ahahaha helal funda gir damardan çık teknodan 300 500 xDfuni yazdı:snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
Geyiğe Gel Geyiğe =)
Re: Geyiğe Gel Geyiğe =)

parazit yapma geyikte snden tecrübeli olduğum kesinPerfectmagician yazdı:Sen tecrübeliysen o zaman ben hayli hayli tücrübeliyimdir sana tecrübeli diyene gülerim muahahaha :lol:funi yazdı:snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
muahaha görüoz :mrgreen:funi yazdı:parazit yapma geyikte snden tecrübeli olduğum kesinPerfectmagician yazdı:Sen tecrübeliysen o zaman ben hayli hayli tücrübeliyimdir sana tecrübeli diyene gülerim muahahaha :lol:funi yazdı:snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
evt görüoruz snn foruma sık girmen geyik yapmayı bildiğina anlamına gelmiorPerfectmagician yazdı:muahaha görüoz :mrgreen:funi yazdı:parazit yapma geyikte snden tecrübeli olduğum kesinPerfectmagician yazdı:Sen tecrübeliysen o zaman ben hayli hayli tücrübeliyimdir sana tecrübeli diyene gülerim muahahaha :lol:funi yazdı:snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Boşver sen bu konuları takma kafana :mrgreen:
geyikten anlayan biri varsa konuşsun doru düzgün muhabbet edelim
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Hayırrrrrr sen git lütfen sen git ya seni geçmem lazım :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyun açılmış hadi yürüyün gidin forumda bana kalsın xD