Ders Çalışmaya neden 1 nisandan sonra başlıyorsun ki bence şimdiden başla sonra konular çok sıkışıyor.Kendimden biliyorumefsaneottoman yazdı:morgcu yazdı:Dostum ygs zaten 1 nisanda lys demek istedin herhaldeefsaneottoman yazdı:"Hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli."1 Nisan'dan sonra YGS Maratonum başlıyor
Girecek olanlara başarılar dilerim.
Söylemek istedğim 11. Sınıfım ve 1 Nisandan sonra benim YGS Maratonum başlıyor![]()
YGStaş
Re: YGStaş
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Ygs ye başarı dilekleri sunmak için bir konu açılmış ama bende buradan sınava girecek adaylara başarı dileklerimi sunuyorum...
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
YGS'ye girecek arkadaşlara şimdiden Başarılar.
Bol Şanslar..
Bol Şanslar..
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
Yarın sınav var bir çok kişinin başarılar inşallah hepiniz başarılı olursunuz arkadaşlar
- TEKYOLDEVRiMM
- Salgın Koruyucusu
inş kazanırız hadi bakalm kısmet
ERNSToCHEQuEvaRa & GERİLLA & 
Aze Bizim Aze Dağların Kızı Aze Yüreği Yiğit Aze Gözleri Güleç Aze .Veremem Veremem Veremem Aze'mi Ellere .

Aze Bizim Aze Dağların Kızı Aze Yüreği Yiğit Aze Gözleri Güleç Aze .Veremem Veremem Veremem Aze'mi Ellere .
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
morgcu yazdı:Ders Çalışmaya neden 1 nisandan sonra başlıyorsun ki bence şimdiden başla sonra konular çok sıkışıyor.Kendimden biliyorumefsaneottoman yazdı:morgcu yazdı:Dostum ygs zaten 1 nisanda lys demek istedin herhaldeefsaneottoman yazdı:"Hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli."1 Nisan'dan sonra YGS Maratonum başlıyor
Girecek olanlara başarılar dilerim.
Söylemek istedğim 11. Sınıfım ve 1 Nisandan sonra benim YGS Maratonum başlıyor![]()
Çalışıyorum zaten hatta oyunu bile 1 aydan beri bıraktım
Ottomanxölümsüz anısına
Nasıl geçti sınavınız herkese geçmiş olsun.Matematik baya zor geldi bana 
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Lonca: We Arethe Best
Sınava giren mağdurlara öncelikle geçmiş olsun diyorum.
Samsun'da Annesi ile birlikte sabah namazı kılan Damla Orhan, daha sonra kahvaltı hazırlanana kadar odasına gidip yatağına uzandı. Bu sırada YGS Sınavından dolayı heycandan fenalaşan kız Kalp Krizi geçirerek hayata son verdi.
can almayan bi sistemimiz yok.. eğitim bile öldürüyor..
BÖYLE SİSTEME LANET OLSUN.
Allah'tan rahmet Yakınlarına Sabır diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.
Samsun'da Annesi ile birlikte sabah namazı kılan Damla Orhan, daha sonra kahvaltı hazırlanana kadar odasına gidip yatağına uzandı. Bu sırada YGS Sınavından dolayı heycandan fenalaşan kız Kalp Krizi geçirerek hayata son verdi.
can almayan bi sistemimiz yok.. eğitim bile öldürüyor..
BÖYLE SİSTEME LANET OLSUN.
Allah'tan rahmet Yakınlarına Sabır diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Öncelikle herkese geçmiş olsun . Gerçekten Türkçe ve özellikle Felsefe soruları çok zordu . Zaman sıkıntımız oldu . Ama sonunda bir YGS stresi daha bitti . Her şey gönlünüzce olsun . 
Keyifli forumlar .
Keyifli forumlar .