Lonca Savaşları - Fikstür
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Savaşları - Fikstür
İyi Olan Değil En İyi Olan Kazansın..

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Sehran Loncası Adına Yarı Finalde Olan Loncalara Başarılar Diliyorumm..KaPLaN yazdı:Merhabalar Tılsım'ın cesur neferleri,
Lonca Savaşları grup karşılaşmaları sonucunda Yarı Final'de savaşmaya hak kazanan Loncalar belirlendi! Onlar için Savaş asıl şimdi başlıyor! Ya loncanla birlik ve beraberlik içinde hayatta kalmayı başarır ve zaferle kucaklaşırsın ya da tarihte yer edinecek cesur ama alaycı şekilde kardeşlerinle birlikte ölümle yüzleşirsin!
Yarı Final[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Tarih[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]Nemesis[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Friends Of Resurrection[/td][/tr]
[tr][td]Sehran[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Self Respect[/td][/tr][/table]
Tüm loncalarımıza başarılar dileriz!

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Ya Etkinlik Takvminde Tılsım Sunucusu İçin.. Yarı Final Lonca Savaşının Tarihi 23/04/2012.. Geçmiş Zaman oLan Tarih Vermışsınız... Bu Tarih Dün.. P.Tesini Gösteriyor.. Fakat Lonca Savaşının Tarihide Bu Nasıl Olacak Bu Bişe Anlamadım...Mantıklı Bi Açıklama İsitiyorum.. :mrgreen:
SSS :Ramo:
Yazım yanlışı düzeltilmiştir kontrol ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.kral2111 yazdı:Ya Etkinlik Takvminde Tılsım Sunucusu İçin.. Yarı Final Lonca Savaşının Tarihi 23/04/2012.. Geçmiş Zaman oLan Tarih Vermışsınız... Bu Tarih Dün.. P.Tesini Gösteriyor.. Fakat Lonca Savaşının Tarihide Bu Nasıl Olacak Bu Bişe Anlamadım...Mantıklı Bi Açıklama İsitiyorum.. :mrgreen:
- VezirAslannn
- Salgın Koruyucusu
KaPLaN yazdı:Merhabalar Tılsım'ın cesur neferleri,
Lonca Savaşları grup karşılaşmaları sonucunda Yarı Final'de savaşmaya hak kazanan Loncalar belirlendi! Onlar için Savaş asıl şimdi başlıyor! Ya loncanla birlik ve beraberlik içinde hayatta kalmayı başarır ve zaferle kucaklaşırsın ya da tarihte yer edinecek cesur ama alaycı şekilde kardeşlerinle birlikte ölümle yüzleşirsin!
Yarı Final[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Tarih[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]Nemesis[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Friends Of Resurrection[/td][/tr]
[tr][td]Sehran[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Self Respect[/td][/tr][/table]
Yarın Finalde olan Tüm arkadaşlara başarılar

-SaRPeR-
Ne Zaman Gelirse Gelsin Kutlu TÜRK'ün Son Günü
KÜRŞAD Gibi Şanlı Olsun Her BOZKURT'un Ölümü..
KÜRŞAD Gibi Şanlı Olsun Her BOZKURT'un Ölümü..
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Zyn 4 galıbıyet Selftler 3 galıbıyet aldıı Nasıl Oluyor oo_?:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
YONETIM COK YAZIK COK SELF RESPECT 3 GALIBIYET ZYN 4 GALIBIYET BU NASIL OLUYOR LUTFEN ACIKLARMISINIZ ...KaPLaN yazdı:Merhabalar Tılsım'ın cesur neferleri,
Merhabalar,samedsedir06 yazdı:Zyn 4 galıbıyet Selftler 3 galıbıyet aldıı Nasıl Oluyor oo_?:D
ZYN loncası bulunduğu grubun ikincisi olduğu için yarı finale çıkamamıştır.Self Respect loncası ise kendi grubunda lider olduğu için yarı finale çıkmıştır.
Bilginize