İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Mesaj gönderen Lestrange »

Legendxdalgac yazdı:Henüz 3 sınıf arasındaki denge sağlanamazken yeni bir sınıf mı :!:
Sanırım bu söz herşeyi yeterince açıklıyor.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

yeni sınıf dengeleride getirebilir dengeleri iyicede bozabilir ama yeni bir heyecanda kötü olmaz
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen spyTRspy »

nedir bu milletteki önyargı yok en baştan yapılmalıydı yok artık olmaz artık çok geç. Hiçbirşey için geç değil. Ne yenilik istesek,fikir sunsak ''artık olmaz çok geç'' yazısını okumaktan bıktım. Sıkılmadınız mı 6 yıldır 3 çeşit karakter görmeye. sıkılmadınız 6 yıldır 4-5 sikile. sıkılmadınız mı 6 yıldır 5-6 silaha herkeste aynı silahı görmeye.Bende seni destekliyorum IROH. 6 yıldır hala geliştiriyonuz bırakın kimseye sormadan hiçbirşeyi beklemeden getirin yeni sınıf item lvl sikill.Türk yapımı diyerekte biryere kadar.Şahsen ben utanıyorum başkalarına ikv oynuyorum demeye. nedenmi? vasat görsel grafik 3 sınıf çok az sikill herkesin elinde aynı silah çok az lvl sınırı 2 günde son lvl olma insan alay konusu oluyor. tamam türk yapımı ama geliştirin şu oyunu yenilik getirin heyecan getirin. başkalarına karşı göğsümüzü gererek ikv diyelim. ikv dediğimizde alay konusu olmayalım.Siz artık çok geç en başından yapılmalıydı artık olmaz dedikçe yönetiminde isteği kendine güveni kaçıyor ikv olduğu yerde saymaya devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

ikvnin grafiklerine laf yok ama oyun kendini tekrarlamaya başladı
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Perceus »

Hiçbirşey İçin Geç Değildir. Size İki Örnek Vereyim;

1.İKV'yi oynamama Yönetim Sayesinde Ara Verdiğim Zamanlarda Avrupalı Bir oyunun Geliştiricisini Türkiyede De Oynattığı Bir Oyuna Devam Ediyordum.Hepinizin Aklına Wow Geldi Ama Oyunun Adı Cabal'dı. Oyunda Yaş Sınırı Yüksek, Arkadaşlığın Emin olun İKV'den Daha Fazla. Oyuna Türklerin Cok Fazla Destek Verdiğini Gören Yönetim, Gittiler Oyuna Sadece Türklerin Girdiği,Tamamı Türkce Bir Server Actılar.

ÖZET; Elin Gavuru, Türklere O Kadar Uzakken Türk Oyunculara Bu Kadar Önem Veriyor ve Destekliyor. Ancak Bizim Dibimizdeki "Gönüllülerden" oluşan Sobee Ekibi Bu Desteği Sağlamıyor.

2. Adamlar Oyuncular Oyundan Birsüre Sonra Sıkıldı, Daha FAzla Yenilik İstiyor Diye; Skillleri Geliştirdiler, Grafikleri İyileştirdiler Ve Şuanda Cabal 2 Diye Oyunun Grafik Motoru Filan Herşeyi Değiştirerek Oyunu Baştan Yapıyolar. Sırf Oyuncular İstedi Diye ;)
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

IROH yazdı:
Lazdanadam yazdı:kardes suikastci dedigin karakterin özelliklerini bi say istersen bilmiyoruz =)
kardeş normal suikastci karakterinde çok az zırh oluyor.kullandığı silahlar ok ve bıçak.. Dediğim gibi zırh çok azdır ama tam bir dps karakteridir.kritikle inanılmaz hasarlar verir.ayrıca hareket hızı diğer karakterlerden fazladır.kasmasi çok zordur ama bi o kadar da eğlencelidir:) ama ıkv bu karakteri oyuna monte ederse(ki inşallah oyuna girer) büyücü karakterine zırh şart olur ayrıca farklı efsunlar filan oyuna sokulması gerekir bence...(yavaşlatma gibi)

Metin2 Sandın sanırsam oyunu ??
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

metin2 yle ne alakası var sadece metin2 demi var sersemlik yavaşlık falan
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Şuanda zaten 99 lwl kadar hikaye bosslar vs... belli sadece oyuncuların istekleri üzerine birkaç küçük yenilik yapıyorlar o kadar.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

benim konu hortlamış:) neyse beni destekleyen insanlar olduğunu bilmek beni mutlu etti.bu arada metin2 den başka oyun görmemis arkadaşım yazdığım özellikler sadece metin2 de yok en baştada dediğim gibi pekçok oyunu oynadım ve ıkv gerçekten zevkli.tek problemi karakter arası denge yok ve assasin karakteri olmamasi kötü.ayrıca diğer oyunlarda görsel şölen yaşanırken(yetenek açısından)bizde büyücü standart büyüler atıyo sifaçı deseniz her yetenek için aynı hareket aynı efekt:) karakterler içinde görsellik açısından en iyisi savaşçı onunda yetenekler aynı 2 efekti geçmez. Oyunun revizyona gitmesini düşünüyorum.eminim dediklerim olursa bu oyun aldığı parayı da hakeder.yeni oyuncular da kazanır
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

IROH yazdı:benim konu hortlamış:) neyse beni destekleyen insanlar olduğunu bilmek beni mutlu etti.bu arada metin2 den başka oyun görmemis arkadaşım yazdığım özellikler sadece metin2 de yok en baştada dediğim gibi pekçok oyunu oynadım ve ıkv gerçekten zevkli.tek problemi karakter arası denge yok ve assasin karakteri olmamasi kötü.ayrıca diğer oyunlarda görsel şölen yaşanırken(yetenek açısından)bizde büyücü standart büyüler atıyo sifaçı deseniz her yetenek için aynı hareket aynı efekt:) karakterler içinde görsellik açısından en iyisi savaşçı onunda yetenekler aynı 2 efekti geçmez. Oyunun revizyona gitmesini düşünüyorum.eminim dediklerim olursa bu oyun aldığı parayı da hakeder.yeni oyuncular da kazanır
görsel şölen konusuna açıklık getireyim
şimdi sobee gibi maddi olarak güçlü olmayan bir şirketin önünde 2 seçenek vardı
1. ya dediğin gibi bir görsel şölen yaratacaklardı ama oyunda hilenin önünü açmış olacaklardı
2. daha basit bir görsellik sunarak hileyi ortadan kaldıracaklardı.

sonuç olarak 2.yi seçtiler. ha hem görseller grafikler oyun motoru vs vs olsun hem de hile olmasın dersen ki hepimiz böyle diyoruz bunun formülü basit : para. bu kaynak henüz sobee de olmadığına göre malum dükkan çok sonraları geldi ondan öncesi plus paralarıyla oyunun kendini döndüremediği ve cepten yediği çok açıktı.
bu kaynağı nasıl bulacaklar artık devletten ödenek mi alırlar sponsor mu bulurlar yabancı bir firmayla iş birliğine mi giderler orasını bilemem
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön