olmus üstüne gitmeyin fazla
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- poLatxaLemdar
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
sen ban baska ruyalarda bense huzun ıcınde acılarla terkedıyorummmmmmmmmmmharkonen yazdı:xpxp ve extacy aynı mal böyle otistik olma nedeni şu: Küçükken ateşli hastalık geçirmiş bu 6-7 yasındayken yani 1-2 sene önce yanlıs tedavi uygulanmıs aklından olmus üstüne gitmeyin fazla
ALAYINAAAAAAAAA İSYAN ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNN :mrgreen: NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα!
xDxDxD
xDxDxD
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.