cCcBÜYÜK KUKLACI LP IMPARATORLUGU 2012cCc
Re: KUKLACIDA LP SIRALAMASI
:arrow:
Re: LONCA PUANI
:!: :!: :!:PitbuLL yazdı:Merhaba,
Tartışmasız ve seviyeli bir konu olmasını temenni ederim.
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: cCcBÜYÜK KUKLACI LP IMPARATORLUGU 2012cCc
Saçmalık Bence Neye Göre Sıralama bu Sadece Puan mı Yoksa Kişisel Kapışmada Galip Gelene Göremi ? Gereksiz Konuya Kilit
:roll: :roll: :roll:IKVxMEDYA yazdı:Aleykümselam,teşekkür ederim.Rammsteinn yazdı:selam olsun kuklacıya:
Güzel bi calısma olmus elınıze saglık arkadaslar ben teşkılatta rock n rol baskanıyım yalnız soyle bı durum var 12m lp sı olan arkadaslar tabıkı buyuk bı gayret caba ama istatistikleri gordum oturup butun charlarımın lpsını topladıgımda 15-16 arasında emınımkı bı cok arkadasta istatistiklerde gorunmuyordur benm gıbı buyuk bı kayıp degıl ama gorunmeyen bı cok arkadasında var oldugunu bılmek gereklı tekrardan elınıze saglık guzel bı calısma
Bu sıralama IKV ANASAYFA daki hergün güncellenen Lonca ve Oyuncu Listelerini kaynak alarak yapılıyor yani "bu istatistiklerde görünmeyen bir cok arkadaş" söz konusu değil.
Ayrıca yine o listelerden yola cıkarak,bir oyuncunun bir oyun karakterinde biriktirdigi Lonca Puanını gösteriyor,toplam 3 yada 5 charında olan Lonca Puanını değil.
Lonca Puanının önemi,Lonca Sıralamalarında Sunucu/Genel Loncasını olabildiğince yukarlarda görmek isteyen oyuncular icin şimdide önemli yani loncaların coğunlugu icin önemli değil,şimdilik sadece bir kismi icin önemli.LASTDRAGON yazdı:Öncelikle belirtmek isterimki lonca lp si nin şu an için hiç bir önemi yoktur önemli olan içinde buldundugunuz aileden sevk alıp oynamaktır Sırf o lp yükselsin die hırs yapıp gece gündüz sıgınak migrat a girmek çok saçma tabi yapan arkadaslara saygı duymak gerekir fakat bir loncanın ne kadar iyi oldugunu Terbiyesiyle Adabıyla ögrenilir Umarım bu lp ler iyi BİR işe yararda kasan arkadaşlarımızın emegi boşa gitmez iyi oyunlar
YoSuNGöZLüM ARTHAS lxLoNeSoMexI
*E** F* *E*
Ilerisi icin simdi birşey söylemek icin daha erken ama bu LP lerin gelecekte,şuan Lonca olarak sıralamada herhangi bir iddası olmayan loncalar/oyuncuları icinde önemli olacağını düşünüyorum.
Anlaman gereken bir konu var bu sıralamalar sadece ilgilenenler icindir ayrıca Loncaların "ne kadar iyi ne kadar kötü" olduğunun Lonca Puanı ile ölcülmeyeceğinide hepimiz biliyorz.
Yorumlarınız icin teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar.
*istatistiklerde eksik farkederseniz haberim olsun arkadaşlar.
Arkadasim sen önce actigin konuya yazdiklarini uygula,git askerligini bitir adam ol geri gel belki o zaman forumda acilan bir konuya yeterince arastirmadan gereksiz yorum yapmamayi ögrenirsin.ECHO yazdı:Saçmalık Bence Neye Göre Sıralama bu Sadece Puan mı Yoksa Kişisel Kapışmada Galip Gelene Göremi ? Gereksiz Konuya Kilit![]()
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Lp Puanı yüksek ola bilir bu Lord Efendi bilmem ne saçmalıgı anlamına gelmez hayal dünyanda kurdugun şeyleri forma yansıtma.liseli ergen seni derslerden bunalan burda soluk alıyo ne işdir anlamadım gitti qqIKVxMEDYA yazdı::roll: :roll: :roll:IKVxMEDYA yazdı:Aleykümselam,teşekkür ederim.Rammsteinn yazdı:selam olsun kuklacıya:
Güzel bi calısma olmus elınıze saglık arkadaslar ben teşkılatta rock n rol baskanıyım yalnız soyle bı durum var 12m lp sı olan arkadaslar tabıkı buyuk bı gayret caba ama istatistikleri gordum oturup butun charlarımın lpsını topladıgımda 15-16 arasında emınımkı bı cok arkadasta istatistiklerde gorunmuyordur benm gıbı buyuk bı kayıp degıl ama gorunmeyen bı cok arkadasında var oldugunu bılmek gereklı tekrardan elınıze saglık guzel bı calısma
Bu sıralama IKV ANASAYFA daki hergün güncellenen Lonca ve Oyuncu Listelerini kaynak alarak yapılıyor yani "bu istatistiklerde görünmeyen bir cok arkadaş" söz konusu değil.
Ayrıca yine o listelerden yola cıkarak,bir oyuncunun bir oyun karakterinde biriktirdigi Lonca Puanını gösteriyor,toplam 3 yada 5 charında olan Lonca Puanını değil.
Lonca Puanının önemi,Lonca Sıralamalarında Sunucu/Genel Loncasını olabildiğince yukarlarda görmek isteyen oyuncular icin şimdide önemli yani loncaların coğunlugu icin önemli değil,şimdilik sadece bir kismi icin önemli.LASTDRAGON yazdı:Öncelikle belirtmek isterimki lonca lp si nin şu an için hiç bir önemi yoktur önemli olan içinde buldundugunuz aileden sevk alıp oynamaktır Sırf o lp yükselsin die hırs yapıp gece gündüz sıgınak migrat a girmek çok saçma tabi yapan arkadaslara saygı duymak gerekir fakat bir loncanın ne kadar iyi oldugunu Terbiyesiyle Adabıyla ögrenilir Umarım bu lp ler iyi BİR işe yararda kasan arkadaşlarımızın emegi boşa gitmez iyi oyunlar
*E** F* *E*
Ilerisi icin simdi birşey söylemek icin daha erken ama bu LP lerin gelecekte,şuan Lonca olarak sıralamada herhangi bir iddası olmayan loncalar/oyuncuları icinde önemli olacağını düşünüyorum.
Anlaman gereken bir konu var bu sıralamalar sadece ilgilenenler icindir ayrıca Loncaların "ne kadar iyi ne kadar kötü" olduğunun Lonca Puanı ile ölcülmeyeceğinide hepimiz biliyorz.
*istatistiklerde eksik farkederseniz haberim olsun arkadaşlar.Arkadasim sen önce actigin konuya yazdiklarini uygula,git askerligini bitir adam ol geri gel belki o zaman forumda acilan bir konuya yeterince arastirmadan gereksiz yorum yapmamayi ögrenirsin.ECHO yazdı:Saçmalık Bence Neye Göre Sıralama bu Sadece Puan mı Yoksa Kişisel Kapışmada Galip Gelene Göremi ? Gereksiz Konuya Kilit![]()
![]()
Tamam sende yok diye aglama al bak sanada bir ÜNVAN buldum artik ara sira bu konuya girer siralamadaki yerine bakarsin,kimbilir belki birgün dahada iyi bir ÜNVAN sahibi olabilirsin...ECHO yazdı:Lp Puanı yüksek ola bilir bu Lord Efendi bilmem ne saçmalıgı anlamına gelmez hayal dünyanda kurdugun şeyleri forma yansıtma.liseli ergen seni derslerden bunalan burda soluk alıyo ne işdir anlamadım gitti qqIKVxMEDYA yazdı::roll: :roll: :roll:IKVxMEDYA yazdı:Aleykümselam,teşekkür ederim.Rammsteinn yazdı:selam olsun kuklacıya:
*E** F* *E*
*istatistiklerde eksik farkederseniz haberim olsun arkadaşlar.Arkadasim sen önce actigin konuya yazdiklarini uygula,git askerligini bitir adam ol geri gel belki o zaman forumda acilan bir konuya yeterince arastirmadan gereksiz yorum yapmamayi ögrenirsin.ECHO yazdı:Saçmalık Bence Neye Göre Sıralama bu Sadece Puan mı Yoksa Kişisel Kapışmada Galip Gelene Göremi ? Gereksiz Konuya Kilit![]()
![]()
Kod: Tümünü seç
ÜNVAN Nick Sinif LvL Sunucu Zeka Soytari Puani
--------------------------------------------------------------------------------------------
SOYTARI IIfaRuKKuLuSoYII Büyücü 49 Kuklaci 1/10 999.999.999
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: cCcBÜYÜK KUKLACI LP IMPARATORLUGU 2012cCc
Merhaba,
Konu tartışma ortamına dönüştüğü için kilitlenmiştir. Tartışmanın devamı niteliğinde konu açmamanız dileği ile...
İyi forumlar.
Konu tartışma ortamına dönüştüğü için kilitlenmiştir. Tartışmanın devamı niteliğinde konu açmamanız dileği ile...
İyi forumlar.