[İçerik Silinmiştir] Forum kuralları 2. Madde kişisel tartışma,hakaret içerikli ifade kullanımı Forum Hesabınız 1Gün uzaklaştırılmıştır.
BlackParadise
selamlar (YENİ SUNUCUm )
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Re: selamlar (YENİ SUNUCUm )
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Hoş Geldin de bu kadar Asosyal olmaya ve reklama merak salma bu bi oyun
,herkezi kesince başbakan sana Ödül vermeyecek
....
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
ulan siz ansıl insansınız adam selam vermiş selam alın büyü ws sindede iddalıysanız geçin atın bu kadar rezil insanlar olmayın
İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon.
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Öncelikle şunu söyliyim Rela'nın tarzı budur (konuyu açan kişi). Biraz agresif gibi görünüyor olabilir, belki tılsımdakilere biraz ters de geldi ama meran sunucusunda bunlara alışığız. İyi ws atar kaybederse kaybettiği miktar neyse ödediğni biliyorum yani o konuda sıkıntı çıkmıyor. Son olarak meranın en iyisi değildi, sanırım bu yüzden tılsıma geçti
EARTH
DisToRtioN
Earth yazdı:Öncelikle şunu söyliyim Rela'nın tarzı budur (konuyu açan kişi). Biraz agresif gibi görünüyor olabilir, belki tılsımdakilere biraz ters de geldi ama meran sunucusunda bunlara alışığız. İyi ws atar kaybederse kaybettiği miktar neyse ödediğni biliyorum yani o konuda sıkıntı çıkmıyor. Son olarak meranın en iyisi değildi, sanırım bu yüzden tılsıma geçti![]()
meranın en iyisi kmse çağır vs atsın ? ayrıca kral o varsa atarı olan geçsin hakem benim vermezse para bende
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
:arrow: /f ZamanxD o haldeBAKII yazdı:Earth yazdı:Öncelikle şunu söyliyim Rela'nın tarzı budur (konuyu açan kişi). Biraz agresif gibi görünüyor olabilir, belki tılsımdakilere biraz ters de geldi ama meran sunucusunda bunlara alışığız. İyi ws atar kaybederse kaybettiği miktar neyse ödediğni biliyorum yani o konuda sıkıntı çıkmıyor. Son olarak meranın en iyisi değildi, sanırım bu yüzden tılsıma geçti![]()
meranın en iyisi kmse çağır vs atsın ? ayrıca kral o varsa atarı olan geçsin hakem benim vermezse para bende
EARTH
DisToRtioN
BAKII yazdı:ulan siz ansıl insansınız adam selam vermiş selam alın büyü ws sindede iddalıysanız geçin atın bu kadar rezil insanlar olmayın![]()
İçerik düzenlenmiştir. Devamı halinde üyeliğinize moderasyon uygulanacaktır.
En son Fuerte tarafından 14 Mar 2012 22:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü içerik
Sebep: Küfürlü içerik
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Öncelikle sunucumuza hoşgeldin.Ama ben seni pek hoş bulmadım.Oyunculuğun iyi olabilir ama bu pek gurur duyulacak bir meziyet olmasa gerek fişi çekildiğinde hükmü biten bir alete kendini kanıtlasan ne kazanacaksın tılsımda çok yetenekli büyücülerimiz vardı kimsi oyunu bıraktı kimsi başka sunuculara geçti.
22 yaşındasin lakin tarzın hiç bu yaştaki birini ifade etmiyor.Sonra hayatının en önemli kararlarını vermen gereken bir yaştasin tüm enerjini gerçekliği olmayan bir şeye verdiğin zaman geleceğe dair yapman gereken ödevleri yapmazsın doğal olarak gelecekte seni bekleyen zor günler olacaktır
ışte böyle genç dostum o baktığın monitör gerçek değil kafanı pencereden çıkar ve dışarı bak gerçek orda bir yerlerde.
22 yaşındasin lakin tarzın hiç bu yaştaki birini ifade etmiyor.Sonra hayatının en önemli kararlarını vermen gereken bir yaştasin tüm enerjini gerçekliği olmayan bir şeye verdiğin zaman geleceğe dair yapman gereken ödevleri yapmazsın doğal olarak gelecekte seni bekleyen zor günler olacaktır
ışte böyle genç dostum o baktığın monitör gerçek değil kafanı pencereden çıkar ve dışarı bak gerçek orda bir yerlerde.

LEPRECHAUN
Earth yazdı::arrow: /f ZamanxD o haldeBAKII yazdı:Earth yazdı:Öncelikle şunu söyliyim Rela'nın tarzı budur (konuyu açan kişi). Biraz agresif gibi görünüyor olabilir, belki tılsımdakilere biraz ters de geldi ama meran sunucusunda bunlara alışığız. İyi ws atar kaybederse kaybettiği miktar neyse ödediğni biliyorum yani o konuda sıkıntı çıkmıyor. Son olarak meranın en iyisi değildi, sanırım bu yüzden tılsıma geçti![]()
bilmediğin konulara yorum yapıyorsun işte ferhat gitmeden attı 5*1 yendi xd yi
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
LEPRECHAUN yazdı:Öncelikle sunucumuza hoşgeldin.Ama ben seni pek hoş bulmadım.Oyunculuğun iyi olabilir ama bu pek gurur duyulacak bir meziyet olmasa gerek fişi çekildiğinde hükmü biten bir alete kendini kanıtlasan ne kazanacaksın tılsımda çok yetenekli büyücülerimiz vardı kimsi oyunu bıraktı kimsi başka sunuculara geçti.
adam akıllı bi sen yorum yapmışsın birader ferhat bu oyunu zevk için oynar her kestiği adamdanda zevk alır yenilmez mi elbet yenilir hırslı olması güzel bişe bence nese
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe