+1 Çok haklısın KardeşJackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...
Hem Oyundan Alt + F4 Çekerek Çıkınca Oyun Görev Yöneticisinde Açık Kalıyor.
Neden İnsan Gibi Çıkış Tuşuna Basarak Çıkmıyorsunuz.
Bir de Demiş ki ''Biz Her Seferinde Esc ile mi Çıkmak Zorundayız''
Sen Herhalde Alışveriş Merkezlerinde Çıkış Değil de Giriş Yazan Yerden Çıkanlardansın...
Kim Ne Derse Desin Oyundan Adam Gibi Çıkın Arkadaşım.
Nedir Bu Kitlenmiş Bilgisayarda Program Kapatır Gibi Alt + F4 Çekme Sevdası !
Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...
Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
+1JackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...
Hem Oyundan Alt + F4 Çekerek Çıkınca Oyun Görev Yöneticisinde Açık Kalıyor.
Neden İnsan Gibi Çıkış Tuşuna Basarak Çıkmıyorsunuz.
Bir de Demiş ki ''Biz Her Seferinde Esc ile mi Çıkmak Zorundayız''
Sen Herhalde Alışveriş Merkezlerinde Çıkış Değil de Giriş Yazan Yerden Çıkanlardansın...
Kim Ne Derse Desin Oyundan Adam Gibi Çıkın Arkadaşım.
Nedir Bu Kitlenmiş Bilgisayarda Program Kapatır Gibi Alt + F4 Çekme Sevdası !
Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...
Eğer oyundan ESC ile çıkmak zorunda değilsen itemin kaybolunca gelip burda tantana yapmayacan ...
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Sen 5snyeni ayırıp esc tuşuna basarak cıkış tuşuna basamayacak kadar acizsen Kardeş kusurabakma alt+f4 yapmanın sonuclarına katlanacksın.Xxinfazxx yazdı:Tam 1 haftadır ya abartısız bi haftadır loncamdaki adama bıcak sırtı eldiven düşürmeye calışıyoruz gece gündüz demeden 1 haftada nerden baksan 70*80 defa stuart'a girdik tam bugün bundan 1 saat önce bıcak sırtı eldiven düştü diye seviniyoduk biraz öncede stuart'taydık ve tam kesime başlıyacagımız sırada oyundan düştük hem o kadar emegimiz gitti hem günlerce ugraşıp düşürdügümüz eldiveni geri sarma ile geri aldılar adalet bumudur lan bumudur oyununun gelmişine katkıda bulunmak bişeyi düzelteyim derken digerinin içine etmek madem bi geri sarma yapacaksınız madem böyle bi halt yiyeceksiniz bunu duyurun daha önceden bizim günlerce ugraşıpda elde ettigimiz eşyalar geri gitmesin bari lan.Lagı düzeltelim diye ugraşurken 1 haftalık emegimizi çaldınız ALLAH yapacagınız işin'de sizinde belanızı versin başka hiç bişey demiyorum size emek hırsızları .
ALT+F4 BİLGİSAYAR KİLİTLENDİĞİ ZAMAN KULLANILAN BİR PROGRAM KAPATMA FONKİSYONUDUR !!!
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Pardon kardeşte BABANIN OYUNUMUBU ? Yöteciler var bu oyunda tüm online oyunlarda olduğu gibi sen istediğin kadar para wer senin suan oyunda kullandığım bütün itemler şirketin sen gidincede öle kalıcak.Kingest yazdı:VE AYRICA BENİM PARA VERDİĞİM BİR OYUNDA KİMSE BENİ YÖNETEMEZ !!!! SADECE SINIRLANDIRIR...JackGhosen yazdı:Esc ile Çıkıyorsan Laga Luga Yapma !
Şuanda Ağlaşan Tiplerin %99'u Oyundan Alt + F4 ile Çıktığı İçin Hatalıdır.
...ve Evet Kime Neyin Müstehak Olduğuna Ben Karar Verebilirim Çünkü Mantıklı Düşünebiliyorum.
Şunu da Belirtmek İsterim ki,
Sen ve Senin Gibiler Yönetilmeye Mecbur, Kötü Yönetildiğinde ise Zırlamaya ve Durumdan Yakınmaya Mahkumdur.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Oyun çöküşe geçiyor