Beyin.dll?XGaFFaRDeDeX yazdı:vaaay bir LP uzmanıAsiRuh yazdı:En iyi lp sıgınaklarda kasılır. Sıgınakla cok ugraşan sık sık giren loncalar seri bir sekilde lp kasarlar.nerede bu betmen gelmemiş daha anlaşılan gelince buradan özel mesajlarına baksın mutlaka söylermisin ona kardeşim rica etsemMusicCcreatoR yazdı::lol: :lol: :lol:XGaFFaRDeDeX yazdı:bu xBaTMaNx Lionell Messi ile ayni gezegendenmi geliyor acaba??? :shock:![]()
![]()
Gkhan abi 1 haftadir oyunda yok puanida 10806072 LP kaldi bence siralamalardaki diger oyunculara LP avansi veriyor :roll:
LONCA PUANI OYUNCU SIRALAMASI
Re: LONCA PUANI OYUNCU SIRALAMASI

Teşekkürler arkadaşlarMusicCcreatoR yazdı:Sunucular arasında bizim sunucu King hakLısın ama xBaTMaNx ve Lodos..Rüyanda biLe göremen sen onu :lol:Kod: Tümünü seç
GIT KENDI CÖPLÜGÜNDE ÖT NE ISIN VAR SENIN SAMPIYONLAR LIGI SUNUCUSUNDA ZORDA OLSA ONU BIZ KADROMUZA DAHIL EDECEZ O LODOS OLDUGUNDA BAZI CEVRELER NEYE UGRADIKLARINI ANLAMAYACAK BILE
Birazdan çok bence üstleri full full adamlar deLi kovalıyor o derece yani :lol: :lol:Rivalxmelodi yazdı:Bu Yaptığın Liste Ortama Rekabet Havası kattı biraz
Rekabeti Seviyorumm
Bu listeye iLgi büyük görünüyor eLine sagLık kardeş.
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Catwomanı ziyarete gitmişti geçerkende batwomana uğrayacaktı işi uzun sürdü herhaLde daha dönmedi :mrgreen:XGaFFaRDeDeX yazdı:nerede bu betmen gelmemiş daha anlaşılan gelince buradan özel mesajlarına baksın mutlaka söylermisin ona kardeşim rica etsem
***cCc***
Her sunucudan bu istatislikleri çıkaracak bir arkadaş çıksa IKV ANASAYFA daki LP Listesinin eksik taraflarını bu şekilde tamamlamış oluruz.Kuklacı dışındaki sunucuların oyuncularıda kendi sunucularındaki LP ile
ilgili gelişmelerden ayrıntılı bir şekilde haberdar olmuş olur.
iyi forumlar
ilgili gelişmelerden ayrıntılı bir şekilde haberdar olmuş olur.
iyi forumlar
YasinKocamanca yazdı:İstatistik Kurumu gibisin
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Bu konuya Loncaların anasayfasında ki yazıları eklersen renk katabilir .
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
xKAFAKOPARANx yazdı:GIT KENDI CÖPLÜGÜNDE ÖT NE ISIN VAR SENIN SAMPIYONLAR LIGI SUNUCUSUNDA ZORDA OLSA ONU BIZ KADROMUZA DAHIL EDECEZ O LODOS OLDUGUNDA BAZI CEVRELER NEYE UGRADIKLARINI ANLAMAYACAK BILEXGaFFaRDeDeX yazdı:o karakteri kullanan bana forum üzerinden pm atsin lütfen önemli bir konu var :?:
sayin hellraiders bu yorumumu silmeyiniz rica ederim pm istememdeki amac nerede ve nasil bu kadar LP kastigini ögrenebilmektir silmis oldugunuz yorumumdaki icerik karakter satin alma degildir yanlis anlasilmistir zaten bunun yasak oldugunu biliyorum bilerek ban yemekte istemiyorum![]()
[ İçerik silinmiştir. ProtectorDragon. ]
En son Fuerte tarafından 02 Mar 2012 15:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışmaya çekmeye yönelik ileti.
Sebep: Tartışmaya çekmeye yönelik ileti.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konunun seyrini değiştirecek; tartışmaya yönelik iletiler göndermekten kaçınınız.
Aksi taktirde moderasyona uğrayacaksınız.
İyi forumlar.
Konunun seyrini değiştirecek; tartışmaya yönelik iletiler göndermekten kaçınınız.
Aksi taktirde moderasyona uğrayacaksınız.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
İyide ben burada kötü birşey yazmadımki Sadece arkadaşı uyardım. Haddini aşmasın o yazmayayım ben 
-
- Salgın Koruyucusu
SENI LISTEDEN SILDIK BIRAZ ARASTIRINCA SUAN ICINDE OLDUGUN TOPLULUGA TAM YAKISACAK KISILIKTE OLDUGUNU GÖRDÜKRivalxmelodi yazdı:xKAFAKOPARANx yazdı:GIT KENDI CÖPLÜGÜNDE ÖT NE ISIN VAR SENIN SAMPIYONLAR LIGI SUNUCUSUNDA ZORDA OLSA ONU BIZ KADROMUZA DAHIL EDECEZ O LODOS OLDUGUNDA BAZI CEVRELER NEYE UGRADIKLARINI ANLAMAYACAK BILEXGaFFaRDeDeX yazdı:o karakteri kullanan bana forum üzerinden pm atsin lütfen önemli bir konu var :?:
sayin hellraiders bu yorumumu silmeyiniz rica ederim pm istememdeki amac nerede ve nasil bu kadar LP kastigini ögrenebilmektir silmis oldugunuz yorumumdaki icerik karakter satin alma degildir yanlis anlasilmistir zaten bunun yasak oldugunu biliyorum bilerek ban yemekte istemiyorum![]()
[ İçerik silinmiştir. ProtectorDragon. ]
ORADAKI KÖLELIGINE DEVAM ETMEN SENIN ICIN EN IYI OLANIDIR