Dostum öncelikle Lise 1 ' e gidiyorum.Bu forum yonetıcılerınınde gulmeye hakkı var.Her davranıslarında yüzlerine vurmayın.Herkes hakkında ileri geri konusma.Türk oyunudur bu gururlandıracağına , yönetime kafa tutuyorsun.
param çalındı yardımmmmmm
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: param çalındı yardımmmmmm
HellRiders'ın Zamanı Olsa Girip Yorumları Okusa Konu Çoktan Kilitlenmişti Kafana Takma !CoderTK yazdı:Dostum öncelikle Lise 1 ' e gidiyorum.Bu forum yonetıcılerınınde gulmeye hakkı var.Her davranıslarında yüzlerine vurmayın.Herkes hakkında ileri geri konusma.Türk oyunudur bu gururlandıracağına , yönetime kafa tutuyorsun.
Kendi Hesabınla İnsanları Güldüremiyor da Sahte Bir Hesaba Geçip Maymunluk Yapıyorsan, Bir de Sahte Hesaba Geçmeyi Unutup Bundan Gocunmadan Pişkinlik Yapıyorsan;
Kusura Bakma Sana Senin Gibiler Güler.
Espri güzel ama hesabı değiştirmeyi unutmuşsun.
- CoderTK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet Yönetici bile güldüğüne göre onlarda benım gıbı.Ama senin gibi gerizekalı mahluklar boyle boş boş yorum atarJackGhosen yazdı:HellRiders'ın Zamanı Olsa Girip Yorumları Okusa Konu Çoktan Kilitlenmişti Kafana Takma !CoderTK yazdı:Dostum öncelikle Lise 1 ' e gidiyorum.Bu forum yonetıcılerınınde gulmeye hakkı var.Her davranıslarında yüzlerine vurmayın.Herkes hakkında ileri geri konusma.Türk oyunudur bu gururlandıracağına , yönetime kafa tutuyorsun.
Kendi Hesabınla İnsanları Güldüremiyor da Sahte Bir Hesaba Geçip Maymunluk Yapıyorsan, Bir de Sahte Hesaba Geçmeyi Unutup Bundan Gocunmadan Pişkinlik Yapıyorsan;
Kusura Bakma Sana Senin Gibiler Güler.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Hiçbir Yöneticinin Lise 1'e Gittiğini Zannetmiyorum, Sana Benzediklerini Hiç Zannetmiyorum.
Eğer ki Ben Gerizekalıysam Bu Forumda Attığım Bir Adet Gereksiz Mesajı, Açtığım Bir Gereksiz Konuyu Gösterirsin.
Gösteremezsin Çünkü Bu Forumda Boşuna Takip Edilmiyorum
Eğer ki Ben Gerizekalıysam Bu Forumda Attığım Bir Adet Gereksiz Mesajı, Açtığım Bir Gereksiz Konuyu Gösterirsin.
Gösteremezsin Çünkü Bu Forumda Boşuna Takip Edilmiyorum
Konu kilitlensin lütfen arkadaşlar tartışmayın.Jackghosen sende uzatma kardeş.
Merhabalar,
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!